Tabi ki ancak kolay kolay birine açılmam zaten. Ancak bezerim ve bir sonuca ulaşsın dersem açılırım.
Çirkinleşen birinden kurtulduğu için de insan mutlu olur zaten tersi bir durumda.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sürekli gittiğim işyeri sahibinin kızına yüzyüze söylemekten utandığım için sosyal medyadan ondan hoşlandığımı söyledim, Hatta sırf utancımdan neredeyse bir sene oraya gidemedim, O da gitmiş babasına söylemiş, Babası beni gördü kibarca uyardı, Bikaç gün önce de bisikletle gezerken çarşıda ben onu gördüm, Tam önümden geldi, Beni farketti ben de onu farkeder etmez yolumu değiştirdim, Kafamı başka yöne çevirdim yoluma devam ettim :)
137 Yorumla- +1 yıl
Ben kötü olmam, Olmadıysa olmadı, Uzatmam da ama küserim, Kırılırım ister istemez, Eskiden selamlaşıyoduk, Beni yolda görünce konuşuyodu ama artık gerek yok
- +1 yıl
Bebek ve davranmış ya. Babaya dilemek filan yetişkin insan işi değil.. kendi kibarca reddedebilirdi
- +1 yıl
Zaten tuhaf bi kız ama gönül bu işte gitti kondu :D
- +1 yıl
☺️ah o gönül olmadık yerlere gidiyor aynen
- +1 yıl
Eli yüzü düzgündü Allah var ama davranış biçimi olarak değișikti
- +1 yıl
Babasıyla çok eskiden tanışıyoruz, Bi ara sormuştu ne zaman evlenmeyi düşünüyosun diye ben de dedim ki işlerimi yoluna koyunca, Hem yaşım da geçti, Bu saatten sonra olmazsa da sağlık olsun napalım dedim
- +1 yıl
Damat olarak gözüne kestirmis seni bence☺️
- +1 yıl
Hiç sorma, O öyle söyleyince ben de öyle düşündüm, Zaten hazır tarafım, Viyana kapısına yürüyen osmanlı ordusu gibi yürüdüm kıza Allah ne verdiyse :D
- +1 yıl
Ama sonradan da büyük çöküş yaşadım, Az kalsın sonum pargalı İbrahimin sonu gibi olacaktı :D
- +1 yıl
Ben öyle söyleyince babası demişti ki Olsun, Ben de 40 yaşında evlendim, Evlenmenin yaşı olmaz dedi, Ah dayı ah, Niye yanlış sinyal veriyon bana, Madem vermeyecen kızını niye beni umutlandırıyon :D
- +1 yıl
Bak ellerim bomboş kaldı, Oldu mu şimdi bu :)
- +1 yıl
Ki ben utangaç olduğum için daha önce uzak şehirlerden kız arkadaşım oldu, Hatta bitanesi çağırdı hep bahane uydurdum gitmedim, Onun dışında daha önce petrolde çalışırken iki tane kız telefon numaramı istedi vermedim, Bitanesi güzeldi ama yaşı küçüktü, Bitanesi de yarı Alman'dı, Lisa diye bi kız, Sarışın kiloluydu, Onu da ben beğenmedim, Şimdiki aklım olsa köpeği olurdum, Kaniși olurdum Kanișii, İşin ucunda Avrupa bileti vardı ama gençlik işte, İnsan o an mantıklı düşünemiyo, Poh var gittim gittim kalbimin sesini dinledim işte :)
- +1 yıl
Gerçi bakma ben böyle konuşuyom da belki şimdi olsa yine kabul etmezdim, Ömür boyu sevemeyeceğim bi kadınla olmak kolay değil, Çok zor bi ikilem ama ben yine yüreğimin sesini dinlerdim büyük ihtimal
- +1 yıl
İşte böyle 83'lü gül kardeşim, Ne maceralar yaşadık hey gidi hey :D
- +1 yıl
Senin de kafanı ağrıttım kusura bakma :)
- +1 yıl
Yalnızlık hele ki bi yaştan sonra koyuyo ama adama, Sagopanın da dediği gibi "Ben yarımken yarınla bugün arasında nedir farklılık"
- +1 yıl
Haykırdım 😂
- +1 yıl
Hep gül emi :D
- +1 yıl
Yo güzeldi hikaye keyifle okudum ☺️
- +1 yıl
Tișikkir ederim :) Sen 83'lü müsün ve adın gül mű
- +1 yıl
