Bugün başıma böyle bişey geldi ben yanlış anlamak istiyorum sizce de ben yanlış anlamışım dimi?

Arkadaşlar beni belki yadirgarsiniz belki kinarsiniz bilmiyorum ama bunu yazarkne bütün ictenligimle olanların gercekligiyle bireberu yazıyorum. Eşimin çalıştığı yer ile kaldığımız ev aynı kişinin birbirmizi tanıyoruz. abi derim öyle de zaten benim için. Eşim geçen sofbeni ayarlarken bozdu şofben su akıtiyordu eşime 1 hafta içinde sürekli söyledim yapması için çünkü ne zaman açsam üzerim su oluyodu. Benimde gücüm yetip yapamadım. Ev sahibini çağırmak zorunda kaldım. Eşimde aynı yerde çalıştığı için ve bu aralar aşırı gergin geliyor eve bunu sorma gereğinde bulundum bizlik bişey yok dedi bende neyse işi bitti ayıp olmasın diye meyve suyu ikram ettim. Öyle eşimden yana hani işin stresiyle eve yansıtıyor diye ona yakıncim ama yanlış yaptım. Neden diceksiniz çünkü adamda diyo bende senin gibiyim çok dertliyim birbirimizi biz anlarız falan çıkardı benim oğluma para verdi ben kabul etmedim tabikide para da 100 lira oyle de cömert biri değildir. Sonra bana yarın müsait ol ben annemlere gidicem dedim hayır gitme lütfen dedi neyse ben çıkmam gerekiyordu dışarı o da artık gitsin diye kapıya yöneldim giderken elimi tuttu. Ve bana sana bir kere sarilabilirim miyim ne münasebet abi dedim ondan sonra gitti yarın telefonunu belktorum dedi böyle işte bende çıktım annemlwre gelxim

Bugün başıma böyle bişey geldi ben yanlış anlamak istiyorum sizce de ben yanlış anlamışım dimi?