Yeni yila bence guzel bir sekilde gir , kendine layik gordugun evli birisiyle iliski surdurmekmi cidden? Onu dusun.. aslinda ustu kapali seninlen isim olmaz demeye getirmis. Aksam yemeginin yaninda tatli arayisin icinde bu adam.
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Nasıl yani baksana baya takmış galiba kendime dert yapmışım falan diyo
o yalan bikere sana saklıyorum falan. kendinden pay biç. istedimi vricen.. onu geç.. ayrıca gidersen devamını ısrarla ister ve gelir. gelmezse asabileşir.
yaa bak kadın erkek farkı burada onun aklı şeyine inmiş çoktan. kadın üstünlüğü burada işte, analiz yeteneği en zor şartlarda bile işler😀 nacizane tavsiyem, ufak ufak uza bu arkadaştan yoksa harbiden çok sıkıntılar yaratır.
gizlilik unsuru yara alır. risk faktörü artar. sürekli olur olmaz yazar, ister vs. yok dersin anlamaz. red yiyince çirkefleşir. bikere vrrsen zaten bütün bunları göze al.
inan kaç yıldır tanıdığının bi anda hiç bir önemi kalmaz. istediği olmayınca sofulupu bozulur inan bana😀bide yalanlara bak. yapmıyomuş falanlar filanlar. seni baskı altına alıyo hesapta😀
Mesajlarda sana ısrar ediyor buluşmak için demekki rahatsız olmuş bıkmıştır konuşurken de çok samimi olma ve onu kendinden soğutmaya çalış adamda kalas birine benziyor sende tecrübeli ve ne yapman gerektiğini biliyor gibisin mesajlarda bunu gördüm bunu bir şekilde halledersin
Onu gıcık et onun sevineceği şeyler söyle ve oyala böyle taparsan kurtulursun adamın ne söylediğinide anlamadım mağara adamı galiba ama sen zeki kadına benziyorsun kurtulursun
Neye gıcık olur onun neyine laf söyleyince sinirlenir onu söyle sıkıldığımı filan söyle konuşurken aşkım filan da yazma bunlardan sonra sen beni sevmiyorsun kullanıyorsun de sürekli bir şey çıkar alkol filan seviyorsa alkolüne filanda laf et sen zeki birine benziyorsun bıktırırsın sonuçta hiç bir şey kalıcı değil bide kaç yıllık evlisin
Kötü cümle kur demedim alköl kullanıyorsa bunu eleştir beni kullanıyorsun de zaten öyle kullanıyor bunlar kötü şeyleri küfür et demedim bunlar gerçekler zaten oyala onu bide ona hevesinin kalmadığını hissettir
Kullanıldığını hissetirdiyse sana kullanıyordur zaten kullanıyorum demez zaten sen ona aşık da değilsin galiba ikinizde evlisiniz bir yerde bitir en son ne zaman görüştünüz ve ne yaptınız
Aşık falan değilim en son 3 ay falan olmuştur görüşmeyeli birlikte olmuştuk 3 aydirda görüşelim diye diye bi hal oldu oyaliyorum hep ama ısrarla gitmiyo
Sen niye bitirmiyorsun sen istemediğini söyle zaten o da anlamıştır istemediğini 3 ay olmuşsa zaten fazla belli etmemeye çalışıyor sana korkuyor musun o yüzden mi sen bitirmiyorsun
Diyorum ki anlamıştır zaten bitirmek istediğini ondan sıkıldığını 3 ay uzun bir süre o yüzden bence belli bir süre sonra da gitmezse bitirmek istediğini söyleye bilirsin ama sen bir şekilde bıktırırsın zekisin mesajları okudum sen 3 mağra adamı 0
O da seni sevmiyor bu kadar basit o da cinsellik için tabiki bende erkeğim çevrem var tabi bilirim bu işleri o yüzden seni rahatsız edebilir uzun süre onun için uzarsa sen bitir dedim cinsellik beklediği için hemen gitmez ama sen ilk önce bıktır maya çalış böyle adamlar birçok kadına böyledir bir tek sen yoksundur benimde çevremde böyle adamlar var her hafta başka kadınla konuşurlar o yüzden de 3 ay beklemiş sanma başka yerlere gidiyordur dediğim gibi onu hep eleştir alkolunu filan laf at konuları uzat yapabilecek misin bunları taparsan senden bıkabilir çünkü şuanda da bıkmıştır zaten illaki ama daha çok bıktır söyledikleri mi yap
Senden bıkar gibi filan olursa böyle bir gelişme tekrar gelip benimle konuşup fikir almak isteye bilirsin veya takipleşiriz özelden yazarsın bu konu hakkında sana yardımcı olmak isterim böyle olaylarla çok karşılaştım sana söylediğim şeylerde mantıklı geldiyse özelden yazarsın yardımcı olabilirim
Benimde bir kızlar birlikteyken onu gezmek için çağırsa ve üst-üste beni kabul etmezdi bende artık hiç ısrar etmezdim çünkü o beni sürekli redederdi ama ısrar etmeme sebebim artık o beni buna alıştırdı bende bunu kabullendim ve hayal kırıklığına uğrardım yani senden soğuduğunun bir göstergesi bence
Mesajlarda da seni görmek istediğini söyle sana ne oldu eskiden böyle değildik gibi şeyler var senden bıkmış ama sana bunu fazla hissetirmemeye çalışıyor ama kendi kendine sana sövüyordur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yeni yila bence guzel bir sekilde gir , kendine layik gordugun evli birisiyle iliski surdurmekmi cidden? Onu dusun.. aslinda ustu kapali seninlen isim olmaz demeye getirmis. Aksam yemeginin yaninda tatli arayisin icinde bu adam.
Nasıl yani baksana baya takmış galiba kendime dert yapmışım falan diyo
Sen bitirmek istediğini söyle
Ne bikmasi, sen böyle yaptıkça daha da hırslaniyor.
Ayrıca bu fotoğraflari kaldır profil fotoğrafın görünüyor.
Ben biksin kendisi bitirsin ıstiyorum
O halde arayı soğutmaya devam edeceksin.
Böyle devam ozaman oyalayarak :)
Yani, gittiği yere kadar
Şimdi gelde buna sövme ikisini kurşuna dismek lazım desem kaç yıl hapis cezası yerim
Lütfen birlikteliğini bitir evli biriyle olmak sence ne kadar etik
Bunu nasıl sürdürdün bunca zaman nasıl ilerlettin ya bende hep bir sorun patladı hep yokuşa gidiyor sanırım sorun bende
Neden birlikteydin ve neden ayrılmak istiyorsun
Sıkıldım artık sence bikmismidir
Zor bıkar, yaşlarınız kaç ve ilişki ne düzey
Ben 31 o 38 yasinda sıcak yakın bi ilişkimiz var diyim
çıkarsan ipin ucu kaçar. böyle uzaktan heyecan iyi. inanma bide o arkadaşa😀
Niye :)
o yalan bikere sana saklıyorum falan. kendinden pay biç. istedimi vricen.. onu geç.. ayrıca gidersen devamını ısrarla ister ve gelir. gelmezse asabileşir.
yazdıkları gizli rest ve sahte blöf kokuyor. kanma.
Bikarmi dersib
bıkmak bi yana gereksizce sahiplenir. istediği zaman gel der, yok dersin , anlamaz çirkefleşir. bitiremezsinde.
Ne yapmam lazım gördüğün gibi baya takmış galiba
yaa bak kadın erkek farkı burada onun aklı şeyine inmiş çoktan. kadın üstünlüğü burada işte, analiz yeteneği en zor şartlarda bile işler😀 nacizane tavsiyem, ufak ufak uza bu arkadaştan yoksa harbiden çok sıkıntılar yaratır.
reel temasa asla girme. benden sölemesi
Mesela nasıl sorunlar olabilir söylede ona göre gardimi alayim
gizlilik unsuru yara alır. risk faktörü artar. sürekli olur olmaz yazar, ister vs. yok dersin anlamaz. red yiyince çirkefleşir. bikere vrrsen zaten bütün bunları göze al.
inan kaç yıldır tanıdığının bi anda hiç bir önemi kalmaz. istediği olmayınca sofulupu bozulur inan bana😀bide yalanlara bak. yapmıyomuş falanlar filanlar. seni baskı altına alıyo hesapta😀
ama akıllı kadınsın bu tür tuzaklara asla düşmezsin
Böyle böyle bıktırmaya calisiyorm kendimden nabaym
bak dedim ya zekisin. proaktif kadınsın. yaşanabilecekleri önceden analiz edebiliyosun.
Teşekkürler:)
😅sabah uyanınca istiyomuş, yapmıyomuş😅😅😅yalan ağzına yuva yapmış😀
aman ha..
Şimdi bu bana sabah yine yazcak günaydın askm diyip hergün yaziyo cvp vermiyorum askm niye yazmıyorsun biseymi oldu falan diyo takıntılı olabilirmj
takmış tabiiki. en tehlikeli tip. bu işlerde bu şekil yürümez olaylar. cahilmidir nedir.
Bak tedirgin oldum şimdi bu şekilde yaparak iyice bikmasini saglicam
dahada hırçınlaşmasını görmek istiyosan bişiler yaz bak ne cevap verecek dicemde , burada yazamam
Valla senin bana yardimin olacak gibi yaşın itibari ile olgunsun beni anlayabilirsin aslında
öyle ama sende akllı kadınsın. bu net.
Akıllı olduğumu nerden anladin :)
yazım şeklinden bide arkadaşa verdiğin cevaplardan
Teşekkür ediyorum sağol :)
soruna cvp yazan erkeklerde sana yazılmayı ihmal etmiyor, vay aw
burada normal insan pek yok :)
valla yaa. herkes yazılımcı😀
Görmezden geleceğiz yapcak bisey yok :)
millete verir talkımı kendi tutar salkımı diye düşünmede sorunu beğendim "dışgüç".
Bursalimisin?
evet. sende, bende deme.. ayrıca herkes adım barış sanar. ilk sen uyandın
Bende bursaliyim burcun ikizlermi? :)
neden sordun şimdi bunu🤔konuştuk öyleyse.
Konuştuk evet miside kahvaltı sözüm vardı:)
ahahaha.. hmmmmm. evet. çiçekler içinde ballı kahvaltı
😂😂😂😂
dedim ben zekisin.👏çok az kadın hatırlar flu olan olaylar üzerinden yakalamayı
Sende çok zekisin ama bence sana haksızlık olmasij
teşekkür ederim...😃teklifim baki. ısrar yok ama😃
Valla şaka bi yana bu gidişle görüscez galiba baksana küçük tesadüfler falan :)
yaa valla inanılmaz tesadüf üstelik
dediğim gibi teklif var ısrar yok. misi olmazda başka yer olur. balkon kafe olur.. zaten misi soğuk olur😃
ayrıca baştan beri yazdıklarımıda, aslında akıla ve fikire ihtiyacın olmasada göz ardı etmemeni tavsiye ederim
Misi soğuk evet gerçi heryer soğuk şuanda:)
ahaha.. var var, sıcak yerler var. kendini ikna edersen beklerim
Yazdıklarını doğru şeyler kesinlikle bana güzel yön verdin teşekkür ederim:)
öyle valla. doğru. aman. zarar görebileceğin tiplerden uzak dur
Düşündüğün için çok sağol yorumların için ayrıca teşekkür ediyorum:)
bende sana teşekkür ederim. iyi seneler
Nasıl insanlar var ya, inanılmaz. Neyse kınamıyorum, tahtaya vurdum.
