Bu soru kızlara gelsin nedennnn?:)
Devir değişti kızlardan daha çok evlilikten erkekler korkuyor basitçe sorumluluk cevabı haricinde yorumlarınızı bekliyorum...
Devir değişti kızlardan daha çok evlilikten erkekler korkuyor basitçe sorumluluk cevabı haricinde yorumlarınızı bekliyorum...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
En başta maddi sorumluluklardan korkuyorlar çünkü evlenmek için yüklü miktar da altın isteyenler var ve her erkeğin gücü buna da lüks bir düğüne de yetmez. 2. Olarak da çocuk yapmaktan korkuyorlardır diye düşünüyorum. Eşi hamilelik dönemindeyken hem gergin olacak hem de cinselliğe ara verecek ve de eşinin vücudunun bozulma ya da sağlık sorunları yaşaması gibi riskleri de var. Öte yandan da bazı insanlar evlendikten sonra nasıl olsa yanımda diye kişisel bakımını aksatabiliyor ve bu da aralarındaki teması etkiliyor. Bir de boşanırlarsa nafaka gibi durumlar da korkutuyor. Üstelik kızlarımız son dönemde akıllanmaya başladı ve erkeklere kendini ezdirmemeye başladı 🙂 Ne mutlu bizlere! Fakat bu durumu çarpıtan kadınlar da olabiliyor. Feministlik adı altında tüm yükü erkeğe yükleyen bir topluluk da var. Özetle bir çok neden var. Kadınların da evlilikten korkmak için bir sürü nedeni ve gerekçesi var ama şu an konumuz erkekler olduğu için onları baz aldım.
gelen zamlar kiradaki artış geçimsizlik doyumsuz ailelerin eşsek çuvalı kadar altın istemesi doyumsuz gelinlerin Tahtalı köye götürülecekmiş gibi gereksiz eşya istemesi erkekleri korkutuyor gelde asgari ücretle çık işin içinden
Güzel insan teşekkür ederim ☺️✌🏻
rica ederim
Erkeklerin evlilikten korktukları filan yok. Sadece belli bir yaşa kadar gerekli görmüyorlar.
Olur mu ya 23 yaşından beri düşünüyorum vazgeçiyorum sonra yaş 30 oldu 🤦♂️😬nedenn gerekli görmemek mi bu şimdi?
Erkeklerin evlilikten korkması için bir neden yok. Kafandaki evlilik modelini karşındaki insanın veremeyeceğini anlayıp vazgecmissindir. Gerekli görmemek oluyor bu da.
Değişik düşünce teşekkürler ✌🏻
Aşağıda görüş paylaşan arkadaşın dedikleri sadece evlilikte geçerli olan şeyler değil. Bekar olsan yine aynı korkulara sahip olacaksın zaten.
Ben bekarım şu an öyle bir korkum yok böyle süper gerçekten , evlenince her şey daha berbat olacakmış gibi geliyor. ve aile baskısı mahalle baskısıda insanı strese sokuyo bir türlü hazır olmadığını düşünüyorsun
Sen evlilikten değil de günümüz kadınlarından korkuyorsun bence. Eşin anlayışlı biri olsa o kadar korkmayacaksin belki de.
Ve habire birileriyle tanıştırılmaktan yoruldum sıkıldım açıkçası senin dediğin gibiyse ne yapalım bekleyelim görelim mi 40-45 e kadar 😑
Ben evet desem şimdiye 10 kere evlenmiştim bu arada belkide şimdi 6-7 yaşında çocuğum vardı
Erkek olarak istersen 40 yaşına kadar bekar kalabilirsin. Kendine bakarsan ve dinç bir adam da olursan 10 12 yaş genç kadın da bulabilirsin.