Merhabaa 🌸
Bana geçen gün bir sene önce ayrıldığım eski sevgilimin en yakın arkadaşı evlilik teklifi etmişti 😂😂

Merhabaa 🌸
Bana geçen gün bir sene önce ayrıldığım eski sevgilimin en yakın arkadaşı evlilik teklifi etmişti 😂😂

Bir arkadaşımdı. Benimle birkaç saat sevgili nişanlı rolü yap. Karşılığında hayranı olduğun sanatçıyı getittirecem onu canlı dinleyeceksin demişti. Kabul etmedim. Ardından beni sevdiğini söyledi. O an konuşmayı kestim. Böyle arkadaş gibi yaklaşıp sonradan niyet değiştirdiler mi sinir oluyorum. Neysen o kalacaksın benim için.
Hemcinsimden aldığım bir teklif olmuştu, saçma sapan şeyler yazıp bana asılmıştı. Bende istemeyince abisi ile aramı yapmaya çalışıp zorla çocuğun bana evlilik teklifi etmesini sağlamıştı. (Artık ne dedi ise çocuğa...) :)
Aldığım en garip teklifi 2022’ye girmeden önce 2021’in sonlarında bir adamdan almıştım adam evliydi tabi geri çevirdim
Ben evliyim.
Kocam bizi izleyecek.
Beraber olabilir miyiz?
Evliler bile farklı şeyler arar olmuş.
Ne cesaretli insan var dünyada.
Kadını veya erkeği dediği insanı nasıl paylaşabiliyor.
Dünyanın çivisi gerçekten çıkmış.
Cevap
16Cevap
Tuhaf teklif almadım
Bu sitede eskiden cinsellik fenomeni bir kız beni çok beğendiğini ve ilişkiye girmek istediğini ve o sırada sevgilisinin de izlemek istediğini söyledi
İşletmecilik yaptığım dönemde bir mesaj geldi abi bugün X masada oturan arkadaş grubu vardiya orada hesabi ödeyen bendim çok gecirmissiniz hesabı onun bir kısmını geri alabilirmiyim mesajıydi
Sokağın ortasında bir fotoğrafçı fotoğrafımı çekmek istedi. Kabul ettim ama fotoğrafı ne yaptı bilmiyorum.
Twitterdan bir dangalak" tipin çok sert duruyor, finansal kölen olabilir miyim?" Demişti. Ruh hastası gördüm de böylesi...
Finansal kölen olabilir miym teklifi geldi buradaki abazalardan
Kölelik bile artk parayla ya
millet iyice sıyırmış geçen geyin biri seni çok beğendim yanına geleyim oral seks yapayım 3000 lira vereyim sana dedi şok oldum yemin ederim daha ne insanlar var çok merak ediyorum cidden.
Bende 7 8 yaş büyük bir bayanın bodrumdayken beraber yaşama teklifi.
O kadar sıradan bir hayatım var ki hiç böyle bir şey olmadı
kıyamam
Araba yıkamaya gidelim mi? Oto yıkama mıyım ben shjdhd
Bu sitede genç bir kadın bana para karşılığı seks teklif etmişti 😊 parayı ben verecem tabi. İşin kötü yanı, sehirler farklıydı, görüşemedik 😏
Bi o. oooo. c dayinin bana malum organima dokunma istegiydi daha cocuktum bilmiyodum şimdiki aklim olsa beynini yarardim.
güzel soru beraber sınavda kopya çekelim lisedeyken
22 yıl önce uyuşturucu bağımlısı İngiliz kızın bana evlenme teklifiydi 🧐
Sigara paketi karşılığında sasko teklifi almıştım
Unideki hocamin evlilik teklifi.
Sesin seksi diyen oldu da değil bence sjsj
Sıradan bir hayatım var olmadı
Ayaklarımı yalama teklifi
Garip bir teklif almadım.
Garip bir teklif almadım daha
Buradan aldım. Söylemek istemiyorum 🤮
Keşke kabul etseydin gideri varsa😁
Eski fenomen hesabımda almıştım burada