Evli bir erkek eşinden başka birini sevebilir mi? Ya da aranızda beraber olan var mı erkekler size de soruyorum var mı böyle ilişkiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Zaman zaman insan ikincisini arzuluyorum, hadi yapalım diyorsun, bugün yorgunum olmaz diyor ertesi gun, regliyim diyor, erkekler kalkınca sokacak bir yer arar o evdeki olur veya sizin arkadaşınız gibi birisi olur, yapmasa bile sevilir oral yapar boşalır boşaltır. Alan memnun veren memnunlar sorun olur mu
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benim kız arkadasım. Evli adamla takılıyordu. Aksam karıyı yapıyor sabah buna yazıyor 😂 metres oluyorsun yani arada @исмаил degişikligi istiyorlar. Kullanıyor seni
32 Yorumla
Soran+1 yılBen değilim benim de arkadaşım ortaokuldan beri. 1,5 yıldır beraberler ama hiç cinsel ilişkşye girmediler
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
46Cevap
Onu bunu bilmem ama kazarsan kuyuyu kazarlar kuyunu çalarsan başkasının kapısını çalarlar gün gelince senin kapını Allah'ın adaleti belki gecikir ama asla şaşmaz...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Umut çalmak kötü bir şey, yazık kıza adam umudunu sömürüyor. Aklı başına gelecekte, umut gidecek.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSevmez kendi kurulu düzenini de bozmaz tahminimce mantıklı olan o çünkü
03 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım var 1 yık hatta bir yıldan fazla evli bir erkekle beraber aralarında cinsel ilişki yok madem sevmiyor ve seks için kızı kullanmıyorsa neden beraber hala
- +1 yıl
Zaman doldurmak için heyecan katıyordur
- +1 yıl
Kimi adam ilgiye sevgiye aç oluyor ilişki olmasın ama onunla ilgilensin o ona fazlasıyla yetiyor
Tabii ki sevebilir Bunda ne var yani beraber de olabilir Sen yattın mı hiç böyle bir şey
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama bir arkadaşım evli biriyle beraber ve 1 senedir ilişkileri var çocuk seviyorum falan diyor ama sevse boşanmaz mı
Soran+1 yılHayır yaşamadım
Soran+1 yılMesaj attığın kişi benim şu an ahshshdh
çok var sizin gibi saflar :D hem eleman evde hatunu düdüklüyor hem sizi ulan ne şanslı elemanlar var
06 Yorumla
Soran+1 yılBen beraber değilim sadece soruyorum neden saf dedin ki :)) ayrıca duygusal bir bağ var olabilir mi sence
Soran+1 yılBenim bir arkadaşım var 1 yıldır evli bir erkekle beraber ve hiç cinsel bir ilişki yaşamadılar
Soran+1 yılYok gerçekten öyle bu arada sadece 3 kere buluştular ve seks yoktu aralarında
+1 yılAllah korusun evli olsam asla baska kadina bakmam
10 Yorumlasadece sohbet oldu önceden olmuştu riski var tabiki
01 Yorumla
+1 yılEvli olduğunu bilmediğim bi kadınla anca 8-9 defa birlikte olduktan sonra öğrendim😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal de sevmemesi gerekiyor ama bazı ilişkilerde oluyor eşler birbirinden uzaklaşıyor
00 Yorumla Sever niye sevmesin
Ama iş karisindan ayrılırmi dersen zor gibi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sadece basar geçer poşetlere, evliliğini bozmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevmek başka bişi, birlikte olmak başka. Genelde sevgiden ziyade cinsellik onplanda. zor yani sevmek. Aranızda muthiş uyum olsa bile...
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki eşini çok seviyor olsa onu başka bşr kadınla aldatmaz ki
Cevap sahibi+1 yılEşini sevse ve hiç ayrılmayacağini bilse bile aldatabilir, anlık, gunlük belki uzun metrajlı.. ama asla eşinin yerine onu koymaz.
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evliyken başkasıyla birlikte olan kadın/erkek fark etmez...=?//%+/&^... tir!!!
00 Yorumla
+1 yılBir erkek bunu yapmasının tek sebebi cinsellik olmadıği içindir. Insan sevgi vereni sever, sevgi göstermeyenden zamanla soğur. Sevgi dolu, şefkatli, saygılı bir evlilikte böyle durumlar olmadığını düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliyim. İlişkim var. Ama sevgi olmaz. Ona açıkça söyledim. Hoşlanma ve cinsellik amaçlı olur
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç duygusal bir şey hissetmiyor musun minicik bile ayrıldığınızda vs aklına gelmiyor mu üzülmüyor musun
Cevap sahibi+1 yılAyrıldığımda aklıma gelir. Çünkü onunla hoş vakit geçirmişimdir. Ama duygusal his olmaz. Güzel bir arkadaşlık gibidir. İçinde seks olan
Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Çalma kimsenin kapısını çalarlar seninde kapını Allah'a şükür o kadarda düşüncesiz degiliz
02 Yorumla
Soran+1 yılÇevremde bir sürü var böyle örnekler düşüncelide değilsiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim yok öyle ilişkim eşimden daha çok etkiliyen kadın henüz çıkmadı karşıma
00 Yorumlaerkek sevebilir gerçekten. aldatır mı bilemem ama kalbinde birden fazla kadını sevebilir
00 YorumlaYuva yıkıcı bşri değilim
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılo kadar seviyesiz olduğumu sanmıyorum
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılMutsuz evliliği olanlarda gözlemlediğim bir durum.
