Aile & Toplum Bu saatte süpürge yapsam bişe olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor komşular kızarlar mı kapı komşum zaten yurt tarzı apart bi yer ses çok gider muhtemelen bu saatte normal mi sizce süpürge yaprsam bütün evi Güncellemeler+1 yıl yapmadım tşkler yarına artık shshshj Bu saatte süpürge yapsam bişe olur mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. bir şey olmaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bence 9'a kadar süpürülür ne olacak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ama polis falan yolucaklar sonra Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bu saatte supurulmez ya yarını bekle bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ev çok pis içim hiç rahat değil ya Yorumla
ali_sarısoy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Neden reyis gün boyu naptin 0 7 Yorumla Soran +1 yıl oturdum üşendim yeni kafama dank getti baktı evi mok goturuyo Yorumla ali_sarısoy +1 yıl Doktor musun yazıların okunmadı Yorumla Soran +1 yıl türkçem a1 cunku Yorumla Soran +1 yıl butun gun modum yoktu halsizdim yeni kafama dank etti Yorumla ali_sarısoy +1 yıl Neden modun yoktu Yorumla Soran +1 yıl üşendim içimden gelmedi zor geldı Yorumla ali_sarısoy +1 yıl Bende bişey oldu sandım neyse djdjdj Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yap kiz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yasak mı polis molis göndermesnler Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Bu saatte yapma 0 10 Yorumla Soran +1 yıl yasak mı ya Yorumla TayyarRA +1 yıl Yasak olduğundan değil. Görgü olarak yapma Yorumla Soran +1 yıl e içim raat değil Yorumla TayyarRA +1 yıl Yarını bekle ablacığım Yorumla Soran +1 yıl gece rahat yatamam takıntılıyım Yorumla TayyarRA +1 yıl Gün boyu takıntılı olmadında akşam mı aklına geldi takıntılı olduğun. Madem takıntılı bir insansın bu sitede sormazsın bu soruyu direkt yaparsın temizliğini Yorumla Soran +1 yıl e yapıcam bu sefer komşular şikayet edcek bende bliom yapmayı Yorumla TayyarRA +1 yıl Yap Yorumla Soran +1 yıl yasak yapamam ki şikayet ederler kesin Yorumla TayyarRA +1 yıl Ya ablacığım ne halin varsa gör Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bir şey olmaz.
bence 9'a kadar süpürülür ne olacak
ama polis falan yolucaklar sonra
Bu saatte supurulmez ya yarını bekle bence
ev çok pis içim hiç rahat değil ya
Neden reyis gün boyu naptin
oturdum üşendim yeni kafama dank getti baktı evi mok goturuyo
Doktor musun yazıların okunmadı
türkçem a1 cunku
butun gun modum yoktu halsizdim yeni kafama dank etti
Neden modun yoktu
üşendim içimden gelmedi zor geldı
Bende bişey oldu sandım neyse djdjdj
Yap gitsin ev temiz olsun kontrol edeceğim
Yap kiz
yasak mı polis molis göndermesnler
Bu saatte yapma
yasak mı ya
Yasak olduğundan değil. Görgü olarak yapma
e içim raat değil
Yarını bekle ablacığım
gece rahat yatamam takıntılıyım
Gün boyu takıntılı olmadında akşam mı aklına geldi takıntılı olduğun.
Madem takıntılı bir insansın bu sitede sormazsın bu soruyu direkt yaparsın temizliğini
e yapıcam bu sefer komşular şikayet edcek bende bliom yapmayı
Yap
yasak yapamam ki şikayet ederler kesin
Ya ablacığım ne halin varsa gör
Çok geç değil bence