AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
Türkiye'de erkekler ve kadınlar kaçamak konusunda birbirleriyle yarışıyor sonra gündüz kuşağı kadın programlarına çıkıp af diliyorlar, karılarından, kocalarından..:D
Bu soruyu sorarken umarım herhangi bir alkol ve uyuşturucu madde etkisinde değilsindir. Erkek hayatının geri kalanını geçireceği kadına nikah masasında "evet" der. Kaçamak vb. Durumlarla ilgiliyse, ya o evlenmeye karakteri müsait değil, ya da sen çok safsın.
Her soruyu sorana yormayın ya gereksiz duyar kasiyorsun :D
boynuzlamayıı makyajlamışsın kaçamak maçamakk
erkek adam çapkın olur felan fistan hıı?
Olamaz tabiki ne kadar saçma bir soru mis gibi karısı varken sevdiği onu seven biri varken ne var dışarda başkalarında kaçamak ney yaa
"Aldatan kişinin cinsiyeti ne olursa olsun, Medeni hali şerefsizdir."
Olamaz, olmamalı. Erkek/kadın fark etmez ayrıca. Toplumda genellikle erkeğinki mazur görülmekte, bu da yanlıştır.
Asla gozardi ettiğin her şey tekrarlanır ve enayi konumunda olursun
Edilmemeli. İpin ucunu yakalayan sonunda ne var diye çekmeye devam eder
Kaçamak değil apaçık ihanettir. Sadakatsizliğin ufağı tefeği olmaz.
Hayır ihanetin affı asla ve asla olmaz, ya da o kaçamak diye adlandırdığınız şey o kadar saçma bir düşünce ki söz konusu bile olmamalı.
Bence evlilikte aldatma göz ardı edilemez, idak tefek kaçamaklar yapmak istiyorsa da evlenmesin kardeşim
İhanet ve aldatma hiçbir durumda kabul edilebilir bir şey değildir.
Olamaz tabii ki gözardı etmeyi geçtim affedilemez. Mayasında varsa 2. Şansı verdiğinde gene aldatır çünkü
Kaçamak yapacak olan erkek empati kursa harika olur, ona yapılsa nasıl hisseder ve ona göre kaçamak yapmalı
Evli erkeğin değil evli kadının da kaçamakları.. olmaz kadın=erkek ikiside yapmamalı. yapıyorsa eşler birbirine dürüst olmalı.. sonrası devam veya ayrılık kendi kararlarıdır
Kadının da olabilir kaçamakları ihanet sayılmaz kaçamak 😉
İhaneti göz ardı eden ya deli aşıktır veya para için affetmistir... kaçamak olabilir yani.
Yeni evliyim ama böyle bir şeyin olması kabul edilebilir değil bence.
Her iki tarafın da olur kaçamakları ve tabi ki göz ardı edilebilir abartılacak bir şey yok.
nasıl yani kacamak? bunu nasıl kaldırır bir kadın ya?
aldatmak yani. kacamak diye bir şey yok.
aldatcaksan evlenmiceksin.
o zaman kadın da kacamak yapsın
ihaneti meşrulaştırmayalım lütfen
normal bir şey miş gibi davranan düşünen insanlar olmaya başladı
içler acısı bir durum
İhaneti affetmek kişinin kendisine ihanetidir.
kaçamak yapmayan erkek var mı acaba :) yapmamissa henüz denk gelmemiştir :)
cinayeti veya tecavüzü göz ardı edebilen bunu da eder ondan hariç ASLA GÖZ ARDI EDİLMEMELİ
seks hayatı durgunsa olmalı iki taraf için de bence heycan olması için
Benim tarafımda ihanet göz ardı edilemez çünkü aynı evin içindesin ve sürekli yüze bakıyorsun bunu bilerek onu sevmeye devam edemezsin onla aynı yatağa girmeye devam edemezsin yani arada duygusal olarak kopukluk olacaktır Buda doğru değil bence
Kaçamağın ufağı nedir arkadaş. Aldatma işte :D :D
Yok kalsın ya sonra boşanma filan donumuza kadar alırlar
Tabikide hayir erkek kadinin kadinda erkegindir baskalarina bakmamalari lazim
Bence her erkeğin bu kaçamaklari olur evli bekar farketmiyor olmayanda yapamadiği için olmuyordur.
Yazık valla ya yapanlar var bide normal görüyorlar yaa delircem
bence gözardı edilmemeli evlilik zaten sadece bir kişiye bağlı kalınmayı bilmeyen biri için yanlış bir tercih. sonuçta kendi zevkleri için başkasını hiçe sayıyor en önemlisi size saygısı olsa bunu yapmazdı
İhanet ne olursa olsun büyüğünün de küçüğünün de affı olmaz biz bunları göz aradı ettikçe daha çok çoğalacaktır. Ne kadın ne erkek ihanet ederse o ilki biter. Affı olmaz olmamalı böyle şeyleri lütfen normalleştirmeyin bu tür şeyler normal değil
Eğer gençse ve senden sıkıldıysa ihanet edebilir.
Ona hemen hemen herşeyi açıklamıcaksın yavaşça açıkla eğer herşeyi açıklarsan ve bir şeyin kalmazsa senden sıkılabilir bazılarınız alakası yok dicek ama alakası var.
Hayır evli bir insanın kaçamağı olamaz olmamalı
Bence olabilir. Kaçamak yapacağına söylesin daha iyi olur.
Kadin yapinca kabul ediliyorsa neden olmasin
bir kere aldatan hep aldatır..
midesi kaldırıyorsa gözardı etsin..
Olmaz, olması teklif dahi edilemez.
kırıntısı bile olamaz
Yaparsa bedelini ödetirim
neden olsun sadece bunu soruyorum
Kaçamak asla olmaz olamaz iki taraf içinde geçerlidir benim şahsi düşüncem eşimden başka bir karşı cinse asla fazla samimiyet ve farklı gözle bakamam temas bile biyere kadar normaldir fazlası zarar
Erkeğin olurda bence kadının olmamalı şimdi bana ne geri düşünceli diyenler olacaktır erkek kadın eşit değil mi muhabbetleri falan ama maalesef erkek kadın eşit değil kadınlar sadık olmak zorunda.
Ufak tefekmi belli bir zaman sonra üstüne kuma bile yapar haberin olmaz
Hiç bir ihanet göz ardı edilemez
eger cocuk varsa belki bir miktar göz ardı edilebilir bunun dısında hayır ihanet eden erkegi terk etmek kadının en büyük hakkıdır
olamaz ve olmamalıdırda.
1 kere yapan bidaha yapar
ufak tefek ne demek bi ömür birlikteliğe söz verdiğin insanla en ufak bi bakışma bile ihanettir sadakatsizlik affedilmez
Edilmemeli, ihanetin ufagi tefegi olmaz ki
Motorların yapacağı iş
Bence eşler aldatmanalı birbirini.
Tartışmaya açık bir konu değil bu.
Asla gözardı edemezsin. Ne demek göz ardı etmek
göz ardı edersen bu artabilir de
Gözardı eden enayiler kaldımı bu devirde
hayır göz ardı edilemez
Olması gerekir ama kaçamak yapanları var.
Tövbe Allah ım evliysem kimseye bakamam