22 yaşındayım diyetisyenlik okuyorum ve 2 aylık üniden tanıştığım diş hekimi bir çocuk var arkadaş ortamından. Aşırı zeki, çalışkan, ilgiili her konuda üzerime düşen her sorunuma çözüm bulmaya çalışan bir çocuk. Fakat tipi hiç bana göre değil. Yalan söyleyemiyorum yani gerçekten bana göre değil. Çirkin demiyorum ama bana göre değil. Ayrıca bazen konuşurken o kadaaar uzatıyor ki konudan kopuyorum ve sıkılıyorum. Şu yaşıma kadar hep doğru insanı bekledim emin olamıyorum ama. Annem geleceğin iyi olur diyor ama ben öyle bakmak istemiyorum ama cidden de iyi insan ne düşüneceğimi bilmyorum ama her anlamda yanımda olabilecek birisi. Bu yaştan sonra karşıma biri çıkmaz gibi geliyor aynı zamanda mezun olacağım. Ne düşünmeliyim sizce?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
daha yaşın 22 emin degilsen evlilik olayına girme biraz zaman geçir belki dahada sogyacaksın evlilik gibi bir yüke girme tam netleşmeden kafandakiler
evlilik gibi bir düşüncem asla yok daha 22yim. Önce işimi alıyım evim, arabam düzgün hayatım olsun evlilik çok sonra. Ama karşıma biri daha çıkar mı bilmiyorum mezun oluyorum çünkü
okul dısında da bir hayat var sosyal takılırsan illa karşına birileri cıkar merak etme
Dış görünüşünden etkilenmiyormuşsun boş ver, senin için dış görünüş önemli bir kriter, yarın öbürgün pişman olursun.
sadece dış görünüş değil tabi ki yanlış anlaşılmak istemem ama içime sinmeyen bir şeyler var sonrasında pişman olmak istemiyorum
Dediğim gibi
Ortada bir belirsizlik var bu bi ilişki icin ve senin için yorucu olabilir hep 'acaba?' kalır yani. Tip için bi şey diyemem, ama degilse çokta uzatma bence
ne konuda acaba
Onu da sen bilcen knk. Ne dusunecegini bilmiyorum demissin ya ondan belirsizlik anlamı koydum
22 ne güzelim daha çocuksun sen kimler kimler gelir daha
bulan üniversiteden buluyor ya :(
Haklısın bulan var ama bulmayan da var takma kafana 😏
teşekkürler yorumunuz için :)
Asıl bu yaştan sonra çıkar. O kapıyı kapa ki yeni bir kapı açılsın
zaten kapalı arkadaşız şu an ama bana bir şeyler hissediyor eminim
22 erken daha onunla dene istersen ama bağlanma bu durumlar rahatsız ederse ayrılırsın
Bence ona her anlamda aşık olabileceğin biriyle hayat kur. Tipinden tut karakterine kadar aşık olabilecegin kimse.
inan bende böyle istiyorum. Karakterde önemli tabi ki ama ben her anlamda sevebileceğim insan istiyorum annem çok hayalperest baktığımı ve gerçek hayatın böyle olmadığını söylüyor diş hekimi olduğu için istiyor biraz da
Dürüst olmak gerekirse bizim Turkiye halki hala boyle annen gibi dusunuyor. Ne olmus dis hekimi ise? Sen adamin eline bakmak zorunda misin? Ben kız degilim ama kiz olsaydim asik olabilecegim biriyle, benim kiymetimi bilebilecek biryle uzuldugumde sırtımı yaslayacak birini isterdim. Bence sacma bir neden.(meslegi)
ona muhtaç değilim hiçbir şekilde zaten bu yüzden okuyorum ama evlilik meslekle alakası yok ki ama annem biraz öyle bakmıyor ama ben de içime sinmezse istemem hiçbir şekilde
O çocukla şimdiden böyle düşünüyorsan olmaz zaten
öyle mi ya
Evet ileride iyice bu durum göze batar buna benzer bir soru denk gelmiştim oda şivesini sevmiypdu ama nişanlıymış