Sizce olur mu güven
İlk günden eve çağıran erkeğe güven olur mu?

şu an çevrede birsuru cafe var oturulacak yerler dolu parklar var. Sahiller var. Evine isterse 5. 6. Sene olsun gene gitmem kimseye güvenmiyorum
Cevap
53Cevap
İlk günden evine çağıran kişiden bir hayır gelmez. Amaç zaten ortada değil mi? Cafe ya da park gibi yerler varken ev saçma.
Olmaz tabii kii.. amacı belli
Beni çağırmadı kimse arkadaşlar sadece soru soruyorum hqhahshs
Hayır güven olmazz
Tüm kız arkadaşlarımı eve davet etmişimdir. İlk ev buluşmamda ona tatlı yaparım. Güzel muhallebi sütlaç triliçe yaparım 👍 ben yaparken o beni seyretsin isterim. Bende hem işimi yapıp hemde muhabbet etmek isterim. Tatlı bittikten snra soğuyup yemeğe hazır hale gelince ilk kaşığı elimle ona yediririm. genelde Hayatlarında ilk defa bir erkek ona tatlı yapmıştır ve eliyle yedirmiştir. ve ben bunu gözüne girmek ya da etkilemek için değil. Sevdiğim için ona sevgimle bişiler vermek istediğim için yaparım. İlk buluşmada eğer sıcak kanlılığını sürdürürse ilişkim devam eder. Eğer acayip haraketler eder ve bu durumu yadırgarsa ilişkim o evden gittiği an biter...
Triliçeyi 3 ayrı sutten yapabiliyosan bravo
Bu düşünceler nedense sadece #TÜRKİYE de var... : D
Unutmadan bir anımı anlatmak istiyorum (yurt dışı)
Biz erkekler de sizin gibiler yüzünden hep bu durumda kötü kaldık..
Neyse kısa geçmek istiyorum...
Hava çok soğuk Eksi 20 falan.. Kız arkadaş ile buluştuk daha doğrusu evin yakınlarına geldi alkol içecektik.. Falan derken kafe olayı olmadan Marketten alıp içelim düşüncesi bende ulan bu soğukta nasıl içerim falan.. Nasılsa bizim kezbanovları düşünmekten acaba eve çağırsam kötü mü olur düşüncesi hep bizde var!!!
Neyse ki Avrupalı kızlar kezbanov olmadıkları ve bu düşünceleri olmadıkları için...
Bende kıza Eve gidelim mi diyince o da bana? şaka mı yapıyorsun ? bu soğukta dışarıda mı içelim demişti.. Ve o kız benden izin alara evimde kalmıştı.. : D
TÜRKiyede olsa kızı eve götürmek hep ayrı bir dert.. Düşüncesi ayrı bir dert...
Sorsan hepsi namuslu ama.. Neyse!!; D
Onlarda ar namus olmadığı için kısacası herkes tarafından okunmuş mektup olduğu onlarda normal siz ülkemizdeki kizlara kurban olun bizimkiler kezbanovlarsa avrupadakilerde sokakkadınovalar haddini bil bu yorumu yaparken dinimize örf-adetlerimize hakaret ediyorsun ortalığı senin gibiler bozuyor çok genişsen avrupalıyla evlen kızkardeşin varsa önüne gelen her arkadaşının evinde gecelesin nede olsa kezbanova olmasin avrupaova olsun densiz
@Dünyadüzmü Sana giren çıkan ne onu anlamadım ben şu an?
sakın ol , şampiyon.. : D
Kezbanov olduğunu anladık, lakin din ile ne alaka?
Sen zamanında çok eve gidip kötü şeyler yaşamışsın belli , aklına geldi galiba saldırışa geçtin.. : D
Görende hiç açılmamış bir kitap sanacak seni... : )))))))
Seni kimler okudu acaba? Onlardan bahset!
Terbiyesiz seviyesiz senin gibi geniş olsaydım çok şükür tertemizim senin gibilerden Allah'a sığınırım.
Dinle ne alaka demişsin bahsettiğin şeyler zinaya giriyor yoksa zinanın ne olduğunu bilmicek kadar dinden uzakmısın.
Dinimizde zinayı yapmayın demiyor zinaya yaklaşmayın diyor.
Saygısız
@Dünyadüzmü Üfffffffffffff..
Cahillerle uğraşacak vaktim yok..
Madem işine gelmiyor.. Benim yorumuma burnunu sokma..
Hadi uza !
Tekli yorum degil çoklu yorum yaparsanız böyle uğraşırsınız ülkemizin tüm değerlerine hakaret edemezsiniz.
Insanlar istediğiniz gibi olmadığında saygısızca eleştiremezsiniz.
Sizin gibiler topluma uymayan uygunsuz ahlakları normalleştirmeye çalışıyor.
Uğraşmak istemiyorsanız haddinizi bilin.
@Dünyadüzmü Uza dedik..
Ne arsız bir kadınsın!
Hadi yoluna bak! Rahatsız etme..
Muhteşem bir güvenilir erkek modeli cidden.. ne yiyor ne içiyorsunuz bu kafa yapısı nasıl oluşuyor anlamıyorum ki
Bence olmaz şahsen ben düşünürüm yani yanlış bişey mi düşünür diye ilk günden evde vakit geçirelim diyorsa o sevmek için ama bedenini sevmek için yola çıkmış
Beş yıl sonra eve çağıran erkeğe güven olur mu peki? ya da erkeğin davetine icabet eden kadına güven olur mu? İlk gün üç ay beş yıl ne fark eder ki hicbiseyin garantisi yok
Her eve çağıran bir değildir. Bazen sadece keyif yapmak, sarılıp birşeyler izlemek istersin ama fesat taraf deli eder insanı. Sevişmek için çağıran zaten bunu açıkça belli etsin.
İlk günden evine çağıran birine güven olmaz. Niyeti, amacı bellidir. Böyle biriyle bir ilişkiye de başlanmaz, arkadaşlık ilişkisi de kurulmaz.
olur hem de nasıl güven olur
gel evimin sultanı ol diyor resmen, şapşal 😁
Tabiki güven yani ilk günden sana güvenmiş ebine çağırıyor
güvenebilirsin ilk günden niyetini belli etmiş zaten
her eve çağıran yatağa atacak diye bir şey yok. Ben gitmiştim bir şey olmamaıştı.
Seks istediğine, fazla öz gücenli olduğuna, sana canım muamelisi yapacağına güvenebilirsin
İlk günden evde ne işimiz var diye sorulmaz mı?
Makul bir yanıtı varsa gidilir.
cut.
adam evini acmis iste sel olsa deprem olsa savas ciksa seni eve alicak ilk guvenilecek erkek hemde
Değil erkek herhangi bilmediğim kadın bile olsa gitmem? Çok alakasız, o yüzden hayır.
Uzak dur oylelerinden gercekten seven seni sohbet ederek disarida cay kahve icerek sevsin. Ev de neymiş
Dogru diyorsun kuzum ama beni kimse çağırmadı
Cagirirlarsa önlem olmuş olsun 😊☺️
Tam bir baba adayı dışarda para harcamaktan kaçınmak için seni eve davet etmiş tutumlu bir birey hiç kaçırma derim
En İyi Cevaplar