Yanlıs anlıyor olabilirmiiyiim?

Herkese öncelikle selam. Şöyle ki ben bir çocukla konuşuyorum ama arkadaşca mı flört olarak mı emin değilim. Gelin detaylara geçelim. Şimdi şöyle ben kücük bir sehirde yasıyorum , ve cevrem cok. Bi cocuk var Şu an ama 7 aylık sevgilisi arkadaşımdı, sonra başka bir arkadaşımla 2 hafta konuştular ve ondan sonra da 1 ay başka bir arkadaşımla konuştular ve 3 arkadaşımda birbirininden alakasız, ve onların düşündükleri pek umrumda değil çünkü hayatı birZ daha gizli yaşamaı seven biriyim. Ama çocuğun bana nasıl yaklaştığını bilemiyorum. Yani şöyle bu cocukla daha önce hiç özelden konuşmadım. Ve gecen hafta bana mesaj attı , hikayeme yanıt verdi. ordan bayağı konuştuk ve bana aşırı iyi davrandı tabi her insan iyi davranır orası farklı ama bu arkadaş biraz soğuk bir kişilikti. Hatta en yakın arkadaşıma attım o da şaşırdı çünkü aşırı samimi davrandı. Ve sonra 4-5 gün sonra bir hikaye attım , atar atmaz gördü bende şkasına takılmak amacıyla hikaye atmamı mı bekliyordun yazdım o da yok geziyordum hemen gördüm baktım dedi tabi gülerek daha sonrasında bayağı konuştuk bu olau geceydi. Sonra ben yatıyorum dedi iyi geceler falan dedik uyudu sonra sabahleyin bana günaydııın yazmış aynen bu şekilde sonra ben görmemişim üstüne bir hikaye daha attım sonra bana mesaj atmıştım :(( yazmış bende pardon görmedim günaydın napıyorsun falan dedim konuştuk öyle sonra bu olay 1 gibi oldu bu arada 2-3 gibi bitti konuşmamız sonra 5-6 gibi yine yazdı napıyorsun naber diye , yine konuştuk bayağı samimi konuştuk işte ben anlattım o anlattı sonra maç izleyecekmiş, şimdi maç başlıyor bitsin hemen geliyorum yazdı sonra bende tamam falan dedim sonra maç bitti yazdı ben geldiim işte yine konuştuk o sıralar saat 21.00 civarı falan. sonra yine bitti sonra saat 23.15 de birden bi şarkıcının ismini yazıp dinliyormusun yazdı bende pek dinlemitorum ama önerirsen dinlerim dedim o da bana ben çok öneririm o zaman her gün bir tane önereyim dedi bende olur dedim sonra sen de öner dedi önerdim sonra dinledikten sonra 10 üzerinden puanlar verelim dedi verdik falan sonra her gün birbirimize şarkılar önerelim dedi bende olur dedim sonra bir playlistinin olduğunu ama atmadığını söyledi bende ısrar ettim sonra bi kaç gün sonra atayım söz dedi bende tamam dedim sonra yine yatıyordu iyigeceler kısmı oldu. Bakalım günaydın yazacakmı sabah? Şimdi ben yanlış anlaşılmak istemiyorum ama istemiyormuş gibi de görünmek istemiyorum çünkü çocuk gerçekten yakışıklı ve iyi bir insan. Ama belkide beni yakın arkadaşı olarak görüyordur bilemiyorum. Yayılır diye arkadaşlardan fikirde alamıyorum bunun için size soruyorum litfen yardımcı olun teşekkürlerrr
Yanlıs anlıyor olabilirmiiyiim?