Herkese öncelikle selam. Şöyle ki ben bir çocukla konuşuyorum ama arkadaşca mı flört olarak mı emin değilim. Gelin detaylara geçelim. Şimdi şöyle ben kücük bir sehirde yasıyorum , ve cevrem cok. Bi cocuk var Şu an ama 7 aylık sevgilisi arkadaşımdı, sonra başka bir arkadaşımla 2 hafta konuştular ve ondan sonra da 1 ay başka bir arkadaşımla konuştular ve 3 arkadaşımda birbirininden alakasız, ve onların düşündükleri pek umrumda değil çünkü hayatı birZ daha gizli yaşamaı seven biriyim. Ama çocuğun bana nasıl yaklaştığını bilemiyorum. Yani şöyle bu cocukla daha önce hiç özelden konuşmadım. Ve gecen hafta bana mesaj attı , hikayeme yanıt verdi. ordan bayağı konuştuk ve bana aşırı iyi davrandı tabi her insan iyi davranır orası farklı ama bu arkadaş biraz soğuk bir kişilikti. Hatta en yakın arkadaşıma attım o da şaşırdı çünkü aşırı samimi davrandı. Ve sonra 4-5 gün sonra bir hikaye attım , atar atmaz gördü bende şkasına takılmak amacıyla hikaye atmamı mı bekliyordun yazdım o da yok geziyordum hemen gördüm baktım dedi tabi gülerek daha sonrasında bayağı konuştuk bu olau geceydi. Sonra ben yatıyorum dedi iyi geceler falan dedik uyudu sonra sabahleyin bana günaydııın yazmış aynen bu şekilde sonra ben görmemişim üstüne bir hikaye daha attım sonra bana mesaj atmıştım :(( yazmış bende pardon görmedim günaydın napıyorsun falan dedim konuştuk öyle sonra bu olay 1 gibi oldu bu arada 2-3 gibi bitti konuşmamız sonra 5-6 gibi yine yazdı napıyorsun naber diye , yine konuştuk bayağı samimi konuştuk işte ben anlattım o anlattı sonra maç izleyecekmiş, şimdi maç başlıyor bitsin hemen geliyorum yazdı sonra bende tamam falan dedim sonra maç bitti yazdı ben geldiim işte yine konuştuk o sıralar saat 21.00 civarı falan. sonra yine bitti sonra saat 23.15 de birden bi şarkıcının ismini yazıp dinliyormusun yazdı bende pek dinlemitorum ama önerirsen dinlerim dedim o da bana ben çok öneririm o zaman her gün bir tane önereyim dedi bende olur dedim sonra sen de öner dedi önerdim sonra dinledikten sonra 10 üzerinden puanlar verelim dedi verdik falan sonra her gün birbirimize şarkılar önerelim dedi bende olur dedim sonra bir playlistinin olduğunu ama atmadığını söyledi bende ısrar ettim sonra bi kaç gün sonra atayım söz dedi bende tamam dedim sonra yine yatıyordu iyigeceler kısmı oldu. Bakalım günaydın yazacakmı sabah? Şimdi ben yanlış anlaşılmak istemiyorum ama istemiyormuş gibi de görünmek istemiyorum çünkü çocuk gerçekten yakışıklı ve iyi bir insan. Ama belkide beni yakın arkadaşı olarak görüyordur bilemiyorum. Yayılır diye arkadaşlardan fikirde alamıyorum bunun için size soruyorum litfen yardımcı olun teşekkürlerrr
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Daldan dala geziyor ak yavşamadığı arkadaşın var mı?
sadece 3 kisi
ye yavsadı
Eee ordan oraya geçmiş durmuş sonuç olarak, zaten arkadaşının sevgilisi değil mi hani ne gerek var arkadaşının eskisinden sevgili yapmaya?
abim her arkadaşımın eski sevgilisiyle konuşmayacaksam hiç kimseyle konuşmamam lazım
içten içe bişeler olsun istiyosan kendini avutma burda, sana ne desek ama o öyle ama bu şöyle lak lak eder savuşturursun zaten
sen soruyu baya yanlıs anlamışsın keşke biraz dikkatlı okusan beynin o zaman çalışır belki
ben diyorum ki çocuk beni arkadaşo olarak mı görüyor flörtü olarakmı
La konuşma o zaman ya konuştuğun arkadaşınla nasıl yüz yüze bakabiliyorsunuz, eheheh knk bende senin eskiden özel şeyler yaşamış olabileceğin eski sevgilinle çıkıyorum işte napim
haberleri olmaz napayım aw
Flört bu arada o konuyu anlamışsındır diye düşünüyordum da
sen soruyu cevaplasan yetiyor
flört olmayabilir ben kuruntu yapıyorda olabilirim
Çocuğun ilgisi yoğun ortak nokta bile olmadan bu kadar kontak kurması hoşlandığına bi yol kurmaya çabalamasına işaret sanki, eskiden bi tanışmışlığınız var mı?
eskiden arkadaşımla konuşurlarken konuşmuştuk bi gruptan o kadar , o sıralar asırı soğuk yapmıştı şimdi ise aşırı sıcakkanlı
Bence yol yapıyor aga ilgisini çekmek istemediğim bi kız sabah uyandığımda aklıma gelmez günaydııın yazmam
kanka çocuk bana bakarmı ki acaba
ya bi günde 3 defa yazmasıda garibime gitti
Ya illa bakmak aşık olmak konusu değil bu bazen kıza yürünüyor bu arkadaş benim gibi flört etmeyi seviyor olabilir benim geçmişimde de böyle şeyler var kızlar bağlantılı olmasa da flörtten kısa süreli hoşlanıyorum vs.. bu çocuk gibi ilgili oluyordum bende ilgi alanlarına giriyodum vs.. ilgini çekmeye ćabaladığı kesin sadece
eminsin değilmi
Evet fazla yakınlık ve ilgi var
hadi bakalım
Hayırlısı olsun aga
inşallah kanka öyledir
Ahahah sende de var bişeler belli başından beri zaten neyse ak ben gittim
saoll
Hemen seviş bence
hemmen bokunu cıkar
Zamanını boşa harcama. Çocuk en iyinizi puanlayacak
Bu kadar okusam bilim adamı olurdum üşenmedin mi
bos yapmasan da okusan kezks