Bu arada şöyle de bişey var, Bu ufaktan gönlüm kalmadı değil kızda ama artık bu dünyada bizim birleșmemiz mümkün olabilemez 🤷♂️
- +1 yıl
Babasinin kıymetlisi gibi kız. ama. tanis. yinede önyargılı olma zengindir belki Avrupa'ya gidersin ☺️83 luyum evet adım rose degil
- +1 yıl
Yok bu ikisi farklı kız, Babasının kıymetlisi olan benim sosyal medyadan yürüdüğüm, Diğeri kendisi bana teklif etmişti, Melek diye kız vardı petrolde birlikte kasiyerlik yaptığımız, Onunla haber göndermişti
- +1 yıl
İşte dediğim gibi ben ondan hoşlanamadım, Bide üstüne beni taciz etti, Ben markette kasiyerlik yaparken kimse yokken gelip tezgahın üzerindeki ürünlerden alıp, Kafasını tezgahın üzerine koyup ayılıp bayılarak yüzüme bakıyodu, Ben ondan hoşlanmadığım için aşırı rahatsız oldum bu durumdan, Kendimi kirlenmiş hissettim :D
- +1 yıl
Nahmarem var Nahmarem desem de dinlemedi, Utanmasa, Neyse :D
- +1 yıl
Devamını söylemiyim şimdi :)
- +1 yıl
Zengin olması çok umurumda değil, Ben burada da eşek gibi çalışıyorum orada da çalışırım, Karı parası yemek yakışmaz bana, Bikere ayıptır, orada en azından emeğimin karşılığını alırım, burada ömür boyu çalışsan bir ev bir araba parası etmiyo
- +1 yıl
Anladım petroldeki. kiz. baska. belki. buda zengindir
- +1 yıl
Bunun babasının işyeri ve zeytin tarlaları var ama ben o kısmıyla ilgilenmiyorum
- +1 yıl
Valla kayinpeder seni beğenmiş artık seni istemeye gelirler yakın zamanda
- +1 yıl
☺️
- +1 yıl
Kız zengin olsa bile bana ne faydası var ki, Tam tersine kız almak istiyorsam benim zengin olmam gerek, Sistem böyle
- +1 yıl
Öyle ters oluyo, O zaman tuzlu kahveyi kız içiyo, Gerçi içsin gevurun kızı, Hak ediyo :D
- +1 yıl
Sen de he, İşin gücün yok benimle uğraşıyon :D
- +1 yıl
Teşekkür ederim eig için, Sen cansın :)
- +1 yıl
👍
- +1 yıl
Napiyosun
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki de kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama doğru üslup olması gerek. Meselâ normal konuşurken sevgili olmak amaçlı konuşmaya çalışıyor gibi reddedilmeye çalışırsa tepki yer.
10 Yorumla
Evet karşılarım hatta şu an da en yakın arkadaşım kankam bi zamanlar çok sevdiğim bi kadındı
111 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHiç teklif etmiyorum. ama reddedildiysem olgunlukla karşılarım.
10 Yorumla
+1 yılYani evli olmasaydım ve birine teklifte bulunup reddedilseydim. Evet olgun bir şekilde karşılardım bunu <3
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Ben de reddedildim 2 kez ve biraz üzüldüm sonra da geçti yani sindirilmiyecek bir şey yok bence ve dediğin gibi herkes herkesi sevmekzorundadeğil. Tabii full ego ve gururdan oluşan bir insanda bu durum farklı olabilir.
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılReddedilmek istemem onun için hiç karşı cinse teklif etmedim. sadece bir kez 20 sene önce akşam sahilde yürüyen iki kıza beraber yürüyelimmi demişdim. nerden çıkıyor bunlar ya demişlerdi slklar.
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılReddedilmek önemli değil benim için. rededilmek istemedigim için teklif etmediğimi şaka olarak yazdım. sevdiğim iyi bir kıza teklif etsem masumca kabul etmese ya da acele olmasını istemezse falan belki mutlu bile olurum.
