Aile & Toplum Bı erkek neden yapar bunu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bi düşmanım var maalesef erkek onunla mahkemelik olduk aynı yerde oturuyoruz uzun zaman sonra maalesef karşılastik yüzüme bakıp uzun uzun gülümsüyor Güncellemeler+1 yıl Allah aşkına akıl verin napim onu görünce Bı erkek neden yapar bunu? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. deli olduğu için olabilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben napim o yapınca
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. bir şey dicem kızma bu çocuk sana aşık 😞 0 25 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani ama çok kötülukler yaptı olabilirmi böyle bisey Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Ne kötülükleri Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Niye gülümsüyor peki insan düşmanına gülümser mi hoşuna gidiyorsundur Yorumla Soran +1 yıl Zarar verdi canımı yaktı, bende anlayamıyorum neden gülümsedini peki benim ne yapmamı tavsiye edersin Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Nasıl yani ne yaptı ki Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Taciz mi Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Tatlı bir gülümseme hoşlanmanın en belirgin özelliklerinde biri. Eğer bir erkek size içten bir şekilde gülümsüyorsa, sizi en azından güzel bulduğundan emin olabilirsiniz. Yorumla Soran +1 yıl Hayır canım taciz değil şiddet Yorumla Soran +1 yıl Ama mahkemeligiz neden hoslansinki Yorumla Soran +1 yıl Niye gülümsedigini gerçekten anlamadım canim Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Hoşuna gidiyon çünkü Yorumla Soran +1 yıl İnşallah öyledir Yorumla Soran +1 yıl Altından başka bişey çıkmasın da Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Niye şiddet uyguladı ki Yorumla Soran +1 yıl Tartışmıştık aniden yüzüme vurdu Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Ne tartışması bu Yorumla Soran +1 yıl Yalanlar soyluyirdu onu yüzüne söyledim ordan çıktı kavga Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Sevgilimiydiniz yoksa ya da ne yalanları Yorumla Soran +1 yıl Evet sevgiliydik Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl İşte hoşuna gidiyon Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Seviyor sizi hala Yorumla Soran +1 yıl Umarım öyledir Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Sizde seviyorsunuz o zaman dimi Yorumla Soran +1 yıl Biraz ama o çok tehlikeli biri öyle gülünce bı planımı vardiye şüphe ettim Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Anladım konuşuyor musunuz Yorumla
relaxed77 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl bilmem küçümsüyor heralde 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Şrfz Yorumla Soran +1 yıl Peki ben napim Yorumla relaxed77 +1 yıl bencede Yorumla relaxed77 +1 yıl sende o şekilde gülümse Yorumla Soran +1 yıl Karsı taraf ben gulumswyince ne dusunur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
deli olduğu için olabilir
Ben napim o yapınca
bir şey dicem kızma bu çocuk sana aşık 😞
Nasıl yani ama çok kötülukler yaptı olabilirmi böyle bisey
Ne kötülükleri
Niye gülümsüyor peki insan düşmanına gülümser mi hoşuna gidiyorsundur
Zarar verdi canımı yaktı, bende anlayamıyorum neden gülümsedini peki benim ne yapmamı tavsiye edersin
Nasıl yani ne yaptı ki
Taciz mi
Tatlı bir gülümseme hoşlanmanın en belirgin özelliklerinde biri. Eğer bir erkek size içten bir şekilde gülümsüyorsa, sizi en azından güzel bulduğundan emin olabilirsiniz.
Hayır canım taciz değil şiddet
Ama mahkemeligiz neden hoslansinki
Niye gülümsedigini gerçekten anlamadım canim
Hoşuna gidiyon çünkü
İnşallah öyledir
Altından başka bişey çıkmasın da
Niye şiddet uyguladı ki
Tartışmıştık aniden yüzüme vurdu
Ne tartışması bu
Yalanlar soyluyirdu onu yüzüne söyledim ordan çıktı kavga
Sevgilimiydiniz yoksa ya da ne yalanları
Evet sevgiliydik