Aşk İlişkileri Sevdiğiniz size bakarken dalıp gitse, O'na "no'luyo" der misiniz yoksa siz de dalar mısınız? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀🧚🧚Sevdiğiniz insanla birbirinizin gözlerine bakarken dalıp gitse, Onu hemen kendisine getirir misiniz? #tubasueda 🍀🍀🧚🧚 Sevdiğiniz size bakarken dalıp gitse, O'na "no'luyo" der misiniz yoksa siz de dalar mısınız? Cevapla Sevgi Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
TevfkAydn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hemen kendine getirmem. Biraz bakışır dalarız karşılıklı. Sonra burnuna bir öpücük kondurur ayıltırım ki sohbetlerin en güzeli devam etsin. O gün gelirse tabii. 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl "Bakışlarını üzerimden çek" diyecek kadar odunum ben 😄 Uzun süre romantik kalamam ben böyle bir durumda gülerim muhtemelen. 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Noluyor diyorum 😅içimden onu demek geliyor. 1 2 Yorumla Coraline-0 +1 yıl Eig için teşekkürlerrr💙 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederim 🌺💙 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Ben gözlerine bakamam öyle uzun uzun. :D ama o dalsın gitsin, daha ne isterim 2 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl dalmak lazım bence öyle saatlerce bakmak lazım gözlerine en sevdiğim şey budur hiç konuşmasak bile öyle bakmak bile kafi bence.. 1 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Beni gözlerinin içinde kaybedecek kadar güzel bakan birinden gözlerimi alamam. 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben de O'nun yeşillerine dalardım. Birlikte dalış yapardık. 😂 2 0 Yorumla
Emreljajıc1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. Genelde herhalde dalan taraf ben ölürüm bence o bana der noluyor diye 😂 karşımdaki sevdiğim aşık olduğum kişiyse bakmaya doyamam 1 0 Yorumla
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Noluyor dişimde maydanoz mu var derim hemen kurcalama başlarım 😂😂 1 0 Yorumla
Mariposita_Humana Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Ben diyorum ya çok romantik değilim herhalde 1 0 Yorumla
rendofff Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 930 cevap paylaştı. Hayırdır la neye baktın derim 1 0 Yorumla
Bad2645 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı. Tatmadığım zevkler bunlar 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. İzlerim 😎 1 0 Yorumla