Aşık değilsen bence bitir böyle alkol alan adamın işi belli olmaz sana zarar verir böyle adamlar birçok kadını kullanıyordur
Ne zaman bıkar benden
Böyle yapmaya devam edersen bıkar ama bence bitirmek istediğini söyle sorun çıkarırsa engelle ikinizde evlisiniz bi yerde bitir bence
Böyle bi tane daha soru gördüm hatta yorum yaptım o da sendin galiba😀
Böyle devam et oyala onu ama sadece bu yeterli olmaya bilir onu gıcık etmeye çalış mesaj yazarken de aşkım yazma
Mesajlarda sana ısrar ediyor buluşmak için demekki rahatsız olmuş bıkmıştır konuşurken de çok samimi olma ve onu kendinden soğutmaya çalış adamda kalas birine benziyor sende tecrübeli ve ne yapman gerektiğini biliyor gibisin mesajlarda bunu gördüm bunu bir şekilde halledersin
Bu konularda tecrübem var Kurtulmak mı istiyorsun sana yardım edebilirim
Onu gıcık et onun sevineceği şeyler söyle ve oyala böyle taparsan kurtulursun adamın ne söylediğinide anlamadım mağara adamı galiba ama sen zeki kadına benziyorsun kurtulursun
Nasıl gıcık edicem mesela
Neye gıcık olur onun neyine laf söyleyince sinirlenir onu söyle sıkıldığımı filan söyle konuşurken aşkım filan da yazma bunlardan sonra sen beni sevmiyorsun kullanıyorsun de sürekli bir şey çıkar alkol filan seviyorsa alkolüne filanda laf et sen zeki birine benziyorsun bıktırırsın sonuçta hiç bir şey kalıcı değil bide kaç yıllık evlisin
Valla tabiatımda öyle kötü kelimeler kullanmak yokki bi insanla kavga etmediğim sürece tabii
Kötü cümle kur demedim alköl kullanıyorsa bunu eleştir beni kullanıyorsun de zaten öyle kullanıyor bunlar kötü şeyleri küfür et demedim bunlar gerçekler zaten oyala onu bide ona hevesinin kalmadığını hissettir
Beni kullanıyorsun dedim hayır kullanmıyorum öyle bisey yok diyo
Kullanıldığını hissetirdiyse sana kullanıyordur zaten kullanıyorum demez zaten sen ona aşık da değilsin galiba ikinizde evlisiniz bir yerde bitir en son ne zaman görüştünüz ve ne yaptınız
Aşık falan değilim en son 3 ay falan olmuştur görüşmeyeli birlikte olmuştuk 3 aydirda görüşelim diye diye bi hal oldu oyaliyorum hep ama ısrarla gitmiyo
Sen niye bitirmiyorsun sen istemediğini söyle zaten o da anlamıştır istemediğini 3 ay olmuşsa zaten fazla belli etmemeye çalışıyor sana korkuyor musun o yüzden mi sen bitirmiyorsun
Neyi belli etmicek mesela yoo korkmaktan değil diyorum ya o bitirsin istiyorum benden biksın istiyorum
Diyorum ki anlamıştır zaten bitirmek istediğini ondan sıkıldığını 3 ay uzun bir süre o yüzden bence belli bir süre sonra da gitmezse bitirmek istediğini söyleye bilirsin ama sen bir şekilde bıktırırsın zekisin mesajları okudum sen 3 mağra adamı 0
Teşekkür ederim:) peki okadar süre boyunca neden bekler bi insan
