Diyelim esınızı bosadınız sudan sebeplerle.
.. amacınız ondan ayrılmaktı ve basardnz. Pekı bu durumda neden kendnızı ona gostermeye clsrsnz? profilinizi falan acıp onun sızı gormesı sıze mesaj atması ıcın neden bazı yollar denersnz.. Bı erkek bunu neden yapar solermsnz? Sadece soruma cevap ıstyrm konuyu captrmadan
.. amacınız ondan ayrılmaktı ve basardnz. Pekı bu durumda neden kendnızı ona gostermeye clsrsnz? profilinizi falan acıp onun sızı gormesı sıze mesaj atması ıcın neden bazı yollar denersnz.. Bı erkek bunu neden yapar solermsnz? Sadece soruma cevap ıstyrm konuyu captrmadan
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
senden sonra nasıl mutluyum gör bak modudu o
Ama benı takip edıyor hala gizli gizli. Bı kac acıgını yakaladm ordan biliyorum
o zaman pişmanlık başlamış olabilir ne akdar oldu ayrılalı ne kadarlık birlikteliginiz vardı
1 sene evlı kaldık.. Bosanma kararı aldık ben babaevıne geldım. 8 ay bosanma davası surecı sürdü.. 2 ay önce de tamamen resmı olrk bosandık.. Yanı toplamda 10 aydır brbrmzı gormedk
yoklugun onu etkilemiş olabilir genelde 6 aydan sonra insan hayatında olan birinin yoklugunu çekiyor sanırım başka biride olmamış hayatında ya da istedigi gibi biri cıkmamış olabilir benim fikrimi sorarsan yokluguna alışamamış gibi
Bende onun yokluğuna alısamadım.. Cok ozluyorm.. Ama caresız im.. Bu saatten sonra bizim barısmamız imkansiz... Cnku resmı olrk bosandık artık
sakıncası yoksa biraz özelden konuşabilirmiyiz sormak istedigim bişiler var yanlış anlamayın
Olur yazn
gizlisin beni eklemen lazım :)
Attm
yazdım ekledim
Pişman olmustur
Neden mesaj atmıyor pekı
Adam boşanmış sudan sebeple çok büyük bir karar boşanma. Yüzü yok sadece o şekilde dile getiriyor. .
Senin kabul edeceğini bilse belki daha adım atacak
Benım kabul edecgmı bılsede adım atmaz. Aıleler yuz goz oldu cnku
İşte saçma bir durum bir karar vermeden iyi düşük gerek
Evet ama ablası doldurdu ve cok fevrı davrandı sonuc bu
Hala seviyorsun :(
Neden bosandiniz nasıl başladı
Yaşlar kaç
Evet ama artık cok gec.. Caresız lık cok zor. Ne kadar sevsem de asla guvenemem bıdaha
Bokvar aileler karışır her şeye sanki ailesiyle evlendin imkansız diyorsan ve çocuk yoksa artık düşünme bence kafanı dağıtacak şeyler yap hobi vb şeyler bir müddet
Cocuk yok.. Zaten resmı olrk bosandık bana donmez artık.. Sadece onu unutamadm.. Istedgm den değil .. Belkı karsıma duzgun helal süt emmiş bırı cıksa unuturum
Geçmiş olsun bayanlar bu süreçten daha çok etkileniyor
Yaş kaç iş var mı. Daha rahat atlatırsın boş durma
27 yasındaym benım atlatmam ıcın karsıma duzgun bırı cıkması lazm
Yorumlara baktım da 1 senede nasıl bosanirsiniz
Sorun ne idi ne kadar tanıştınız evlenmeden once
Ablası ıstedı doldurdu bana karsı.. Esımle kavga etmeye basladık sudan sebeblerle sonra bosanma konuları acıldı aramzda ole bole derken sonuc bu oldu
Anlıyorum inşaallah çıkar
Özelin tabi bir sry diyemem
Sadece tahminde bulunabilirim
Adamın ailesiyke ablasiyka yakın oturdunuz eve çok karıştılar ve cinsellikte bazı sorunlar yaşadınız sonuç bur duruma geldi
Ablası ile yakın oturmamzı esım ıstedı zorladı ben basından beri ıstemedm ztn.. Cinsellık sorunu yoktu.. Sadece kavga ettgmz zaman yapmıyor du yapmak istemiyor du okdr
Kavga sebebi genelde ne idi ablasi yakın oturma disinda
Ne kadar tanıdın evlendin görücü usulü ile mi
Bence bundan sonraki hayatına odaklan
Calisiyormusun
Clsyorm ama yine unutamıyorum 8 ay oldu ise gireli ama hc aklmdan ckmyo
Bence biraz sevgili aşk unut 1 sene gibi
Daha doğru karar vermek için
Aileden çevreden baskı olur ams kendi yolunu çiz. yanlış karar almamak icin
O zaman hayatına birini al. Artık yavaş yavas
Sosyal çevren vardır calisiyorsan
Var ama hcbsy yetmiyor
Bosaninca maalesef kalıp yapıştırıyorlar nazende uzaklasiyorlar
Evet bu cok acı :( resmen hayatmı mahvetti :(
Zor Allah yardım etsin uzaktan gazel okumak kolay
Şöyle düşün çocuk yok allahtan
Ego yapiyordur
Sevmıyor ama sırf ego ıcınmı
Aklima baska bisey gelmiyo... Neden bosandiniz ki
Kendısı ıstedı aıle doldurusu ıle
Demekki icinde bi yerlerde eziklik ve pismanlik var
Pekı neden mesaj atmıyor
Ezik bir tipse atamazki, belliki gelisimini tamamlamamis
Evet tam olarak ole
tamam swnde kurtuldugun icin kendini sansli say ve yolunu ciz. Gorunuse gore yoresel faekliliklariniz var.
Hayır ole bısı degıl.. Ablası var basında canavar gibi. O doldurdu hep bana karsı..
Ne isterler bilemiyorum yaa, kendi kardesinin yuvasini yikmis iste
Sırf benı sevmedigı ıcın.. Smdı ablası da sırtını döndü ama
Yani genelde oyle olur, zatwn akli basinda olsa sizle ugrasmazdi. Cocugun yoksa bak dalgana boş ver
Oyle ama smdu sırt evlenip bosandım dıye kmsr benı istemeyecek herkes onyargılı bakacak
Simdilik bunlari dusunmeden kafani toplayip psikolojini duzeltmeye bak, sonrasi hic belli olmaz.
:(( cok zor
Evet kolay degil, ama imkansizda degil. İlk is onu takip etmeyi falan birak