Cevap sahibi+1 yılRededilmek istemediğim için teklif etmediğım şaka, karşı cinse hiç teklif etmediğim doğru. sadece bir kez sadece sahilde yürüyüş yapan kızlara, başka hatırlamıyorum
Cevap sahibi+1 yıl2000 senesiydi erdekdeydim sahilde çok güzel kızlar yürüyüş yapıyordu. bende o gün bir kızla tanısıp sevgili olmak istiyordum. aslında o zamanlar bana fırsat sunan çok kız vardı kolay fırsatlar. onlarla ilgilenmeyip sahilde yürüyen kızlara beraber yürüyebilirmiyiz dedim.
Cevap sahibi+1 yılHatta fırsat sunan o kızlardan biri gündüz çalıştığım otelin plajında denize girmişdi bakışmışdık. akşamda otele gelip bana telefonunuzu kullanabilirmiyim dedi. telefonla konusup gitti kıza bekledigi seyleri soylemedim hiç bir şey söylemedim
Cevap sahibi+1 yılBu kız bi gün sonra otelin plajına kız arkadaşıyla beraber geldi. üstlerinde aynı bikiniden vardı çok sevimli güzeldiler. istedikleri ilgiyi göstermeyip yine hiç bir şey söylemedim, sonra bi daha görmedim o kızi
Cevap sahibi+1 yıl@Rose83 taciz edilmekden korkuyorlarsa nasıl bu kadar kışkırtıcı açık giyiniyorlar. kadınlarda tecavüz fantazilerinin oldugu bir anket okumuşdum biyerde. serseri saygısız p iclerle olanlarda var
Cevap sahibi+1 yılBeraber yürüyelimmi dedigim kızlar için salklar yazmışdım. aslında onlar iyi kızlardı ben onları görünce hemen yanlarına gidip rahatsız ettim. hiç düşünmeden net şekilde reddettiler. o zamanlarda kızlar etkilenirdi dışarda her gün kızlarla bakışıyorduk laf atanlar oluyordu, onlar sadece dış görünüşden etkilenip tanımadan fırsatçılık yapacak kızlara benzemiyordu
- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes herkesi kabul edecek diye bir şey yok. Red yiyebilir herkes. Bunu olgunlukla karşılamayan egosu yukarıda bir eziktir bence.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ;)
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılYani. Başka ne yapacam ki?
Kafamın içinde bir ses yankılanır
‘ Rota yeniden oluşturuluyor ‘ 😂😂15 Yorumla- +1 yıl
Nasssı yani 🤔
- +1 yıl
Yhaa demesene öyle beee 😂😂 eyvallah
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılarım ayrica reddedildim ama erkekler reddedilince kabullenemiyo
21 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 566 cevap paylaştı. Çok reddedildim olgunlukla karşıladım tabi makul bir sebebi varsa
12 Yorumla
+1 yılTabikide olgun karşılamalı normal bi insan bunu yapar zaten kimse vazgeçilmez digildir eger karsımdaki istemiyosa sevsemde hisetirmem. Koyarım olması gereken budur
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle, kimisi yapışıyor. Ben şahsen istenmediğim yerde zerre durmam. Söylenmesi şart degil bunu sezsem bile uzaklaşırım. İnsanın birazda kendine saygısı olması lazım.
10 YorumlaElbette. Reddedilmeyi cok severim. Ohh çok şükür uzerimden bir yük kalktı artık onu düşünmek zorunda değilim derim. 😃
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Cünkü büyüdüm ben artik.18 yasinda bir ergen degilim.
Zorla guzellik güzellik salonlarin da bile olmuyor artik.
10 Yorumla
+1 yılReddedilmek için adım atmak gerekir, ben adım atmam ama olsaydı olgun karşılardım tabi ki
21 Yorumla- +1 yıl
Reddedilmek adım atmak açılmaklamı oluyor. benim adım atmamı isteyen bazı kızlar önce isteklerini belli ederek adım atmamı yakinlaşmamı bekliyorlar genellikle önce bakışmalar oluyor, bazen onlar yakınlaşıyor. ben ilgi göstermeyince reddedilmiş olmuyorlarmı
+1 yılBen tahammül edememe redeedilmeyi duana kadar hiç rededilmedim zatenn
20 Yorumla
+1 yılOnu istiyorsam illaki bi karşılık bulana kadar biseyler yaparkm ben duramam
20 Yorumla
+1 yılİstemiyor diye cirkeflige gerek yok ki istememiştir olay kapanır sorun yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılolgunca karışılarım tabi de karışmdaki olgun değilse sıkıntı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEger bana cok samimi davranip hayir diyorsa onu cok fena üzerim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç reddedilmedim, zaten kimseye teklifle de gitmedim. Bir şekilde onlar iletişimi sürdürdü, iletişim sekteye uğrarken irtibatı kestim.