O da seni sevmiyor bu kadar basit o da cinsellik için tabiki bende erkeğim çevrem var tabi bilirim bu işleri o yüzden seni rahatsız edebilir uzun süre onun için uzarsa sen bitir dedim cinsellik beklediği için hemen gitmez ama sen ilk önce bıktır maya çalış böyle adamlar birçok kadına böyledir bir tek sen yoksundur benimde çevremde böyle adamlar var her hafta başka kadınla konuşurlar o yüzden de 3 ay beklemiş sanma başka yerlere gidiyordur dediğim gibi onu hep eleştir alkolunu filan laf at konuları uzat yapabilecek misin bunları taparsan senden bıkabilir çünkü şuanda da bıkmıştır zaten illaki ama daha çok bıktır söyledikleri mi yap
Tamam yapicam
Senden bıkar gibi filan olursa böyle bir gelişme tekrar gelip benimle konuşup fikir almak isteye bilirsin veya takipleşiriz özelden yazarsın bu konu hakkında sana yardımcı olmak isterim böyle olaylarla çok karşılaştım sana söylediğim şeylerde mantıklı geldiyse özelden yazarsın yardımcı olabilirim
Şimdi biraz uyumak istiyorum yarın yazılım müsait olunca
Tamam
Bügün bir gelişme oldu mu
Bugun konuştunuz mu seni aradı mı
Soğuk yapıyorum buluşmak istedi çıkamam dedm
O ne dedi sen böyle diyince
Tamam askm dedi
Hiç sana tepki gösterdi mi yoksa kısa mı kesti tamam mı dedi sadece bu kadar mı konuştunuz
Sonra normal günlük konular konuştuk
Hiç tartışma olmadı konuşurken
Hayırr
Peki sen 3 ay içinde buluşmak istediğini söylediğinde ısrar ediyor muydu niye buluşmuyorsun benimle veya bundan rahatsız olduğunu belli ediyor muydu
Yok hayır sadece çok özledim görüşelim artık bunun gibi şeyler söüyodu
Yani senin onunla görüşmen için ısrar ediyor bunları söyluyorsa
Benimde bir kızlar birlikteyken onu gezmek için çağırsa ve üst-üste beni kabul etmezdi bende artık hiç ısrar etmezdim çünkü o beni sürekli redederdi ama ısrar etmeme sebebim artık o beni buna alıştırdı bende bunu kabullendim ve hayal kırıklığına uğrardım yani senden soğuduğunun bir göstergesi bence
Yani senden bıkmış gibi seni çağırıyor sende kabul etmiyorsun o da hiç bir şey demiyor 3 ay ayrısınız bide daha önce bu kadar uzak kaldınız mı
Dediğim gibi kendi gitmesi uzun sürebilir sen oyalanma devam ve ilk mesajı sen atma mesajlarına hemen cevap verme bir de aşkım yazma
Mesajlarda da seni görmek istediğini söyle sana ne oldu eskiden böyle değildik gibi şeyler var senden bıkmış ama sana bunu fazla hissetirmemeye çalışıyor ama kendi kendine sana sövüyordur
bu kadar süre nasıl yakalanmadınız
Fakeden konuşuyoruz
umarım yakalanırsınız
Kina yakarsin
sen şeref siz ol, ben kına yakayım :)
Sen kendi kapının önünü süpür namus budalası
Bi sorun yoksa neden bitsin istiyorsun
Bi yerden sonra sıkıyor sence bikarmi benden
Bu ilişkiye bağlı. Bu ilişki aşk üzerine mi kurulu yoksa başka nedenler mi
Valla bi ilişki var ama ne üzerine o belli değil:)
Aşk yoksa açık açık konuş
yazım yanlışlarına bak
Neden aldatıyorsun düşündün mü hiç?
Sen ne istiyorsun asıl
Benden bıkmasini
Neden konuştun o zaman baştan ben bunu anlamıyorum kimse de konuşurken iyi şimdi noldu
Sıkıldım artık bu şekilde yaparak kendimden biktircam
Zaten ileride sıkılmalar başlıyor yeni birini arıyorsun sonra
Bence o yeni heyecanlar arıyor gibi
Olabilir bıkmış galiba benden
Reelde çok kez bulustunuz mu
Evett
O yüzden kopamiyor gibi. d
Hangi sehirdensin
Bursa
Gerçekten sordun mu
Sana bağlı
Senden bana da lazım