Güncellemeler
+1 yıl
Dövmelerim en başından beri vardı yaşam stilimi de bilerek hayatıma girdi. Sonra da değiştiririm diye düşündüm dedi :')
Ciddi bir ilişkiniz var diyelim sevgilinizin de minimal boyutlarda 5.6 tane dövmesi var ve birkaç tane daha yaptırmak istiyor diyelim bu ailenizle tanışmasına engel mi veya dövmesi olması size göre ne ifade ediyor. Çünkü 6 yıllık ilişkimde erkek arkadaşım dövmesi olan bir kızı ailemin karşısına çıkarmam dedi. Çoğu sebepten ilişkimiz bitti şu an başka ciddi ilişkim var baş harfi kolumda bile yazılı ama oda aynı onun gibi şeyler söyledi. Bana mı denk geliyor yoksa erkeklere göre dövme yaptırmak kötü bişey mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
ailem dövmeli gelin istemiyoruz demedi :)
bilemiyorum yani..
ancak bu yaştan sonrada karışmazlar bana
Bu denyolar seninle tanıştıklarında zaten dövmelerin yok muydu, şimdi ne diye g*tleri başrı ayrı oynuyor anlam veremiyorum.
Başrı değil, başları**
Bize göre sorun değil ailemize göre sorun eski kafalı oldukları için 😅
Bahane arıyorlardır sjs evlendikten sonra dövme yaptırana neden seslerini çıkartamıyorlar?
Ailem olumlu karşılamaz. Bana da itici gelir açıkçası
Fazla abartı olmaz ise tanistiririm
Niye tanıştırmayayım ya?
Ciddi ilişki ise tabii ki
5-6 dövme yaptırdıktan sonra gelen pişmanlık hissi
Pişman olmadım olursam da cover up yaptırırım çok takılmıyorum bu duruma
Hayatını kimse için değiştirme kabullenen her türlü kabullenir change my mind
Haklısn knk
:D al tepkiyi otur aşağı bakalım
Bir şey olmaz
dovmesi olanla olmaz
Ama diyelim aşıksın karşı tarafın vücudunda dövme var diye ne değişiyor. Halbuki her şey aynı bu kişinin kendi tercihi aslında ama... Neyse umarım dövmeli bir kadına aşık olmazsın
umarim olmam