Bugün gözümün önünde bir arkadaşıma öyle bir çıkma teklifi edildi ki gülmekten karnım ağrıyor 😂 soru oradan geldi aklıma ama kızın yerinde olsam bir tane osmanlı tokadı atardım ağzı burnu yer değişsin diye fdgjkd Aldığın en garip çıkma teklifi nedir?
Lisede beden dersindeyiz basketbol oynuyoruz. Benim arkadaş grubumdan bir kız bizimle beraber basket oynayan bir çocuğun yüzüne yanlışlıkla basket topu atmışttı ve çocuğun dudağı patladı. Hocamız onunla ilgilenmesi için sınıf başkanını ve beni seçti. Okula girdiğimiz gibi sınıf başkanı nöbetçi kızların yanına gitti ve beni çocukla yalnız bıraktı. Çocuğu sınıfa bıraktım. İlkyardım dolabındaki malzemelerle ona yardım ediyordum sonra dediki bir şey söyleyebilir miyim. Ben de dedimki kapa çeneni pansuman yapmaya çalışıyorum. İşim bittikten sonra dediki konuşabilir miyim bende dedim ki ne söyleyeceksin allah aşkına bu kadar önemli. Dediki hiçbir karşılık beklemeden kaç dakikadır burda bana yardım etmeye çalışıyorsun. Benimle çıkarsan çok mutlu olurum.🙈
Bir gün cafeye gittim tek başıma oturdum baktım menüye falan garsonu çağırdım ben bir frambuazlı chesscake ve limonata alabilir miyim dedim garson da maalesef onlar yok ama ben isterseniz size kalbimi verebilirim dedi ben şok sjsjjs ne diyeceğimi bilemedim sonra birden yok kalsın dedim o da peki siparişlerinizi getiriyorum dedi gitti ama baya gülmüştüm sonra sjdjjss
Sanırım en tuhafı çocuğun gelip "bu hafta sonu bir şeyler içmeye gidelim mi" demesi, benim kabul etmem, sonra ertesi gün arayıp beni çok özlediğini ve görüşmek için hafta sonunu beklemek istemediğini ve yarın görüşmek istemesi. Benim bunu da kabul etmem. Ertesi gün buluşma saati yaklaştığı halde bir mesaj ya da arama olmaması. Benim aramam ama açmaması. Ve o günden itibaren hiçbir haber alamamam. Yolda karşılaştığımızda da görmezden gelmesi. 😂😂 Tüm Ruslar böyle tuhaf mı? Evet.
Her gün sosyal medyadan çıkma tekliflerine maruz kalıyoruz instadan erkek kankalarımın arkadaiları etmişti.. Twitterdan da bugün biri etti numarasını verdi direkt. Reelde de biri aşk mektubu yazarak etmişti ve başka biri de çıkıyorsan çık başka kızla çıkıcam demişti bana ya arkadaşlarım ve ben tepki göstermiştik
Çıkıyorsan çık başka kızla çıkıcam tehdidi çok komik. Sanki kızlar da onu sırada bekliyor.. Bu şeye benziyor, malı almayacaksn tezgahın önünde kalabalık etme diyen pazarcıların jargonuna 😀😀
Kızın biri gelmişti bir ara, masama oturdu, alnından öptü. Belindeki silahı çıkardı ya benimle olursun ya da seni vururum dedi. şu an evliyiz korkuyom napim.
