Sevgililerin veya eşlerin, tartıştıkları zaman "ben haklıyım, sen haksızsın "gibi kelimeler sarf etmesi ne kadar doğru?

Sevgililerin veya eşlerin, tartıştıkları zaman "ben haklıyım, sen haksızsın "gibi kelimeler sarf etmesi ne kadar doğru?

Bu doğru değil ama haksız olan taraf da bir zahmet özür dilesin ve bir daha aynı hatayı yapmayacağına ikna etsin..
Tutarlı olsun yani.. Yarın yine aynı şeyler yapılıyorsa mide bulandırır..
İkili ilişkilerde haklı haksız aramak duruma göre değişir. Şöyle söyleyeyim ufak tefek sebeplerden dolayı tartışmalar oluyorsa ben haklıyım sen haksızsın mantığı tartışmayı çözüme kavuşturmaz aksine daha da karmaşık hale getirir ama diyelim ortada ihanet aldatma veya başka benzeri büyük olaylar var o zaman hatalı olana hatasını söylemek şartlar göz önünde bulundurulduğunda normal gözüküyor. Ufak tefek şeylerden eşler sevgililer birbirini suçlamamalı çünkü hepimizin kusurları hataları var, kusursuz birini aramak çölde su aramaya benzer böyle bir sözle de yazımı tamamlayayım 😄
En iyi görüşü sonuna kadar hak eden "doyurucu" bir yorum, final kısmı güzel bağlanmış. 😅 Katılıyorum her dediğine daha ne kadar öveceğim bilemedim..
Kraliçem bu kadar övgüye şımarırım ben ama ya 😂 bu arada soru on numara diğerleri gibi kendimi kaptırdım yazdım yazdım baya 😄
Şımar tabii bu yoruma hakkın kralım😅 Yaratıcı soru bulmaya çalışıyorum, malum sitede sorulmayan soru kalmadı. Kim bilir belki de bu da sorulmuştur..
Ah teşekkür ederim 😅 soruldu mu bilmiyorum ama güzel beğendim, sitedeki çoğu soruya on basar
Rica ederim, bende teşekkür ederiim yahu😅 Gene teşekkürlere ricalara doymuyoruz gibi. 🥲
Ahaha ya biraz öyle oluyor sitede en çok kullandığım cümleler teşekkür ederim ve rica ederim 😅
Aynen benimde 😅😄
😄😂
Bugün de beni eiglere boğduğun için teşekkürlerimi tekrar tekrar iletiyorum 😌😄
Rica ederimm
☺️🌸
🌺☺️
konuya göre değişir basit şeylerden kavga ediliyorsa haklıda olsam karşı tarafa haklısın derim ama iş ciddi meselelere gelirse yumruğu masaya vururum
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Birlikte bir uçurumdan aşağı atlamak gibi zor, korkunç. Birbirini seven bence haklı haksız aramadan yeniden birbirine uyumlanmaya bakar. Ego ve gurur da girerse araya bir daha asla dönüşü olmaz.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Çok teşekkür ederim tercihin mutlu etti 🍀🍀🧚🧚
İçimdekilere tercüman olan bir görüştü)) Ricalar ederim..
Çok naziksin sağol varol 😍❤️
💜🌸
Cevap
4Cevap
Doğrudur bence
Sürekli haklı haksız durumuna girmek aşırı mantıksız. İnsanların birbirini bu denli yıpratmasına gerek yok.
Neden yanlışmış. Bir taraf sürekli hata yapsın o zaman.
Üyelere sordum ben, yanlış demedim.
😂
Haklı haksız ortaya çıkmalı bence. Karşı tarafta hatasını bilmeli.
konuya bağlı aslında ama ben doğru buluyorum, kim haklı kim haksız ortaya çıkmalı en azından
İkili ilişkilerde haklı/haksız aramak doğru
Yer ve olaya göre değişebiliyor.
doğru. hatta ben haklıyımdır her zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?