02 Yorumla
Soran+1 yılMutlu evliliği olanlarda da gözlemliyoruz maalesef ki
- +1 yıl
aynen bir kalpte 2 kişi olmaz hem sevip hem aldatanların bence cinsel açlığı yüksek ya da evde ten uyumu yok, uyuşmazlık var yine de evdeki eksikliği dışarıda arıyorlar, ya da macera arıyorlar ego tatmini cinsel doyumsuzluk ilişkide geçimsizlik yine de aldatmak yanlış ayrılsınlar daha iyi gözü dışardaysa.
Ben varım. Ama benimle evli 😀
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ahahahhaha Allah bir ömür mutlu etsin
+1 yılBen verene basıyorumki
02 Yorumla
Soran+1 yılEvli olsan bile mi neden evleniyorsunuz ki o halde aldatacaksanız çok saçma
- +1 yıl
Ohoooo yeterki versin evli bekâr dul farketmez 🥰🥰🥰
Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Nedne evli erkekler alla alla
02 Yorumla
Soran+1 yılMerak ettim benim böyle bir ilişkim yok
+1 yılBenimle evliyse olurum.
00 YorumlaEvli bir arkadaşım var. Sevgilisini seviyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir karaktersizlik yapacağımı sanmam
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Vardı... böyle ilişkilerin sonu husraannn
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz olmaz girme o yola ya
00 Yorumla
+1 yılevli kadın ile beraber oldum
00 YorumlaSorduğun soruya sen inanıyor musun 😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Olabilir tabiki neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılHiç evli erkekle beraber olmadım 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİki kez olmuştu ama ayrıldık
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ikinci bir kadına ihtiyaç duydun peki ve sevdin mi
Cevap sahibi+1 yılİkinci bir kadına ihtiyaç duymamın sebebi eşimle aramız hiç İyi değildi eşim ne yaparsan yap karışmam diyen biri her zaman
Bende böyle birşeye yeltenmiştim
İkiside aynı zamanda değildi birinden ayrıldıktan sonra diğeriyle beraber olmuştum
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet evliyim ve bir sevgilim var..
05 Yorumla
Soran+1 yılAranızda duygusal bir bağ var mı
Cevap sahibi+1 yılDuygusal olarak hisetmedigim biriyle cinsellik yaşamam
Soran+1 yılEşin peki onunda seviyor musun
Cevap sahibi+1 yılEvet seviyorum ve aramızda da cinsel dahil hiç bir problem yok
- +1 yıl
Evet evliyim sevgilim var.. karımı seviyorum ve aramızda da cinsel dahil hiç bir problem yok diyosun yargılamıyorum yanlış anlama bu durumda illaki birinin sevgisi ağır basıyordur, karın alışkanlık olarak görüyor dışarıda macera mı hoşuna gidiyor anlamıyorum hem sevip hem aldatanları, yani bir kalpte 2 kişi olmaz biliyoruz , birinin hanımlığı anneliği iyi, öbürünün tutkuları mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmaç ihtiyaç gidermek
03 Yorumla
Soran+1 yılAralarında cinsel ilişkş yok
Cevap sahibi+1 yılGüven uyandırmak için taktik yapiyordur avını urkutmemek için sevmeyen erkek boşanır
- +1 yıl
genel olarak karımla cinsellik yaşamıyorum yalanı söylüyorlar. Geçen aldatılan eş haftada 3 kez birlikte oluyoruz onu anlatmış. Kızla sadece cinsel içerikli konuşmaları yok sevgili gibiler ama anladığım kadarıyla her gün sanaldan yapıyorlar demiş hem eşiyle haftada 3 diyor, hem diğer kızla yakalamış karısı konuşmaların cinsel içerikli altta linki..
