Terk eden erkek ne zaman pişman olur istisnai durumlar varsa?

Erkek arkadaşımın psikolojisi bozuldu suçsuz yere yargılanıyor kendi yaptığı bir suç değil ama içeri girme ihtimali var annesi beni herkesle değil evlenmek istediğin kişiyle tanıştır demiş ilk beni tanıştırdı tam evlenmek istediğim insan sensin sen bekle ya da bekleme ilk yazacağım gönlünü alacağım kişi sen olacaksın demişti benim gibi kimsenin olmayacağını biliyor senin gibisini bulamam zaten dedi bana her zaman dosyalar kapansın zaten senle evlenmek yuva kurmak istiyorum dedi içeri girme ihtimali olduğu için ciddi ilişki sorumluluğunu alacak durumda değil maddi manevi ve kimseye ümit veremez beni de bu süreçte istemediğini söyledi ama bana hep vaatlerde bulunmuştu en son kavga ettik o anki sinirle kırıcı konuştuk her yerden engelledik 3,5-4 ay oluyor benden sonra başkalarıyla sevgili oldu ama gelip geçici takılmalık duygu beslemiyor yaptığı çok yanlış biliyorum ben şu an kendi hayatıma bakıyorum içten içe maalesef bekliyorum pişman olduğunu görmek istiyorum ne zaman pişman olur? İstisnai durumlarda ne yapılabilir?

Terk eden erkek ne zaman pişman olur istisnai durumlar varsa?