Mesaj bekletme durumları bana çok garip geliyor mesela. Taktik adı altında kasıtlı olarak geç dönme durumunu kendi adıma çok gereksiz buluyorum.
Sizin ikili ilişkilerde gördüğünüz, garip ya da saçma bulduğunuz bir durum var mı? 👇

Mesaj bekletme durumları bana çok garip geliyor mesela. Taktik adı altında kasıtlı olarak geç dönme durumunu kendi adıma çok gereksiz buluyorum.
Sizin ikili ilişkilerde gördüğünüz, garip ya da saçma bulduğunuz bir durum var mı? 👇

Ilişkide başarı/başarısızlık bana garip bir tanımlama gibiymiş geliyor. bir erkeğe göre evlenip ütülerini yaptırmak aptalca bir başarı olabiliyor örneğin. ya da zengin bir koca başarı olarak nitelendirilebiliyor. yukarıda saydıklarımı yapmayıp çok güzel, sevgi dolu yıllar geçiren ama sonunda sevginin bittiğini düşündükleri için ayrılan çift başarısız mıdır örneğin? bence değil. kısaca ilişkiye kalbiyle girenleri tercih edin. kalbiyle gelen, giderse de kalbiyle gider, size zarar vermez ve bu bir başarısızlık değildir. yarışmaya girdiğini düşünen ve gelir/gider hesabı yapanlar varsın başarılı olsunlar diye düşünüyorum...
Ağzına sağlık...🤌
Kendinde olmayani karşısındakinden bekleme. Genişliğe verilen tepkiyi kıskançlık olarak algılamak. Herkesin doğruları farklı ve kendini iyi hissettiği yerler de. Şeffaf olan, net olan, dürüst olan ve kendine yapılmasını istemediğini baskasına yapmayan insanlar her daim kazanır. Taktik konusunda ise sizinle hemfikirim. Çocukça.
Harfi harfine katılıyorum. 👌
🌿😊
Teşekkür ederim.😊
Rica ederim.🌸
Ben de bunu çok garip buluyorum ya. Mesaj bekletmek nedir. Çok gereksiz ve çocukça...
Ben müsait olduğum an yazarım sevgilime, o da bana yazar 🙃
Bir de kısıtlama getirmeyi çok garip buluyorum. Eğer kafa yapısı uyuşmuyorsa kısıtlama yerine ayrılma yolu tercih edilmeli. Çünkü kısıtlamada bir taraf istediği şeyi yapamayacağı için mutsuz olur. Önemli olan kimse kimseye kısıtlama getirmeden aynı şeyleri düşünüp, yapmaktır...
Bir eig gördüm sanki...😂
Şimdiden teşekkürler efenim... 🙃😂
Kendi olmaktan sakınan insanların işidir taktik. Mesela o an yazmak istiyor ama sırf karşıdaki geç döndü diye, kendince cezalandırmaya çalışıyor. İkili ilişkide cezadan çok ödül olmalı. İlgileniyorsa, ilgini göstereceksin. Aksi takdirde insanlar kendini duygusal şarkılar içinde buluyor.
Cevap
18Cevap
kıskançlığın dozunu kaçırmaları, “sadece benimle” istekleri, gerçekten biri beni alıp bi odaya falan kapatınca rahatlayacağız.
Yaaa...😂😂
Gülü seven dikenine katlanır demişler. Ama kıskançlığın dozu sağlıklı bir ilişki adına gerçekten kararında olmalı. Tabi bunun dışında iki tarafın da birbirini anlayışla karşılaması gerek diye düşünüyorum bazı konularda.
Anlayış göstermekten “yılın ödülünü” alabilirim. :D
"Yılın en anlayışlı sevgilisi" ödülü sana gelsin o halde! 🏆😂
shsjsh konfetide isterim 🥳😃
Hemen! 😂🎉🎉🎉
🥳🥳🥳🥳♥️
Bir kız erkeğin peşinden koşunca erkeğin bütün kızlar beni seviyor havasına girmesi😃
Birbirlerine taktik uygulamaları.
Kızların sürekli ilişkiye arkadaşlarını dahil etmesi.. Onlara sorması..
burada bile bana özelden çok fazla geliyor o tarz sorular..
Hiç bilmediğim, tanımadığım bir adamı, şunu yaptı bunu dedi burada ne demek istedi gibi o kadar gereksiz ve saçma sorular geliyor ki?
Biz erkeklerin hepimizin aynı düşündüğümüz sanan embesiller çok fazla..
Ablacım ben nerden bileyim ne niyetle, hangi kafayla sana onu yazdı? Ne demek istedi?
Tanımıyorum bile? Sen benden daha iyi tanıyorsun senin yorum yapman gerekmez mi?
Tiksiniyorum resmen ve çok sert tepki veriyorum.. Başkasına da sormasın diye..
Ama eminim benim gibi 10 kişiye daha sormuştur..
Mesajlaşırken birden pıttt diye ortadan kaybolması.. bomba mı düştü öldün mü o mesajı attıktan sonra hemen?
