Evlenme teklifi aldım, ailesi ailemle tanışmak için gün sayıyor ama ben ayrılmak istiyorum, sürekli öpüşmek istiyor sizce napıyım?

Bir türlü ne yapmam gerektiğine karar veremedim. İlk defa 10 gün önce masum şekilde öpüştük sonra biraz daha uzun oldu, 3 gün önce de uzun bir öpüşme oldu dokunma vs kesinlikle yapmadı ama önü sertleşti en başından beri sertti gördüm onu, sonra ben eve geçmek için arabadan indim gel bırakayım dedi ypk dedim sonra gel bir sarılayım dedi seni seviyorum falan bende tamam dedim eve geçtim, sonra bir süre yüz yüze görüşmek istemediğimi söyledim tartıştık ayrılıp barıştık vs. Şimdi de taktı ben şerefsiz miyim sana karşı bir şey yapar mıyım, öpüşmekte ne var nişanlıyken birlikte sarılıp uyuyabiliriz vs. vs. Dünde benimle neden açık konuşmuyorsun gibi konuşmaları oldu, bende yemin ettirdim nişn olmadan öpüşmek yok diye ama uyacağını sanmıyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum beni soğutuyor bu durum. Özellikle erkekler lütfen akıl verin.

Evlenme teklifi aldım, ailesi ailemle tanışmak için gün sayıyor ama ben ayrılmak istiyorum, sürekli öpüşmek istiyor sizce napıyım?