Kaynanam ve erkek arkadaşım?

Arkadaşlar lütfen okuyup hemen bana bir akıl verin benim sözüme 10 gün kaldı
Ben sevgilimin ailesiyle çok iyi anlaşıyorum normalde beni çok seviyorlar çünkü kendi ailemden ayırt etmedim babası daha samimi annesi karakteri kaynakli biraz daha soğuktu hep bana sevgilim askerden geldi geleli işleri çok yoğun çocuğun canı çıkıyor ailesiyle beraber hayvancılık ve tarla ile uğraşıyorlar çocuk bunaldı bana yansıttı ciddi ciddi ayrılmak istedi benden
Ben çok kotu oldum sabahtan gecenin geç saatine kadar sadece yattim ve ağladım
Annem defalarca neyin var dedi ona hiç bir şey anlatmadim erkek arkadaşım tam o sıra kardeşime sözü dusunucem yazmıştı annemde beni kardesimle konusurken az duymuş agladigimida sözün iptali meselesini duyunca ve o kadar üzüldüğümü ertesi gün benden habersiz kaynanami aramış onunla konusmus insanlar demiş vakit ayırıyorlar birbirlerine bak şu su yollardan geliyo sevgilisiyle ilgilenmek için sevgi emek ister ilgisizlik kavga yarattı işte melis o kadar heves ve bi aşkla çeyiz duzdu ismail için gelecek hayalleri kurdu ismailde oyleydi vs vs
Annem aynı zamanda erkek arkasimada akil vermiş mesajda oğlum diye samimiyetle bugün erkek arkadaşım özürler diledi aramızı biraz hallettik fakat gece annesiyle oturup konuşmuşlar kayinvaliden böyle böyle dedi diye
Artık ne konuştular bilmiyorum bana gelip erkek arkadaşım yazıyorki annemin surati düşük gibiydi bundan sonra sevgilim aramizda halledelim boyle şeyleri
Annenin işte beni birileriyle kıyaslıyor gibi olması yanlış dedi ve ben keyfimden gelmemezlik yapmıyorum işten güçten kendime zor vakit ayırıyorum dedi
Ben önceki gün o kadar kotuydumki bunu annem kaynanama söylemesine rağmen beni gelip bi aramadi bi mesaj atmadi diyorum içimden oğluyla konuşur hani oglum kızın annesi bunu bunu dedi bak
Iliskinizin kıymetini iyi bilin der sanıyorum
Başka şeyler demiş gibi adeta ben ne dusunecegimi sasirdim hiç bir yanlışım yok
Kendi ailemden ayirmadim onlari ama benim üstüme düşen kimse yok umduğum gibi davrqnmiyo
Kaynanam ve erkek arkadaşım?