42 yaşındayım, 19 yıllık evliyim ve 2 çocuğum var. Dün aldatıldığımı öğrendim, ne yapmam lazım? ↗
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik yoksa seviyor olabikir
08 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım 1 yıldan fazla beraberler cinsel ilişkiye hiç girmediler. Çocuk çok fazla arzuluyor kızı ama hiç kullanıp atıyım olayı olmadı ya da buluşup otelde yatağa atmadı. Seviyor mu sence
Cevap sahibi+1 yılYa bu krakter meselesi birsey adamin karakteri nasıl kimse bilemez o kizdan başka önemli olan adamın firsati varken cinsellik yaşamamış mi firsat mi olmadi
Soran+1 yılFırsatı olmamış olabilir haklısın ama istese o fırsatı yakalayabilirdi buluşmaya çağırıp
Cevap sahibi+1 yılIstese mi olmamış mı bak küçük detaylar cok önemli bu konularda ayrıca cinsellik olsa bile bir adam bağlanır karsisindaki bakire mi peki
Soran+1 yılBak şimdi bu çocuk kızın peşinden 2 ay koştu arkadaşım istemedi sonradan sevgili oldular evli olduğunu bilmiyorduk adamın 3-4 ay sonra öğrendik. aralarında öpüşme vs oldu zaten 2-3 kere yüzyüze görüştüler ama seks olmadı. Adam istese her şekilde atardı yatağa. Hatta arkadaşım bazen buluşmak istiyordu adam gelmiyordu. Kızı cinsel olarak istediği çok doğru baya tutkulular
Soran+1 yılAdamın 2,5 yıldır evli daha çok yeni değil mi sıkılması için eşi zaten 5 ay yazlığa gidiyor adam da ara ara yazlığa yanına gidiyor yani yılın 5-6 ayı ayrılar eşiyle
Cevap sahibi+1 yılTutkulular ise ozm konuşacak birsey yok kız kabul edip ya devam edecek ya seviyorsa bile ayrılacak bu kadar basit size iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılAdamın boş vakti varmış baya 5 6 ay gibi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVardı ama sonu yok bee
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGerci hala konuşuyorum orası da ayrı
Soran+1 yılSen mi evlisin o mu
Cevap sahibi+1 yılOooo dicek çok sey var oyy oyy
Cevap sahibi+1 yılBen evliydim artik dulum 😅😅
Soran+1 yılHaydaaaa boşandın o zaman onun için
Cevap sahibi+1 yılYazda anlatiyim. burada simdi sknti
Gizli Üye(36-45)+1 yılOyalanmaca işte. Ne aevgisi:)?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyim ve öyle bi ilişkim yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olmazmi
02 Yorumla
Soran+1 yılSever mi diyorsun
+1 yılSevişmek isteyeni affetmem
02 Yorumla
Soran+1 yılSevişmek değil sevgililik
- +1 yıl
Hayır oynamam kimseyle
+1 yılsewer işte
019 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım 1 yıldır evli biriyle beraber adam sevdiğini iddia ediyor ama boşanmıyor neden madem seviyorsa boşansın
- +1 yıl
boşammaz ama
Soran+1 yılNeden madem başka biri var aklında
- +1 yıl
karısında olmayan güselliği görmüş
- +1 yıl
we arkadaşına sole
yuwa bozmasın
Soran+1 yılYuva bozma gibi niyeti yok karşılıksız seviyor zaten başlarda evli olduğunu bilmyşordu 3-4 ay sonra öğrendik çok şaşırdık hiç evli gibi değildi eşi 5 ay İstanbul dışında kalıyor ayrılar arada adam eşinin yanına yazlığa gidiyor
- +1 yıl
hmm sen ne kadar takınsın
Soran+1 yılBenim en yakın arkadaşım ortaokuldan beri canım ciğerim
- +1 yıl
cinselliğe mi yoll werdi
Soran+1 yılCinsellik yok aralarında
- +1 yıl
ne war ilgi aşkmı
Soran+1 yılAdam kızın peşinden 2 ay koştu durdu kız ilk başta istemiyordu. Sonra görüşmeye başladılar adamın evli olduğunu bilmiyorduk biz sonradan öğrendik her şey için geçti. Adam sevdiğini söylüyor kızı da baya arzuluyor ama cinsel ilişkiye hiç girmediler. Arkadaşım kaç kere ayrılmak istedi adam hep peşinden gitti beni bırakma gitme vs vs yolundan döndürdü kızı
- +1 yıl
yaş farkları nasıl
Soran+1 yılAdam 35 kız 23
- +1 yıl
o yaş farkı o kadsr çokki
Soran+1 yılSence duygusal birşeu hissediyor mu adam
- +1 yıl
uçuk bir ilgi
- +1 yıl
hanginiz daha çekicisiniz
sen mi. koz arkadaşın mı - +1 yıl
ewet
- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yıloff sıktınız aw
00 Yorumla
+1 yılEvli kadinlarmi senmi
00 Yorumla
+1 yılEvli kadınlarla beraber oluyorum
00 Yorumla
+1 yılneden soruyorsun bunu
00 YorumlaYok olmadı olamaz
00 Yorumla
+1 yılBekarım, ama olmaz
00 Yorumla
+1 yılBen cok zevkli
42 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal bir bağ var mı
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmez tabıkıde
00 Yorumlaevet sevebilir
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Ahlaksız
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂
+1 yılDoluuu
02 Yorumla
Soran+1 yılSence evli erkek sevebilir mi
- +1 yıl
Sevdiği halde evlenen insanlar var. Bu sadece erkekler için değil kadınlr içinde aynısı geçerli
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. var dı
00 YorumlaVar çok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmaz seviyesislik
10 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!