En güzeli nedir bilemiyorum ama benimki böyle.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh o kızın gözlerinin içine bakarken yaşadığı o hayal kırıklığı Akan göz yaşı Izdırap remen vicdan azabından öldüm kaç kere sonra bir yol buldum kendinden soğutma 👍
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle reddettiğini göre bir bildiği ve geçerli sebebi vardır mutlaka
10 YorumlaOlgun karşılarım herkes herkesi kabul etmek zorunda değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zorla sevdiremem ya kendimi. Reddettiyse peki der hayatıma bakarım
10 Yorumla
+1 yılKarşılarım ama böyle şeyler yaşamamak için kimseye herhangi bir teklifte bulunmam.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kendi öz saygısı olan birisi nerede durması gerektiğini bilmeli bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tabi ki, öyle de olması gerek zaten. Başka türlüsü hoş değil
10 YorumlaGayet normal karşılarım, tercih meselesi, kendime güveniyorum, o kaybeder
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılRed ederken de , edilirken de aynı olgunlukla karşılanması gerektiğini düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılSenin sevginin böylesi bı seviyesiz birine degmeyecegini anlarsın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. katılıyorum detaya da güncellemeye de. Reddediliyorsam oradan usulca uzaklaşırım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. E yani, kimsenin beni isteme zorunluluğu yok. Eyvallah der arkamı döner giderim :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayatımda bir kere reddedildim ama olgunlukla karşılarım sıkıntı olmaz, herkes beni sevmek zorunda değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDışarıya hiç renk vermiyorum ama içimde ufaktan bir yerler bozulmuyor değil
20 Yorumla
+1 yılbu zamana kadar 2 defa reddedildim..
ikisi de umrumda olmadı..10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hakaret olmadığı sürece belki bu durumdan uzulsem bile saygı duyarım... Karşındakine saygınız gok ise kendinize olsun.. istenilmiyorsunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTamam derim bir dahada yoluna çıkmam bu kadar olgunca bu bence en azından kabaca değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılElbette Çirkinleşecek değilim
10 Yorumla Uygun bir şekilde kalp kırmadan reddederse olabilirdi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. Evet hiç umrumda değil valla insan olan doğruydu yanlışı ayırd eder tepki vermemek lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İlk başta hazmetmesi biraz zor oluyor 🙄
12 YorumlaTabiki evet reddedilmek de bir başarıdır, kafaya çanta yemekten iyidir 🤣
10 Yorumla
+1 yılReddedildiğinde arkana bakmıcaksın onu sileceksin hayatına devam edeceksin direk
10 YorumlaKarşılarım tabi ki ancak üzülmeyeceğim gerçeğini değiştirmez.
10 Yorumla
+1 yılÇoğu da bilerek reddeder.
Hiç red yemedim yeseydim eğer sebebini sorardım neden diye.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Evet yapacak bişey yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet bu normal bir şey arsızlık taşkınlık yapmam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılReddedildiğim zaman bakarım duruma
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun karşılarım, karşıladım da
10 Yorumla
+1 yılEvet seçim sunuyoruz isterse şeklinde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olgun karşıladım her zaman
10 Yorumla
+1 yılevet saygı duyar uzaklasirim
10 Yorumla
+1 yılHayır, ya benim ya kara toprağın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, reddetmesi gayet normal.
10 Yorumla Hayır sevmek zorunda ahs
10 YorumlaEvet karşılarım bir gün reddedilirsem
10 Yorumla
+1 yılEvet beni sevmek zorunda değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılküfür yiyorum jksdjfjkds
10 Yorumla
+1 yılElbette sonuçta beğenmez beğenmeyebilirim
10 YorumlaReddedilmem için birine teklif etmem lazım
10 Yorumla
+1 yılTabi ki. Zorla olmaz yani
10 Yorumla- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026