Bisey sorcam bundan alakasiz. Boyun kaç senin dedi bende 174 dedim iyi sevindim dedi neden yazdım. Bana yakınsın ve kısa değilsin dedi Sizce bunun anlamı ne
Birde bi konuşma da iyi niyetli göründüğüm gibi biriyim dedim. Kime göre neye gire, ki seni yüzyüze girmeden nasıl bu kanıya varabilirim bir fotoğraf karesi ile mi yazdı
Başka bi mesajdaysa yaş ile ilgili konuştuk. Buyul duruyorsun dedim. sonrae iyisin ya yazıp emoji attım. Kime göre neye göre dedi. Bn de ama sen hiç tatmin olmuyorsun ki Yazd im Aslında o kadar zor değil dürüst olman benk çok tatmin etti yazdı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Benim için birlikte hem birlikte bir aktivite olması açısından hem de konuşacak konu yaratması için güzel bir buluşma şekli.
çok basit değil mi?
sarılması öpmesi yakın olması en kolay yer birde en arkadaysa dikkat et
Sadece film i, lemek olamaz mı. Yanı ilk randevu mesela. Bir kahve icip ardından sinema derse
@Serbanu teşekkür ederim ben yazamıyorum biliyosun
@Serbanu 🤗❤️😍😊
@Serbanu yazamıyorum sana
@Serbanu aşkım
Ben bizim tarafi iyi bilirim elleri ayaklari rahat durmaz
sosyallesmek vakit gevirmek
Genelde de korku filmi ergen is coming
Arada bacaklarını ellemek
Aksi olamaz mı yani hiç bisey yapmadan film izleme
@Serbanu olur tabi hemen gevşeyip kendini tealim etmezsen
Mesela komedi de böyle bi yakınlaşma yapabilir mi. Ortam açısıdan
@Serbanu karakteri önemli
ben dağa götürüyorum genelde.
Asssla hayır
Ne oluyor peki hayır ise?
Eğer elini tutamadiysa eğer sarilamadiysa ya da öpemediyse erkek onun için sinema der
Anladım teşekkürler ☺️
Komedi filmi ya da romandık komedi izlerken nasıl temas edecek ki ama. Hadi korku filminde kız korktuğu için ortam doğabilir
@Serbanu canım sen erkek kişisini tanımıyorsun Recep İvedik izlerken bile her şeyi yapabilir bu cins cjkrkfkdkxkskd
Peki yanındaki kızın gergin olduğunu yani heyecanlı olduğunu hissederse. Hani normal olarak. Cinsellik anlamında degil
O zaman biraz ağırdan alabilir
orada ellemek hoşuna gidecektir
Böyle bir şey olmaz dedim elimi tutmak istedi neden erkek olarak böylesiniz?
Yani canımız çekiyo ya elde degil
Tövbe estağfurullah Allahım ya 🤦♀️
😊🤗😣😥
Ellemek. 😄
Tanıdığı fakat yeni konuştuğu kızı önce bir kahve ardından sinemaya davet ederse peki
@Serbanu Becermek.
Bisey sorcam bundan alakasiz.
Boyun kaç senin dedi bende 174 dedim iyi sevindim dedi neden yazdım. Bana yakınsın ve kısa değilsin dedi
Sizce bunun anlamı ne
Birde bi konuşma da iyi niyetli göründüğüm gibi biriyim dedim. Kime göre neye gire, ki seni yüzyüze girmeden nasıl bu kanıya varabilirim bir fotoğraf karesi ile mi yazdı
@Serbanu Sorun yok,
Başka bi mesajdaysa yaş ile ilgili konuştuk. Buyul duruyorsun dedim. sonrae iyisin ya yazıp emoji attım. Kime göre neye göre dedi.
Bn de ama sen hiç tatmin olmuyorsun ki Yazd im Aslında o kadar zor değil dürüst olman benk çok tatmin etti yazdı
Genel fikrin nedir. Sadece mesajlardan cikarimin
@Serbanu Üşendim yazmaya.
Rica etsem bi yorum yazsan
@Serbanu Sonra.
Devamında bisey yok olmadi
@Serbanu Sonra yazarım demek istedim. 🙂
Pardon yanlış anladim
@Serbanu Sorun yok. ☺
Saçma biraz
Bazıları için evet