Güncellemeler
+1 yıl
Gizli gizli kimlerle yatip kalkiyodur ulan nasil aldandik o bakislara ne malim ya😂
Güncellemeler
+1 yıl
Guncelll
Yani bnden ne istiyo dostum falansa neden baska erkek blup yoluna bakmiyo benden ne istiyo mk cok istiyosa gelsin yapp gondereyim zaten amaci belli bu devirde nerde ciddi bu kiz neden baska erkeklere gitmiyo? sizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
of aptal misin kizlar duygusaldir umut baglamis iste madem istemiyon niye bakisiyon akk dengesizi
Baglasin baglasin birskcsm ortada onu
Nerden biliyon peşinde oldugunu
Ben anlarim ahaha
O zaman sal onu
Kuduruyo snra ahah
E kudursun boş ver istediğinde bu degilmiydi
Sonra triplere giriyo anliyorum ma la donunc3de aciyorum shdjd
Ne diyosun
Oyl3 malesefki
Gizli gizli ne yapıyordur diyr herkade röntgen cektin bu ne cirkin bi davranış seninle dost bile olmasın bilse daha
Cirkin davranjs derken valla kiz cok sinsi ve hain tirsiyorum ben onu gorunce artik dostum olmasin zaten arkamdan bicaklwr uzakd dursun😂
Nerden biliyosun
Sen konuş ne diye böyle yaptığını sor
Başka erkek bulup yoluna bakmıyor öldüğünü nerden bildin
Nerden biliyosun derken durusundan anliyom artik mesela yolda gordum diyelim bakislarindan falan oylr hissediyom ya kiz degismis ya da ilkden ben aldanmisim ama masum durmuyo o yuzden ben baskasini bulucsm
Bulucam
Napalim şimdi ne diyosun sorunla konu yu buraya tasiman aşırı abuk
Anliyorum benim pesimde mk neden baska bulmuyo sence ben cozemedim. Erkekmi. yok disarda?
Bulamadığını nerden biliyosun senin peşinde olduğu ne malum
Diyorum anliyorum diye bulduysa neden pesimdr o zmn demekki bulamamis bulunca baska birini birakir zaten ben ona gore hazirim zaten hic umut baglamiyomki uzulmiyim. pesimi birakinca hazirlikliyim😀
Peşinde nasıl oluyor
Nasıl anlatsaa biraz peşimde peşimde diye gezinip durucagina git kıza sor işte niye peşimdeisn biriyle gorsumuyo musun
Pesimde iste anliyorum ah bi biraksa kurtulcam baska kizlara yonelcem direk beni kendine cekiyo yani onun pesimde olmasi hosuma gidiyo egomu tatmin ediyo ve bu sevgiyi aski ego savasjna cevirende o ma l😂😂
Bırak de sende gideceksen kendin git mal diye hitap kullanip egomu tatmin ediyo konuşma larin çok çirkin keşke öğrense
Sanki onun seni bırakmasına bagliymisisin gibi çok garip
Cokmu cirkin e zaten kizlar bundan hoslanmiyormu sjdjej
Evet bagliyim. diyorum ya pesimde olmasi egomu tatmin ediyo hosuma gidiyo birakamiyorum illa gorecem pesimde oldugunu ama o biraksa skmde olmayacak unutcam cabucak dahada umrumda olmaz
Gerçekten çok garip bi insansın
Beyin yapın çok ilginç
Neden ya
Sebep
Belli
Bana bi taktik ver ya nasil birakir pesimi ben sevmiyorum. artik gelsed3 sevmem sevmeyecem bana sifirdan yenj biri lazim sevebilecegim nasil biraktirirm p3esimi
Şöyle direk
Olmaz diyemem
O zaman burada ne diye baş sisiroyousn boş yere
Uyuz oldum ksara ondan sjsjsj
Uyuz oluyorsan şöyle kardeşim arkasında atıp tutma sende az değilsin
Soyleyemiyorum
Söyle burada konuşma
Goremiyimki kizi shdhd
Goremiyosan nerdeb biliyosun affgghhdffg
Cnku o kendinj akillj sana n bi m al ahah
Sende oykeisn
Kaç yaşındasın