Bugune kadar 3 arkadaşımla konuştum hepsine anlattım yok gorucu usulu daha iyi e diyorum aşık olmadim insanla evlensem ne olacak diyorum hemen evlenmiyorsun tanisiyorsun asik oluyorsun diyip bos bos konuşuyorlar. Sonra diyorum benim sayemde olmadiktan sonra ne anlami var hani kendim tanışmadıktan sonra ayarlamadiktan sonra bunda bir emek yok diyorum arkadasim tanistirsa daha iyi diyorum onun sayesinde olsa gene bos konuşuyorlar yok arkadas ayarlayincada emek yok arkadasin sana serefsiz birini bulur diyorlar ve gorucu usulunun kotu birsey oldunu anlamıyorlar siz ne düşünüyorsunuz.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Görücü usulu gayet mantıklı bir tanışms biçimi.
Tamam sen tanışıp savgili olmak istiyorsundur, ki ben de öyleyim. Ama bu görücü usulü evlenmenin mantıkdışı, kötü , gurur kırıcı olduğunu göstermez.
Şimdi bir kere ben bir sevgili yapacaksam kimsenin tanimasini istemem ailem dahil olsun istemem evlenme safhasina gelincede boyle cunku sen hicbirsey yapmamis oluyorsun bir emegin olmuyor öbür türlü aile tanistiriyor konusuyorsun sonra evlilik oluyor hadi diyelim evl3ndin gorucu sekilde ilerde el ele gezen sevgili gecince yanindan bu sana koymazmi
Ya sen direkt evliliğe mi geçeceğini zannediyorsun...
Görücü usulüyle direkt tanışmadan evlenmek mazide kaldı. şu an sadece tanıdık ve temiz bir kız bulduklarında haber ediyorlar ve resmini gösteriyorlar kız da isterse tanışıyor sevgili oluyorsunuz.
Zannetmiyorum ozet gectim sadece. E bunda emek yokki biri tanistiriyor ben kendim konusmadiktan sonra ne anlamı var. Istersen 10 sene konus bi anlam ifade etmezki kendi sayende olmadiktan sonra. Ailen tanistiriyor sen gidip yapmiyorsun bu sekilde mutlu olamamki ben bir anlami yok bu sekilde
Tamam işte bu senin için kötü olabilir, ama böyle evlenmek isteyen bir çok kişi var.
Onlar hicbirsey yapamamis birde yanlizliktan korkan kisiler onlarida anlamiyorum bu sekilde olacana yalniz kal daha iyi al cebine parani bak yoluna yasa hayatini
Şimdiki gençler kendisi buluyorda noluyor ayrılma oranları hat safhada.
Aile bulması berbat bir durum sevdin kisiyle beraber degilsin asik oldun kisi degil bu durumda otomatikmen koyar yani adama qnlami kalmiyor oyle istersen onunla 10 sene konus hemen evlenme kendin bulamadiktan sonra koyar adama
Saçma Bi düşünce sonuçta biri tanıştırıyor önemli olan evlenmen
Birisi tanistirdiktan sonra o evlendimden ne anladim benim sectim konustum biri olsa daha guzel olmazmi
Hiç yoktan iyi değilmi dostum eskiler hep görücü usulü evlenmiş ve çok mutlular kimin bulduğu önemli değil kızın karakteri önemli 🙃
Önemli tabi birisi geldi zaman nasil tanistiniz derse ne diycen? Fiyakası kaciyor işin. Kendin konusup bulmadiktqn sonra mutlu olamamki ben bu sekil
Kendin tanıştın kız kötü çıktı napacaksin boş ver fiyakayi
Baska bulmaya çalışırım bir suru kiz var illa biri denk gelir
Yaş geçiyor onu diyorum yinede sen bilirsin
Yas 25 gecersede gecsin bu sekil evlenmeksense aha askerlik var sonra is bulcam koyarim cebime paramı takilirim bu sekilde ben mutlu olamam
Aşk evliliği : Boşanma garantisi.
Neden oyle dusunuyorsun bence tam tersi benim dedimin olması lazım hem sevgi olursa hayat guzel olur görücü usulü nde sevgi yokki
Görücü usulünü savunmadım, demek istediğim aşık olduğum kişiyle hemen evlenmem çünkü o süreçte insanın gözüne perde iniyor ve cidden mantıklı karar vermek mümkün olmaz bence. Aşık olsam bile uzun süre tanımak isterim çünkü sevgi zamanla ve cidden tanıyarak oluşan bir durum. Aşk gelir geçer, sonunda ortada sevgi kalır. Çok gördüm aşık oldum ben diyip üç beş ayda evlilik kararı alan yani saçmalık cidden. Ayrıca görücü usulüne laf etmişsin ama ben yapanları eleştirmiyorum çünkü çevremde cidden görücü usulüyle aşık olup severek evlenen çok gördüm. Sen durumu yanlış anlamışsın, her görücüye evet denilmez. Hangisine gönlün ısınırsa ve cidden hangisinde etkilenirsen onunla görüşürsün bir süre bakarsın uyum var mı? Bugüne kadar kaç görücüm geldi, aralarında Cidden çok çok aşırı yakışıklı gerçekten villaları olan milyonluk arabası olan Zengin ve çok ahlaklı kişilerde vardı ama benim önceliğim okul olduğu özellikle istemedim. Önyargılı değilim, görücülerimden cidden çok fazla etkilendiğim ve tanımak isteyeceğim, anlaşabilirim diyeceğim birisi olursa şans veririm tanımak için.
Pardon kusura bakmayin bende gorucu yani anne baba nin sayesinde olsun istemiyorum sacma boyle evlilik yolda gordum kisiyle olur arkadas ortaminda olur atm de parkta felan olur tanisalim uzun uzun goruselim ancak oyle evlenmek isterim aksi takdirde böyle bir evlilikten mutlu olmam ben tadi tuzu olmaz benim için o evliligin
Cunku benim sayemde olmadi anladinmi