Güncellemeler
+1 yıl
bana kızma sebebi birlikteyken 1 sene önce eski flörtümü begendiğim icindi o yuzden kızgındı engelledi vs
Güncellemeler
+1 yıl
engeli açtı ama yazmadı :(
Sinirlenince sürekli engeller her tartışmada vs engelledikten sonra ulaşmaya çalışıyorum hep. Banka eftsinden bile mesaj atıyorum engeli aç diye düşünün. En son engelledi ulaşmaya calismadim geldi özür diledi tartıştık yine engelledi..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seninle, oyuncakla oynar gibi oynuyo ve sen hâlâ peşinden koşuyosun
Neyse devam et sen
Kızgınlıgının sebebi haklı o yuzden
La afedersin ama köpeğimi oldun ayrıl gitsin.
Bence seni koşturuyor uğraşma. Engeli kaldırırsa yine engeller.
Ben bu sefer ulaşmaya çalışmak istemiyorum ama engeli kaldırıp yazar mi bilmiyorum
O çoktan gitmiş geri yazmaz bence
Çoktan gittiğini nerden anladın?
Engellemişse senden vazgeçmiştir bence. Yoksa seninle konuşurdu.
İşte diyorum ya herşeyde engelleyen biri
Uğraşma o zaman boş ver ya
Son kızgınlıgının sebebi 1 sene önce onunla birlikteyken eski flörtümü begenmem. Flörtüm değil demiştim falan ortaya cıktı bir sekilde ona sinirlendi
Kanka sen de sütten çıkmış ak kaşık değil misin
Missin*
İşte 2 gün boyunca o engelledi ben ulaştım ağladım ettim, engeli kaldırıyor konuşuyoruz bir anda sinirleniyor engelliyor falan. En son ağır konuştu, aramadım ertesi gün özür diledi, en son özrümü diledim ben dedi engelledi
Gerçekten belki de senin peşinden koşturmayı istemiyordur Ne bileyim birisi peşinden Koşunca mutluluk duyuyordur ya da kendin daha değerli hissediyordur
Yazdığım şeyle bunun alakası ne :)
Dediğin gibiyse yazmazsam yazacak demek ki
Bu konuda da emin değilim kız çok gelgit yapmış benimde kafam karıştı hshsgsgssh
engeli açmış ama yazmadı
belli olmaz hiç
niye kızdırdın çok
1 sene önce onunla birlikteyken eski flortumu begenmisim..
yakalandın birde, affeder ya biraz zamana bakar ama sürekli etkileşime geçmeye çalış başka yollarla
Çok denedim ya diyorum ya en son küfür etti saydı sovdu ulaşmaya calismadim ertesi gün yazdı engeli kaldırıp
bekle bir süre birde kızın kankasına ulaş o yolu yapsın sana, direk kıza affet falan dersen ters teper daha kızın içi soğumamış ama beğenmeyede bu kadar şey yapılmaz. Sen başka naneler yemişsindirrr
Yahu yok beğeniyi gördü sadece delirdi zaten ağladı vs vs. Kankasi yok suna
kankası olmaması sıkıntı
zamana bırak
İşte o kadar uğraştım ettim engeli kaldirsin diye sonra tekrar engelledi sinirlenince ,😁 en son engelledi ulaşmaya calismadim yoruldum. Kaldırır mı muamma
bekliyeceksin artık, 20 günü geçmez normalleşir
20 gun cok uzun
kızdırmadan önce düşünecektin 😂
canım bendeki işte ya sorma... bana kötü konustu geçen gün ulasma dedi tamam dedim ertesi gün yazdı ama simdi yazmıyor..
boş ver sal dönerse senindir
İşte ben ulaşmaya calismazsam kaldırır mi yazar mi bilmiyorum
nasıl keyfi isterse herşeyin bi sonu var zorla tutmaya çalışma herkes bir gün gider
Orası öyle ama merak ediyorum işte ulaşmaya calismazsam yazar mi vs
Evet açar
Emin misin :)
boş ver açmasın bu ne ya onunla mı uğraşcaksın
Lanet olsun sorma nerden sevdim lanet olsun
Ah be üzüldüm senin adına ama unutursun bir süre sonra tecrübe konuşuyor :(
Açar mi sence? Soruyu tam oku 😀
Açar kız alışkanlığa çevirmiş bence ne o öyle ergen gibi her kızdığında engellemek
burada asıl soru açtıktan sonra sen bu ilişkiye devam edip tekrar tekrar bunları yaşamak istiyor musun
Hayır..
O zaman artık unutmaya çalışman lazım engeli açıp da özür dilerse bi şans daha ver yoksa yapıcak bi şey yok hatta bence direkt sen de engellemelisin ama belli ki çok sevmişsin diye bir şey diyemiyorum
engellersem yazacagı varsada yazmaz ki? bana sinirli olmasının nedeni 1 sene önce onla birlikteyken eski flörtümü begenmisim Instagram geçmişinde gördü
Az önce ilişkiye devam etmek istemiyorum demedin mi şimdi de yazmasını bekliyorsun bir karar ver ama
ben bu engellemeleri yasamak istiyorum, yazmasını istiyorum tabiki. Az önce baktım çevrimiciydi sanırım kaldırmıs engeli :D
Gözün aydın ne diyim
ne gozun aydını yazmadıki sadece çevrimici gördm
O da olur zamanla
yazar mı dersin?
abi sal bu ne toksiklik
Ulaşmaya çalışmaktan yoruldum inan, ulaşmaya calismuyorum Şu an . En son özrümü diledim ben dedi engelledi ya.. kaldırır mi ulaşmaya calismazsam?