Tavsi̇yeleri̇ni̇z lazim. Sevgili ve arkadaş?

Arkadaşımın sevgilisi var. Bana onunla ilgili sorunlarını, kavgalarını anlatıyor. Onun yaptığı bazı davranışlardan rahatsız olduğunu ve sürekli tekrar ettiğini söylüyor. Ben en başta ona bi şans ver ve sorunlarını konuş dedim. Ama ondan sonra aynı şeyler oldu ve bana sürekli sorunlarını anlatıyor. Üzülüyor yanında oluyorum. Bence ikiside birbirini seviyor ama arkadaşım sürekli üzülüyor ve bana anlatıyor. Ben de ona artık e o zamn bitir bu ilşkiyi diyorum. Üzüldüğünü de görünce sinirleniyorum devam ettirme artık falan diyorum. Bugün başka bi arkadaşım sen araya girme arada sen kalırsın dedi. Ama bana sürekli memnun olmadığını söyleyen, karşısındaki erkeğin değişmediğini söyleyen o arkadaşım. Başka ne diyebilirim ki. Ve zaten bazı olaylarda beni araya koymak istedi. ( Mesela ayrılınca hediyeleri sen eski sevgilime ver, beni tut, yanımda ol falan dedi) Şu an ayrılar ama barış da gibiler. Ben de senin için iyi olanı olsun dedim. İstiyosa bi de ben onunla konusuyum sorunlarınızı çözmek için dedim. Sürekli sevgilisiyle ilgili şikayetini , memnuniyetsizligini dile getiren birine bitir o zaman demem yanlış mı?

Tavsi̇yeleri̇ni̇z lazim. Sevgili ve arkadaş?