Cildiye doktoruma aşık oldum. Nasil kendime asik ederim? sadece 5 dakika suruyor muayene. :( Ne yapmaliyim?

Simdi kalcamda sivilceler cikti bende cildiye doktoruna gittim danismada bayan doktor ozlem hnm var dediler bende sira aldim siramin geldigini soylediler odaya girdim iki tane adam oturuyor bn onlara bakiyorum onlar bana ozlem hanimi bekliyorum ben tabi yanindaki özden sen al hastamizi dedi ve ben pancara dondum tabiiii Allahim odadan kacmak istedim bir yakisikli bir yakisikli bizim ozlem hanim megersem ozden beymis odadan kacmak istedim kicimda ciban var uzay ustu gibi iltahapli nasil diyebilirdim o an asik olmusken neyse dedim bikere sonsuza kadan susamazdim kirk tl muayene parasi verdim neyse uzqn bakalim dedi allahim kicimda pembe kilot bacaklar tuylu dedim uzanmasam yarim otursam neyse tamam kontrol etti asik oldugum adam ilk kicimi gordu bir facia biliyorum ama bunu geri alamiyorum aklimdanda cikaramiyorum ilacimi yaxdi 1ay sonra gel dedi tam uc gundur aklimdan cikmiyo yardim edin eve geldim aradim hastaneyi orada arkadasina yardim ediyomus duzenli doktor degilmis aklimdanda cikmiyo bayilip ayilip gidecegimde bir doktor degil cibanim kanadi geldimde diyemem kurudu gitti hep cikaar kor olasica cikmiyo simdide simdi benim onumla konusup tanismam kendime asik etmem lazim cok sempatik bir yapim var biraz yardimi olur mu bilmem coook güzelim 180 boyum belimde saclarim yagli gobegimi saymazsak fit gibi birbedenim falan var makyajliydim Allahtan durumu kurtaralim yardim edin kardrsciklerim simdi verdigim ilac mideni agritabilir bol suyla ic dedi agridi deyip gitcem ne yapiyim ne giyiyim nasil konisur tanisirim numarasi almam icin ne yapmam ennn onemlisi bana asik olmasi icin nasıl davranmam gerekli Allaahiim obenim kicima bakarken ben onunla evlenmeyi bebeler dogurmayi felan dusunuyodum arkadaslar yardim edin lutfeeeeeen sevgilim olsun istiyorum ilerde cocuklarimiz olursa annenizin ilk kicini gordum diyecek biliyorum ama seviyorum yardiiiiiimm lutfen

Cildiye doktoruma aşık oldum. Nasil kendime asik ederim? sadece 5 dakika suruyor muayene. :( Ne yapmaliyim?