Aşk İlişkileri Sevgiliniz ile evcil hayvanınız arasında bir seçim yapacak olsaydınız hangisini tercih edersiniz? heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Diyelim ki sevgiliniz böyle bir şey tercih etmenizi istiyor? Sevgiliniz ile evcil hayvanınız arasında bir seçim yapacak olsaydınız hangisini tercih edersiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Sevgilim tabi ki 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Evcil hayvanım beni bu seçime zorlamaz. Beni bu seçime zorladığı içinde sevgilimden vazgeçerim. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kısmet her zaman ayağına gelmiyor. Eşin hayat arkadaşındır. Evcil hayvan insan değildir. Abartmayalım 1 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl böyle bir tercih istiyorsa hayvan dostumu seçerim tabiki beyinsiz sevgiliye ihtiyacım yok 1 0 Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Tabii ki evcil hayvanım ayol sevgilim kim 1 0 Yorumla
Sasssha Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Evcil hayvanım, hiç düşünmeden hem de.. 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Sevgiliyi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sevgilim tabi ki
Evcil hayvanım beni bu seçime zorlamaz. Beni bu seçime zorladığı içinde sevgilimden vazgeçerim.
Kısmet her zaman ayağına gelmiyor. Eşin hayat arkadaşındır. Evcil hayvan insan değildir. Abartmayalım
böyle bir tercih istiyorsa
hayvan dostumu seçerim tabiki
beyinsiz sevgiliye ihtiyacım yok
Tabii ki evcil hayvanım ayol sevgilim kim
Sevgilim derim..
O kadar da manyak birini sevmemişimdir😅
Sevgilim tabii ki. 🍯
Evcil hayvanım, hiç düşünmeden hem de..
Bence kesinlikle evcil hayvan seçilmeli
Evcil hayvan tabiki
sevgilimi seçerim
Sevgilimi