Flörtün başında daha ilk günden eve davet eden erkeğe güven olur mu? Böyle biriyle ciddi ilişki yaşanır mı?

Flörtün başında daha ilk günden eve davet eden erkeğe güven olur mu? Böyle biriyle ciddi ilişki yaşanır mı?

Burada bence şu açıdan bakmalı duruma çagirandan çok çağrılan kişinin gidip gitmeyeceği, ben buna bakarım belki seni denemek için sormuş olabilir. Ama genel de durum uzun vadeli olmayabiliyor o yüzden bir süre zaman geçirip gidişata bakmak lazım dikkat et kendine 😊
İlk günden eve çağırdı diye iyi ya da kötü demek bundan bir çıkarım yapmak bence çok yanlış, ben ilk günden komşulara orgazm sigarası yaktıracak durumlar yaşadım da hiçbir şey yapmadan sadece yiyip içip sohbet muhabbet şeklinde geçen buluşmalarım da oldu. Önemli olan birbirinize karşı tavrınız, bakış açınız ve iletişiminiz. Tabi kişilerin hayır demenin hayır demek anlamına geldiğini anlayacak kapasitede olması da şart bunun için...
Cevap
65Cevap
Hayır güven olmaz tabii ki daha öncesi varsa yani internetten konuştuysak belki de aylar boyunca olabilir seviyorsam olabilir ama böyle daha yeni tanıştıysak normal arkadaş gibi konuşuyorsak hemen eve davet ediyorsa olmaz avucunu yalar ben bir heves değilim çünkü.
Ben güvenmem, öyle biriyle de işim olmaz.
Selam gadası 🙃
Bence güven duyulacak bir insandır. En azından niyetini belli etmesi samimi olduğunu gösterir.
Güven olmaz.
Önyargı kötü birşeydir.
Hemen kötüyü aklınıza getirmeliyim.
O zamana kadar aklınızda ve kalbinizde ne kadar yer kapladığı ile alakalı.
Bence bu şekilde düşünün.
Zaten gibip gitmemek sizin elinizde.
Zorla götürecek hali yok ki.
O tarz bir davranış içinde ise zaten sohbeti ve muhabbeti kesmelisiniz.
Belki dışarda harcayacak parası yoktur. Bunu size ilk buluşmada yansıtmak istemiyordur.
Sonuç olarak ortamın ne olduğu belli.
Dışarı çıkıldığında ne kadar harcanacak az çok hepimiz biliyoruz.
O nedenle önyargılı olmayalim.
Açık ve net şekilde soralım.
O zaman her şey daha iyi anlaşılacaktır.
Kendi adima guvenmem.
Insan yeni tanidigina neden guvensin?
Ve neden eve davet etsin?
Disarda yemek. Yenir cay kahve icilir. Tanışilir
Niye akla ilk cinsellik isteği geliyor ki? Belki evde birlikte zaman geçirmek isteniyor birlikte akşam yemeği hazırlayıp güzel bir yemek yenicek birlikte seçilen bir film izlenecek baş başa kalınan bir ortamda hoş sohbetler dönecek kim bilir? Sen güvenmiyorsan o ilk gün niye yaşanıyor evde veya dışarıda ne fark eder? Çıkın şu cinsellik zihninden..!
Ilk gunden eve cagiran bi erkegin amacini tam bilmeden yargilamamak lazım tabi bu durum illa gidecegini de göstermez belki senin icin yemek hazirlamistir veya romantik ortam veya sadece film izlemek istiyodur senle bilemezsin bunu kestirebilecek olan sensin aslinda eger bu eve cagirmayi cinsel manaya cagristiriyorsa ilk gunden kesinlikle gitme hem o erkeklerden hayir gelmez
Niyeti açıkça belli demektir.. Fırsat olur ve istersen ilişki yaşamak isterim.. Bunun Türkçesi bayram değil seyran değil enistem beni niye öptü sözü gibi.
Bu devirde kimseye kolay kolay güven olmaz ama rger iyi biriyse bir zararı dokunmayacaksa niye gidilmesin ki.
Ne zamandır birlikte olduklarına ve neler konuşulduğuna bağlı, eğer ortada güven varsa bi problem olmaz ama iki günde de hadi eve gel Denmez
Yaşanmaz. Çok da şapmayın ya ev boş kalmıyordur kolay kolay o günde boş kalacağı tutmuştur. Fırsat bu fırsat demiştir 😀
Aslında evine çağırıp hiç bir şey yapmayıp şaşırtmak istiyor da olabilir.
Ateşle barut bir evde evlenmeden duramaz tabi insanlara göre değişir
Bence olmaz, aklı fikri sekse çalışan insandan hayır gelmez.
