Astroloji & Burçlar İlişkide burç önemli mi? duruyektaa Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Önemli İlişkide burç önemli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Hayır önemli değil 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% Boğa +1 yıl Ben boğayım herkesle olmasa da çoğuyla çok iyi anlaşırım. Benim aöımdan pek önemi yok. Ha boğa olursa şahane olur. Hele bazı boğalar ne düşünürsem aymı düşünüyor. 0 0 Yorumla
HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% Boğa +1 yıl Biriyle konuşmaya başladığımda burcumu sorduğun da direkt soğuyorum 0 2 Yorumla duruyektaa İkizler +1 yıl Burcun ne Yorumla HAKANN1349 Boğa +1 yıl Boğa Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Burç olaylarının önemli olduğu tek bir konu yok. Abartmayın 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 Başak +1 yıl Önemli sanırım , aslan burcuyum söylenen özellikler beni yansıtıyor 0 0 Yorumla
GizliTavsan Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Koç +1 yıl Evet illa ki etkiliyo. Mesela ben yay burcuyum, bil bakalim iliskide nasilim 😂 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 343 cevap paylaştı. Bence önemli değil ya burçlar o kadar 😄😄 0 0 Yorumla
egerkan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% Akrep +1 yıl Önemli değil 0 3 Yorumla duruyektaa İkizler +1 yıl Sen sus Yorumla egerkan Akrep +1 yıl Yaranamıyoruz Yorumla BadLumin Akrep +1 yıl Terbiyeli ol insan gibi konuş. Karşında esrarkeş yok. Terbiye yoksunu 3. sınıf insan bozuntusu Yorumla
AkrepKral_22Cm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% Akrep +1 yıl akrep candır 0 3 Yorumla duruyektaa İkizler +1 yıl Akrepleri annesi sevsin Yorumla AkrepKral_22Cm Akrep +1 yıl tanıyorsun demek Yorumla BadLumin Akrep +1 yıl Burçlara inanacak kadar çaresiz ve amaçsız insanları da sadece anneleri seviyor… Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır önemli değil
Ben boğayım herkesle olmasa da çoğuyla çok iyi anlaşırım. Benim aöımdan pek önemi yok. Ha boğa olursa şahane olur. Hele bazı boğalar ne düşünürsem aymı düşünüyor.
Biriyle konuşmaya başladığımda burcumu sorduğun da direkt soğuyorum
Burcun ne
Boğa
Burç olaylarının önemli olduğu tek bir konu yok.
Abartmayın
Önemli sanırım , aslan burcuyum söylenen özellikler beni yansıtıyor
Evet illa ki etkiliyo. Mesela ben yay burcuyum, bil bakalim iliskide nasilim 😂
Bence önemli değil ya burçlar o kadar 😄😄
evet özelliklerine göre değişir.
Ben inanmıyorum burçlara
İqsuz olmasın da burç felan hikaye
Önemli değil
Sen sus
Yaranamıyoruz
Terbiyeli ol insan gibi konuş. Karşında esrarkeş yok. Terbiye yoksunu 3. sınıf insan bozuntusu
akrep candır
Akrepleri annesi sevsin
tanıyorsun demek
Burçlara inanacak kadar çaresiz ve amaçsız insanları da sadece anneleri seviyor…
Boş işler
Değil bence
Evet akrep olmalı