Sevgilim baş başa kalalım diye arabayı ormana çekti ben istemesem de. Jandarma gelip bizi inceledi. Acele çıktım diye kimlik almamıştım ceza yedim. Ben ona demiştim ormana çekme diye. Şimdi de ödemiyor.

Sevgilim baş başa kalalım diye arabayı ormana çekti ben istemesem de. Jandarma gelip bizi inceledi. Acele çıktım diye kimlik almamıştım ceza yedim. Ben ona demiştim ormana çekme diye. Şimdi de ödemiyor.

Olaya hangi açıdan baktığımıza göre değişir durum. Öncelikle senin sorumsuzluğun yüzünden ceza yedin. Hani ormansa uygunsuz bir durumdan dolayı gelseydi ceza ikinizin de cezayı ödemesi gerekirdi ama şu an ödemedi diye bir şey diyemem. Benim başıma gelse asla ona ödetmem o da ayrı bir konu bu biraz karakterle alakalı.
Yani sen ödesen ne olmuş. Ben sevgilim başka ilden gelecek buluşucağız kalacağız diye o ben gelirim gelmene veya sonrasin da beni götürmene gerek yok demesine rağmen 200 km yol yapip ne radar cezalari ödedim sırf hemen görmek ve bırakırken de 1 saat daha olsa görmek için gidip gidip geldim helali hoş olsun
Cevap
27Cevap
Ben sevgilimle böyle bir şey yapmış olsam ve başımıza bu olay gelse eminim ki ben demeden öder daha. Mühim olan parayı ona kitlemen değil, ki kitlemek de değil bu o an yapması gereken o parayı ödemek çünkü onun başının altından çıkmış bir olay. Bilmiyorum ya bana normal gelmedi, ha sen direkt öde diye zorladıysan ısrarla da söylediysen bu da normal değil. Evet, ödemek zorunda değil ama inceliktir ödemesi
Kimliğini yanında taşımaman senin hatan
Kimlik her daim yanında olmalı
Allah korusun bir kaza geçirsen yalnızken kimliğinin tespit edilebilmesi lazım
Niye ödesin ki sen kimliğini almamışsın sonuçta çekme dediğine rağmen çekmiş evet onunda suçu var ama ödemek sorunda değil
ahahahahaha ara bulucu olarak ortak arkadaşlarınızın huzurunda bir mahkeme heyeti kurulsun ve olay yeniden dinlenip demokrat bir şekilde karar bağlansın
Bir yakın kız arkadaşıma emanet arabamı verdim, radardan hız cezası yemişti 600 küsür.
Kendisine söylemedim bile.
Kişiden kişiye değişir durum bişey diyemem
Bu jandarma olayı ne ya
Araba çeken herkese bakıyorlar mı
Duran arabalara bakmak mı
Ormanda dostum ormanda
Sen ödeyeceksin cezanı ve sevgilinin popon tekmeyi vuracaksın hayatına bakacaksın
Aga bunları posta gazetesinde yazacaksın yeminle tirajı on beşe katlar
Aranızda para muhabbeti okuyosa ayrılın boşa zaman harcamayın
Ne tür ilişkiler yaşıyorsunuz anlamadım ki, s*vişm*eye ormana çeken adam elbet cezayı da ödemez. Kendinizi bu kadar alçaltmasanız keşke.
nerde keko fırıldak tip var onlara aşık oluyorsunuz müstehak size
Orman işi sıkıntılıymış. Ucuz atlatmışım ben o zaman 🙂
Yarı yarıya ödeyin barışın
bu senin suçun sevgilinin değil dışarı ne olursa olsun kimliksin çıkılmaz
Üçe beşe tamah eden ezikleri hayatına sokma sende 😊 biz bi ricaya iPhone aldık nedir yani paranın lafını yapanda erkek midir
Ormana gittiğin kişiyle donduysen odemelidir bence terbiyesizlik olur
Kdncıdınejxısjx adm cimri gibi sanki ben erkek olsam mahcup olup ödemeyi teklif ederdim
Of desene bu zorla getirdi beni diye😄
Eksileme😄
Kaç TL yediniz
@zimbateli34 troll dediğin böyle olur helall
Hı hı 😊
Sen öde ve bu adamdan ayril
Bölüşün
Az ye de kendi borcunu kendin öde, dilenci
Öyle sevgiliye böyle ceza. Oh miss
Ormanlık bir olunca samanlık seyran olurmuş
Beraber çekelim ben öderim söz
ee bu senin suçun