Olur
Çok defa evime geldiler insan gibi ağırlandılar
Cinsellik için vurkaç için çağırıyor sende aynı niyetteysen sorun olmaz ama ciddi ilişki olmaz
Ben güvenemem bence karsı taraftakininde biraz düşünceli olup direk eve cagırmaması lazm
Ben öyle bir davete gitmem, tercih kişilerin
Olmaz, ilk günden çağırıyorsa niyeti farklıdır
peki aslanın önüne kendi rızasıyla giden ceylandan hayır gelirmi fenomn hanım ceylan dediğin naz yapacak teslim olmayacak ki aslan yorulsun kolay lokma olmadığını anlasın
Hayır güven olmaz amacının başka bir şey olduğunu düşünürüm
Yanında sprey al, çakmak al. Bulunsun, istemeden yaklaşırsa, spreyi sık çakmağı çak. yakarım dersin seçimini yap. Testere filmi gibi sahneler ortaya çıkar.
İlk günden eve çağıran kadınlarda var. Dert değil.
Evet ilk günden eve çağıranda var
Akıllı bir erkek de ilk gün eve gelmeyip bir ay sonra gelen kadına güvenmez ha zekası kıtsa bununla evlenilmez der yer içer yatar gider
ilk günden eve giden kıza güven olmaz erkek ne yapcak erkeyin işi o zaten sen üstüne düşeni yap gitme yoksa mikecek seni
Güven olmaz, ev yerine kafede bir kahve içmeye gidip yakından tanımalısın.
İlk görüşmeler de eve atmaya çalışan erkekle, ilk konuşmalarda fotolar gönderen kıza güven olmaz.
Belki elleri ile yemek hazırlamak istiyor içi temiz 😀
adam gibi adammış niyeti en başından belli etmiş :D
Güven bambaşka bir şey. Bu tekliflede güvensiz diyemeyiz ki!
Kesinlikle güven ya kral başkaları seni rahatsız etmesin diye evini açmış git git hiç korkun olmasın
AHAHAHA Kurt ceylanı inine çağırmış. Daha rahat yiyebilsin diye.
En güvenilir erkek o dur. Amacı ellidir kandırmaz:
Herkesle konuşmayı kes, sadece hayatında o olsun. O kadar güvenilir ki yani ilk günden eve çağırmış şaka mısınız ya hala bu soruları soruyor musunuz? ne işiniz var ilk günden, kendi evinin yolunu elinizle gösterin hadi canım hadi diye
Ya bi elim beş parmağı bir değil de bende gerek te yok niye kafanda soru işareti bırakasın kş iç kahvenidışarı da devam et ona göre
Ne güvenilmesi bi daha konuşulmaz amaç belli. İlk buluşma her zaman güvenilir bi yerde olmalı sosyal ortamda yani. Adam hırlı mı hırsız mı gör ilk.
O uşaktan uzaklaş, hatta uzaklaşma depar at, kaçç
kesin film izleyecektir
İlk gunden eve çağıran erkek ve güven mi?😂
Olur tabiki koşa koşa git neler oluyo
Hayır olmaz ciddi ilişki düşünülemez böyle kişiyle
Belki sadece kahve içersiniz
Yaani ciddi ilişki olacağını sanmıyorum
Olmaz bence
Ben öyle yaptım evlilik ile sonuçlandı.
Niyetiniz aynıysa olur :D
goreceli ilişki bu
Vur kaç yapmasın dikkat edin ahaha
Gitme turnam vuracaklar
Ha 2. çağrılınca sorun yok yani :D :D
tabi ki olur seninle ciddi düşünüyor ki evine çağırıyor bak evime beraber yaşayalım çocuklarımızı beraber büyütelim aşkım bebeğim kadınım diyor
Hayır amacı seni kullanmak bil istedim o evde sadece yan yana oturcaginiz dönemde değiliz bunu herkes biliyor neler olcak akşama miden bulanır :))
Bence güven olmaz illa buluşmak istiyosa bı kafeye götürsün bu devirde insan babasının oğluna güvenmiyo
Şaka mı ya, gidin kendi evinizde oturun. Böyle insanlara güvenmeyin!
Asıl ona güven olur film fırıldak yapmadan ilk günden herşeyi açık açık belli etmiş işte 😂
Hayır olmaz diyenler tıpış tıpış ilk geceden verenler değil mi ya😉😀
Güven olmaz. Niyeti kötü.
Olur her gittiğimde de s! k! shm! ştik
Yok güvenmemek lazım.
Yaşamaz amac tek gecelik.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?