Erkek arkadaşımın psikolojisi bozuldu suçsuz yere yargılanıyor kendi yaptığı bir suç değil ama içeri girme ihtimali var annesi beni herkesle değil evlenmek istediğin kişiyle tanıştır demiş ilk beni tanıştırdı tam evlenmek istediğim insan sensin sen bekle ya da bekleme ilk yazacağım gönlünü alacağım kişi sen olacaksın demişti benim gibi kimsenin olmayacağını biliyor senin gibisini bulamam zaten dedi bana her zaman dosyalar kapansın zaten senle evlenmek yuva kurmak istiyorum dedi içeri girme ihtimali olduğu için ciddi ilişki sorumluluğunu alacak durumda değil maddi manevi ve kimseye ümit veremez beni de bu süreçte istemediğini söyledi ama bana hep vaatlerde bulunmuştu en son kavga ettik o anki sinirle kırıcı konuştuk her yerden engelledik 3,5-4 ay oluyor benden sonra başkalarıyla sevgili oldu ama gelip geçici takılmalık duygu beslemiyor yaptığı çok yanlış biliyorum ben şu an kendi hayatıma bakıyorum içten içe maalesef bekliyorum pişman olduğunu görmek istiyorum ne zaman pişman olur? İstisnai durumlarda ne yapılabilir?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Pişman olmaz sevse başka kızlarla konuşmaz bekler
Benim gibisini bulamazsa pişman olur ama 🤔
Zannetmiyorum benide bıraktı bende böyle dedim inan yenisini bulmak isteyen biriyse pişman olmaz ama gerçekten seviyorsa yazar sana
Ya dediğim gibi bana ciddi gözüyle bakıyor benleyken sorumluluk almak zorunda olduğunu biliyor o yüzden ben ona karışırım ederim diye beni istemiyor ve birazda son zamanlarda üzerine gittim baskı yapıyorsun demişti hatta o anki sinirle de ikimizde birbirimizi tutmadık kırıcı konuştuk o kızlarla konuşurken de gelip geçici olarak baktığı için sorumluluk almak zorunda hissetmiyor zaten evlilik düşünemez kimseye ümit veremez şu anda hatta en son kavga ettiğimizde annesi de dedi o zaten çok pişman olacak senin olduğun gibi kimse olmayacak onu kimse böyle kabul etmez senin ailende kabul ediyordu kızım dedi yengesi de öyle diyor pişman olacak diye ama şu anda beni istemiyor o zaman da bilemem ama pişman olduğunu görmek istiyorum yenisini bulmak isteyen demeyelim de takılmalık diyelim
Başka kızlarla takılmasından rahatsız olmuyor musun
Olmam mı fazlasıyla bende başkalarıyla konuşup görüşebilirim oda öğrense rahatsız olur ama benim gibisini çok zor olur benim ona yaptıklarımı kimse yapmaz bi kız vardı mesela demiş işte benim babam onu istemez ki diye bunu yengesi duymuş bana dedi bi sen her koşulda kabul ediyordun ailende dahil senden çok emin oldu zaten beni sever beni bekler beni affeder dedi o yüzden böyle rahat o pişman olacak diyor herkes ama bakalım yaşattığını yaşasın gerçekten çok üzüldüm çok kırıldım ahımı aldı zaten
Bence kendini düşün baksana seni nasıl üzüyor neden buna izin veriyorsun
Şu an zaten kendi hayatıma bakıyorum o yokken neler yapıyorsam onları yapıyorum ama düşüncemde o var onun pişman olmasını istiyorum ilk zamanki gibi üzüntü yok içimde ya sebepsiz mutluluk bile var
Pişman olup değerini anlasın ama öyle biriyle evlilik düşünme
Ya ben hep doğru zaman kavramına inanmış biriyim doğru zamanda nasibinde varsa doğru şekilde her iki taraf hazır olduğunda her şey olurmuş hatta bir yerde okumuştum 32 yaşında bir adam aynı böyle sıkıntıları var işte o gece senin bu gece benim flörtöz takılıyor gelip geçici ilişkiler falan ve sıkıntılarını atlatıyor artık her şeyden sıkılmış hale geliyor bir de o yaşlarda bir kadın var oda böyle kimseye güvenmiyor çok acılar çekmiş ama artık biri olsun istiyor ve doğru zamanda her iki taraf hazır olduğunda karşılaşıyorlar ve 5 yaşında çocukları varmış yani o kadar şeyler varki anlat anlat bitiremem yani nasipte varsa her şey olur ben asla asla demiyorum asla evlenmem asla affetmem diye o daha olgunlaşmamış belli ki onun kafasına dank edecek sıkıntıları geçince evlenmek yuva kurmak isteyecek hatta annesine demiş ilk işim kucağına torun vermek baba olmak evlenmek çok istiyorum demiş oda bir gün her şeyden sıkılacak ve benim gibi birisini bulamayınca bana gelecek he ben bu süreçte tabiki kendi hayatıma bakıcam onu beklemicem sadece onun pişman olduğunu görmek için beklerim
Doğru olanı yapıyorsun hayırlısı olsun hakkında
İnşallah teşekkür ederim yani doğru olan bu ben elimden gelenin fazlasını yaptım oda çok emin oldu benden ama en son kavgamız bizi bitirdi onlarlayken sorumluluk sahibi olması gerekmiyor gelip geçici ilişkiler oluyor biri bitiyor hemen dişeri başkıyor ben onu evlenmek istediği zaman görücem
Rica ederim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!