Buradan birinindi o sahur yapıyordu ben daha yeni oruç açacaktım çıkma teklif etti yediğimi yutamadım şoke etti beni bende arkadaş kalmayı teklif etmiştim arkadaştık siteden gitti
Kfkflfl aldığım tek çıkma teklifiydi. Eski bir arkadaşımla ucuz kalemlide karşılaştık dükkanın ortasında bana çıkma teklif etti şflflf. Merhaba dedim nasılsın merhaba dedi Benimle çıkar mısın. Çocuğa sadece kibar davrandığımı hatırlıyorum Doğum gününde çubuk karakter vermiştim yavrum ne gördün kızlardan da benim sana aşık olduğumu sandın. Sonra reddettim ve kendime müko bir fiyat performans kalemi aldım
2 yakın arakdaşlardı ilki direk kolumdan tuttu kantine götürmüştü beni hiç tanımıyordum. Devaminda ben karşılık vermedim. Bu sefer kankisi aldı götürdü beni ona da dolaylı yolllardan istemediğimi hissettirence tekme atmiştı.😀 Allahtan 3 . kişi yoktu zaten sonra isyan ettiler yalnızlıktan ne anliyorsun gibisinden.
2 Çok yakın arkadaş vardı, birinin benden hoslandigindan adım kadar emindim ama ben o kadar sıcak bakmıyordum. Birgün yanında ki benden hoşlanmayan kız yanıma geldi ve bir konu hakkında konuşmak istediğini söyledi, diğer kız hakkında birşey söyleyecek sandım ama kendisi için teklif etti. Şok olmuştum.
Lisede 4 kız yanına çağırıp tek tek teklif etmişti ama ben içlerinden 1 tanesini bunu gerçekten istediğini diğerleri sırf ben sadece onunla olurum demeyi kıza duyurmak için yapmışlardı ama ben hepsine de hayır almayım demiştim o zamandan belliydi benim lafı uzatmak yerine kısa ve net konuşmayı sevdiğim.
Erkek arkadaşım bir seneden sonra bana bir anda yürümeye başladı ama öyle bir karakterdi ki ona kızsam aa ne fesatsın diyecek biri. Bende seni seviyorum falan dediğinde bende seni seviyorum arkadaşım olarak falan diyordum. Biz Bir gün bir arkadaşımıza sevgiliyiz diye şaka yapmıştık. Aradan 3 4 hafta geçtikten sonra bana şey dedi biz şaka yapmıştık ya o gerçek miydi? Bence garip yorumu size bırakıyorum 😅
Beni uzaktan seven bir çocuk vardı. Yüz yüze söylemeye cesaret edemiyordu üç dört sene sürdü bu uzaktan sevmesi. Bir gün bir video attı bana instagramdan ama konuşmuşluğumuz da yok. Video çok komikti saçma bir seydi burada desem o kişi görürse çok ayıp olur diye diyemem konu açmak için atması daha komik oldu yarılmıştim resmen. Sonra oradan başladı konu iki sene oldu hala mesaj atar garip çocuk😃
Ben daha liseye başlamamiştim lise sınavı için kursa gidiyordum orda bir çocuk vardı pek tanımazdim.. merdivenden çıkarken yukardan kafamdan aşağıya gül döküp teklif etmişti 😂😂😂
İlkokulda bi' çocuk bana şöyle ilan-i aşk etmişti:Sana en sevdiğim erkek ve kız arkadaşımı söyleyeyim mi? diye sordu. Ben de saf saf söyle dedim çocuk "sensin" dedi. O an ki şaşkınlıktan donup kalmam aklıma geldikçe hala gülüyorum 😂😂😂
Çocugun biriyle konusup hemen o gun çıkma teklifi almıstım kabul ettim 2 saat sonra bana adın neydı diye sormustu :D :D komık olan bende onun adını bilmiyordum :D :D
20 yaşımda minibüste oturuyorum bir kız dışarı davet etti indim benden çok hoşlanmış tanışmak istemiş hem utandım hem şaşırdım e tabi minibüsede madara oldum sevgilim var dedim yolladıydım😃
Valla öyle salak saçma şeylere şahit oldum ki normal parkta oturduğum yerde peçeteye biri gidip şiir yazmış altına numara birde yırttım attım daha da pes etmiyordu kağıt mı olmalıydı diyor 😄
Bekarım dıyen bir bayan rasladım cok iyi oldugumu gorunca cok acayip teklifı oldu omur boyu mutlu et beni altına araba alim dedi ihtiyacım yok dedim uzaklaştım evlıymış meğer
Benim öyle çok garip bir anım yok ama arkadaşımın birine okula daha geleli 1 gün olmuş kızın biri beraber çok iyi oluruz en azından bir deneyelim vs bir kitabe yazmıştı kız güzel değildi ama mevzu o değil kız derste önüne kitapları dizer çeyizine örgü örerdi daha 7. sınıftayız lan çocuk korkusundan her gördüğü yerde kızdan kaçıyordu kız messengerdan onun takma ismini kocam diye değiştirmiş anlayacağınız durum bu
Yolda kardeşimi bekliyordum. Bana teklif eden de karşıdan geliyor. Tabi böyle bir havalar bir gülmeler falan. Neyse sonra ortadan kayboldu. Bir baktım kardeşi karşımda şşt kız abim sana çıkma tekifi ediyor demez mi. Tüm esnaflar bize baktı. Razil oldum. Salak diye mırıldanarak oradan ayrıldım.