Yaaa...😂😂😂
Kısa bir zaman diliminde mesaj atıp hemen çıktı demek kii..😂
Kesinlikle bekletme olayı rakipsiz önde gelir. Terbiyesizlik olduğunu bilmeyecek kadar hoşgörüsüzlük içinde olduklarını düşünüyorum. Ayrıca kendi veya ailevi sorunlarını yansıtan kişiler. Kısaca yersiz tripler.
Bu saydığım özellikleri taşıyan Türkiye cumhuriyetinde milyon kadın var.
Birkaç gün önce methiyeler dizdigimiz kalitesine birkaç gün sonra kalitesiz imasinda bulunmakla başlayıp haketmedigimiz hakaretleri sıralayarak korkak gibi engellememiz... Ve daha birçok şey. Allah'a bile havale etmiyorum çünkü o kadar yok hükmünde benim için... Fazla nefret içerir 😊
Net dünyanın en geri zekâlı taktiğidir. Bunu yapan da net canımsın. Yani bekletince ne oluyor?
Var.. Bir insana gerçekten değer verdiğini hissettirdiğinde bedeli yüzde 99 nankörlük oluyor..
Taktik adı altında yapılan her şey garip geliyor. Herhangi bir ilişki hiçbir zaman taktiğe dayanmadan olduğu gibi ilerlemeli
Kesinlikle.
Yani bazı şeylerin 82345493227 defa söylenmesine rağmen ısrarla tekrarlanmasının nedenini ve mantığını biri bana anlatsın lütfen..
Sacmaliklari kabul edenlere saygi duysrim ama kaldiracak kafada insan degilim, en ufak seyde ikaz ederim. Tekraei halinde diyalogumu keserim.
Yani mesaj bekletmektrn tut, konustugumuzdsn fsrkli is yapmak veya samimiyetsiz yalan bir cumle hareket gormek v. s ne dersen
sevmediğin hareketleri tolere etmek saçmalığın dik alası işine gelmeyen durumda ya olaya el at ya da yürü git
bir de şu aldatma saçmalığı artık midemi bulandırıyo
İlişki içinde değilde de genel garip geliyor bazı şeyler. Şöyle bir durumla karşı karşıya gelmiştim erkek fotoğraf istiyor kız hayır diyor erkeğin dediği şey sevgili olunca da mı böyle olacaksın. Bir benim tuhafıma gidiyor sanırım asla yapmam denilen şeyi sevgiliyken yapmak. Sadece isminiz sevgili oluyor ortada ne evlilik var ne başka bir şey
Bence ilişki de belirsizlik olmaz, ne istediginin farkın da olmamak en nefret ettiğim hareket tarzı.😉
adil yıldırım saçmalıklarını gerçekten uygulayanlar bana aşırı garip geliyor.
yani taktikle ilişki mi olur
hem de başkasının aklıyla
Kendine bağlama düşüncesiyle soğuk yapma olayları bana saçma geliyor. Seven kaybeder bilmemne böyle bir çağda yaşadığım için üzülüyorum.
Soğutmaya çalışma, istemiyorsan dümdüz söyle yani kimsenin davranışlarından anlam çıkartacak vaktim yok
Çalışıyorum. Dağa çık uç. Nasıl yazayım. Burada bile yorum da konuşurken, engelliyorlar. Geç yazınca. Boş durmuyorum ki. Havada yazacak halim yok
Hiç mesaja görüldü atmayan beklediğim biri var mesela
O kadar değer veriyorum ama bir o kadarda degersizlesiyorum basit biri gibi olucam belki ama öyle işte...
İkili ilişkiler biraz adam asmaca biraz mayın tarlası birazda amiral battı tadında çok fazla değişken , akıl oyunları , hükümranlık kurma yolunda , değişik vaadler de içine eklenince Kayahan dinlemek yerine sun tzu okuyor insanlar :D
Kıskandırmak için yapılan şeyler. Başkalarına sözler söylenmesi garip geliyor.
Aşırı kıskançlik ve kisitlamak bana göre bu güvensizliktirm
Harbıden neden yaparlar o olayı , neyi ispatlamaya çalışıyorlar ki?
Ben direk dönüyorum mesajlara. Ama o 10 dk da bir dönüyor
Taktikler yeterli, herkes kendince taktik uyguluyor ve buna ne gerek var dedirtiyor
Kasıtlı geç yazan kişi istemiyordur diye düşünürüm.
Bu mesaj bekletme durumu bana da aşırı saçma geliyor zaten seven insanın sizle 5 dk olsa bile konuşmaya can atar. Böyleleri sevmez
Yeni başlayan ilişkilerde karı kocaymış gibi müdahale
taktik olayları bana hep sacma gelmiştir, seven taktik uygulamaz
ben hiç mesaj bekletmem öyle yapan olursada arkadaşım dahi olsun silerim sildim de
O yüzden kizlar beni sevmez yüzyüze konuşmayı seven adamim
Tripler yalanlar aldatmalar ego yarışı vs
Bilerek kiskandirma
Kendini anlatmak çok zor gelşyo bana
Baskı. Çok saçma bi şey
İkili ilişkiler kendi başına garip bir olay zaten.
tabi ki geç bakmak insanın konuşası kaçıyor.
sevicem taktiklerinizi. ama baya işe yarıyorlar he
taktik olan iliskide gercek duygular yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?