Aşk İlişkileri Hata üstüne hata yapan sevgilinize en fazla kaç şans verirsiniz? heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kaçıncı şansında sizin için tamamen biter? Güncellemeler+1 yıl Güncell Hata üstüne hata yapan sevgilinize en fazla kaç şans verirsiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. 2 kez en fazla 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Çok fazla hatalara tahmin edebilecek bir insan değilim. Her insanın sadece bir kere şans tanınması gerektiğine inanıyorum 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl her insan ikinci şansı hak eder çok seviyorsam en fazla bir üçüncü şansı olursonra yoktur.. 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Hadi o an duygularımın esiri oldum 2. şansı verdim ama 3 asla olmaz. 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Şans mıııııı , derhal çıkışını veririm 1 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. 1 kere söylerim daha söylemem 1 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. 1 veya 2 2 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. 80 şans veririm 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
2 kez en fazla
Çok fazla hatalara tahmin edebilecek bir insan değilim. Her insanın sadece bir kere şans tanınması gerektiğine inanıyorum
her insan ikinci şansı hak eder çok seviyorsam en fazla bir üçüncü şansı olur
sonra yoktur..
Hadi o an duygularımın esiri oldum 2. şansı verdim ama 3 asla olmaz.
3 şans yeterli
Şans mıııııı , derhal çıkışını veririm
1 kere söylerim daha söylemem
1 veya 2
3 kere sans veririm
80 şans veririm