Bana nedense çok sacma teklifler geliyor gercek hayata adla oyle bir sey olamaz ama kırbaçlanmak dovulmek istiyorum istiyorum diyen salaklar cok var 🙄nickten mi kaynaklı bilmiyorum
Birisi bir keresinde ilk erkek arkadaşım olur musun demişti. Erkeklerle hiç deneyimim olmadı benim işkim ol falan dedi bende bu maldır iki gönül eğlendirir bırakırım dedim ya keline ancak 10 dk katlanabildim. Tanrı aşkına birisiyle çıkmak onu kıskanmak demek değil. Ruhumda kıskanma yok. Kıskanılacaklık bir halt yese zaten onun çükünü keser eline veririm zaten...
Çok yakın arkadaşım oldugunu düşundüğüm birinden almışım ama ben farkında değilim teklifin üzerinden aylar aylar geçti konusmaya devam ettik ama ben hâlâ bilmiyorum farkında değilim. Ben de bu kıza açıldım ve reddedildim 3 yıllık ilişkimiz saçma sapan sebepten ötürü tuzla buz oldu
Bana öyle lisede gelmişti lise sondayken 2. Sınıftan bi kız utana sıkıla gelip çıkma teklifi etti bende tipim değilsin üzgünüm diyip gitmiştim yıl 2012 falandı
Bir kadın senden çocuğum olsun istiyorum demişti ama ciddiydi hani cinsel muhabbet açılsın veya taştaş olsun diye değil baya senden çocuğum olsun istiyorum demişti. Garip çünkü tanışalı 2 ay olmuştu o da aynı okulda olduğumuz için görüşüyorduk. Yine de eğer o kadına ilgi duysaydım garip gelmez hoşuma bile gidebilirdi heralde ilgi duymadığım için garip geldi.
Arkadaşımın bir flörtü vardı.. telefonda konuşurken gözlerini kapat elini kalbine koy ve bir dua oku, okuduğun zaman söyle ama açma gözlerini dedi. Aynısını yaptı kız.. çocuk ona Allah beni o kalbe ısındırsın dedi. 1 ay sonra terketti kızı lan 😂
Çıktığım hiç kimseyle kötü ayrılmadık ve ayrılmamıza rağmen iyi ki tanıdım derdi hepsi. Ayrıldıktan sonra devam etmek isteyen de oldu ve bazılarıyla arkadaşlığımız uzun süre devam etti ama kimseden çıkma teklifi almadım sonuç olarak
orta okulda :D kız omuz atmıştı.. çok şaşırdım.. çünkü 8ci sınıftayız uzun boyluyum herke sbenden korkardı.. kız resmen bana yürümüştü ama o zamanlar temiz bir kalbimiz vardı kızların elini tutmayı abartılı bulurdum ve kabul etmemıstım :D