Ben askdan delirtim galiba.
20senedir birini seviyorum herseysinle.
2cocugumuz var imam nikahli esimdi.
Cok tartisiyorduk evi terk etti 2senedir.
Ama daha halen gelip gitiyor.
Dost hayati yasiyoruz.
Canim cok aciyor ve ben birseyi anladim ben biraz delirtim.
Bu normalmidir?
Ilac kullaniyorum tedavi oluyorum ama kotuye gitiyorum ne yapmam lazim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mecnun neden Mecnun aşktan delirdi
Yapman gereken Allah'a peygamberine yönelmek onlarla ilgili bilgi edinin hayatına tasdik etmek
Bu bir imtihanmidir
Ya ne ya imtihan değilse
İmtihanın ta kendisidir
Ne olacak Allah gosteriyor vazgecmem lazim ama haplar bille gayda etmiyor herseyimi kayip ettim ailemi sevdiklerimi.
Sen dediğim gibi Allah'a yönel namazını kıl dualarını yap Allah sana yol gösterir merak etme dua bütün kilitleri açar
Cok haklisin tskler yapacam zaden aklimdaydi cunku Ben hic iyiye gitmiyorum 2dane cocugum
Var haplar iciyorum simdide alcohol basladim acim dinsin diye
Kötü tarafa gidiyorsun alkollü bırak dediğim gibi yap
Evet mecbur baska care yok tskler
Kendini yipratiuorsun değer görmüyorsun, madem devam edecekti niçin gitti ilişkiyi kesmeni öneririm
Beni oyaliyor ola bilir mi?
Kulla´iyor ola bilir mi?
ya da evlenmesin diye beni kenarda tutmaya calisiyor
Kullanıyor tabi ki, ayrıl sonra gel zevkine bak dert yok tasa yok, disarda kiminle beraber evlilik yapmasın demesini bilmem de
Gercekden kullaniyor bende anladim bunu artik seviyorum. diyor ama dosariya cikdigimda her kadini ayarliyor yanimda
Utanmaz
Ben nasil bukadar kendimi kullandirdim
Valla ayrılık sonrası boşluğa düştün sonra gelince acaba döner diye gerisini düşünmedin, o da bunu kullandı
Bukadar kotu oldugunu bilmiyordum
Seni okadar iyi anlıyorumki takma değmez desem bile işe yaramicak.
20sene
Yaşın kaç
36 ve 20senedir birlikdeyim Sen say artik bu nasil birsey
Eh be ablacımm. Çık sosyalleş onu düşünme artık, anladığım kadarıyla arada görüşüyormuşsunuz. Bu senin dahada kırılmana neden oluyor. O çıkıp karı kızlara gidiyor. Sende gez yaşa bu hayatı , git dolgu yap estetik yap alışveriş yap mutlu güzel hisset kendini, yeni beyfendiler tanı. Ayrıcada bir psikoloğa danışabilirsin ruhuna çok iyi gelir o seni aydınlatır🫶
Çok düşünen ve tapan insan delirir onu biliyorum.
Napacam
Fazla düşünme kaptırma kendini 2 günlük dünya
Onu soylemek icin cok gec kaptirmisim 20senedir kendimi hayatim darma duman oldu.
Bitti diyorum kendimi kulla´dirmiyacam diyorum ve kendimi yine onunla buluyorum
Kendini öyle kullanırsan insanlar daha başına neler getirir. Sana gülerler hiç belli de etmezler sonra olan da sana olur işte
Anlayacağın menfaat dünyası kimse kimsenin iyiliğini istemez kolay kandırır.
Kzndime nasil gelecem nasil bilmiyorum
Gelirsin fazla düşünme şu an düşünmen bile beynini yorar tazele beynini arındır dostum insanlar hepsi kalleş kimseye güven olmaz.
Keske bende kales olsaydim kalesmi olsam. olamam ki
Olma zaten kimse sana demiyor onlar gibi ol seninde onlardan farkın kalmaz sen kaliteli insansın bunu unutma onlar senin gibi olamaz seni kıskanırlar sen sevdin onlar sevemedi kaybetti ama sen hep kazanacaksın buna emin ol doğru kararlar alarak devam et yoluna devir bozuk benden demesi.
Cok saol cok iyi geldi bana bu sozler
Ne demek sen iyi ol gerisi boş zaten..
Yazık kafana
Elimde keske olsa allahim bu nasil bir imtihan diyorum beterinden korusunda bu nedir anlamadim
Hiç acımıyorum biliyor musun hakkediyorsunuz o kadar doğru adsm varken hâla yanlışa beter olun
Ben onu tanisigimda daha 17yasindaydim ozaman kaptirmisim kendimi ne bilim o yasta yanlisi dogruyu
Şimdiden bahsediyorum ben 2 iq insan delirtme adamı
Arkadas kolay olsaydi yapardim
delirir
Ne yapacam
yenisini bul
O olmuuor iste keske bukadar kilay olsaydi