Ben önceden birliktelik yaşanmış olunmasının önemsiz olduğunu ahlakın 2 bacak arasında değil kafada olduğunu düşünürdüm lakin 6 ay önce ilk sevgilim olana kadar. İlişkimizde bir süre geçtikten sonra bir ara konu birlikteliğe geldi ve ona sormuştum, ayrıca az önce bahsettiğim gibi bunun benim için önemsiz olduğunu sadece dürüst olmasını istedim o da bana önceden yaşamadığını söyledi.
Neyse gel zaman git zaman bir şekilde olmadığını öğrendim ve bana 3 sene önceki sevgilisiyle birlikte olduğunu söyledi ama bu öyle normal bir birliktelik değil. Bu çocuk kızın zarını zorla aldıktan sonra ailesine söylemekle tehdit etmiş istediklerini yaptırtmak için ve sevgilimde korkusundan birlikte olmuş artık kaç kez bilmiyorum. İlk başlarda yalan söylediğini düşünürdüm ama sonradan anladım doğruyu söylüyor. Hatta canına bile kıymaya çalışmış, bu konuları da hiç açmamı istemedi hiç konuşmak istemedi ağladı kaç kez.
Sevgilim beni çok seviyor arkadaşlar ve benim için çok doğru bir kadın olduğunu düşünüyorum çok da güzel hanımefendi bir kız ama bu önceden birlikte olmasını aklımdan atamıyorum. Canının yanmış olması, ilk olan her şeyi benle yaşayamamış olması, acıyı da zevki de ilk benim yaşatamamış olmam çok koyuyor. Ben olmak istedim keşke ben olsaydım diye düşünüyorum ayrıca o şerefsiz canını çok yaktı mı diye de çok düşünüyorum. Birde az önce ona arkadan da yapsak olur mu diye sormuştum ve hayır o çok canımı yakıyor dedi. Ben bari o konuda ilk olmak istemiştim ama diyiş şeklinden onu da yaşamış olduğunu düşünüyorum. Bu olay iyice mahvetti beni.
Arkadaşlar bu düşünceleri aklımdan atamıyorum, böyle olacağını bilsem ben baştan bırakırdım şimdi bırakamıyorum da çünkü bırakırsam pişman olacağımdan eminim, ona da ihanet etmiş olacağım ama atamıyorum kafamdan bunları ne yapacağım bilmiyorum. Lütfen bana akıl verin yardımcı olun. Bunları kafamdan atmaya o kadar ihtiyacım varki.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer