Bu konuda bir çok kişinin takıntılı olduğunu görebiliyorum. Boyu şöyle. Fiziği böyle gibi gibi söylemler ile hep ölçülere takılmış durumdayız. Sizce ölçülerin ne önemi var.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu konuda bir çok kişinin takıntılı olduğunu görebiliyorum. Boyu şöyle. Fiziği böyle gibi gibi söylemler ile hep ölçülere takılmış durumdayız. Sizce ölçülerin ne önemi var.

Fizik ilk etapta önemli tanıştığım kişide ilk ona bakarım. Ama bu çok yakışıklı olsun tarzında değil. Boyu kilosu giyim tarzı duruşu bunlar etkiler beni. Zaten duygu oluştuktan sonra geri detaylara bakmıyorsun bile. İlk etapta etkilenmek için bir ölçüt ama kim ne derse desin...
İnsan gözüne hitap etmeyeni tanımak istemez, merak etmez. Kimse çıkıp ben dış görünüşe önem vermem önemli olan karakter demesin. Tabi ki karakter daha önemli ama o karakteri keşfedebilmek için ya ortak alanların olması gerekir ya da önce beğenmen gerekir. Dolayısıyla herkesin kendince belirlediği kendine hoş gelen fiziksel ölçüler vardır.
Seversen herkes güzeldir lakin benim icin max boy 175. Uzerini istemem
Zeka ve ahlak ölçüsü düştükçe, ilişkilerde fiziksel ölçüler ön plana çıkar.
1.50'lik yurdum kezbaninin,1.80 üzerinde erkek arzusu da, bu durumun tezahürü olsa gerek.
Cevap
5Cevap
Ölçüye felan takılmam da
Sahi bu erkekler niye kısa lan 😂
Boyu boyuma olsun huyu huyuma olsun kafiii
Benim için önemli değil.
Erkeklerin fizik takıntısı, kadınların boy takıntısı….. boooyle gidiyo , derken birde bakarsın hiç düşünmediği biri ile evlilik 🤣
Ölçüler yaşlar bunlara takılmıyordum ama artık takilicam çünkü bariz şekilde o beğeniyi değeri haketmeyen kişinin g. tü kalkıyor
Valla kiloya tipe bakmıyorum ama boya bakıyorum. O boy illa 1.82 üstü olacak ama nerdeee habire 75-76-78 denk geliyor sjzjzj
Yakmadım da noldu abi sjsjsj
Yakmak gerek önemli bir kriter bence 😂
Hahaha öyle yapacağım, yetti gari benim yandığım diyeceğim sjsjsj
Yeterince zenginsen ne aşırı kilolu olman ne kısa boylu olman ne de tipsiz olman ilişkide bir önem taşımaz.
5 cm benden uzun olursa sorun yapmam
Ama ondan ötesi kültürel değerlerden dolayı sıkıntı
Bana kalsa yine sorun yapmazdım
Kişiler ne kadar önem veriyorsa o kadar önemli.
İliskinin %50si
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?