Aşk İlişkileri Kızıp arabasından indiğiniz sevgiliniz , sizi öylece ortada bırakıp gitse ne yapardınız? heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sizle barışmak yerine , gönlünüzü almak yerine sizi öylece ortada bıraksa, gitse bir daha görüşür müydünüz? Kızıp arabasından indiğiniz sevgiliniz , sizi öylece ortada bırakıp gitse ne yapardınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Tükürdüğümü yalamam bir şekilde kendi yolumu bulurum muhakkak. 1 0 Yorumla
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gitmeyi bırak cınnet gecırttı bana arabadan attım gece vakti munubusle bın gıt dedım 1 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl Tebrikler 👏 Yorumla
Muzlu-Puding Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Öylece bırakıp giden adam görüşmez zaten bir daha. Kadının bir daha görüşsem mi diye düşünmesine gerek yok o yüzden. 1 0 Yorumla
_Nemelazım_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl P*şt herif 😂😂Bi' anlık sinirle sergilenebilecek bir hareket olabilir anca, insan olanın aklı kalır geri döner. 1 0 Yorumla
dangerouskadin Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Hayır arabadan o şekilde indiysem zaten hir neden vardır bu da tuzu biberi olur 1 0 Yorumla
kızselanslarınız Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Teşekkür ederdim kendi yüzünü gösterdiği için 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Bidaha muhattap olmazdım. Net şekilde, benim için biterdi o kişi. 1 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl niye kendi arabam varken onun arabasında tartışıp yol kenarında iniyorum:d 1 0 Yorumla
STSe_asigim Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çok utanç verici bi an ya ahhaha. Daha konuşmazdım herhalde. 1 0 Yorumla
__Victoria__ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. İlgi manyağı bir tip değilim, iniyorsam geçerli bir sebebi vardır. Ona rağmen hiç sorgulamadan direkt basıp gitmesi sağlam bir tip olamadığıni gösterir. 1 1 Yorumla Kağannnn1 +1 yıl benzin gibisin çakmağı atsam yanacan maş Yorumla
Kağannnn1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı. a... mına gordum 1 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Küscekse inmesin 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Valla hakkıdır :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tükürdüğümü yalamam bir şekilde kendi yolumu bulurum muhakkak.
Gitmeyi bırak cınnet gecırttı bana arabadan attım gece vakti munubusle bın gıt dedım
Tebrikler 👏
Öylece bırakıp giden adam görüşmez zaten bir daha. Kadının bir daha görüşsem mi diye düşünmesine gerek yok o yüzden.
P*şt herif 😂😂
Bi' anlık sinirle sergilenebilecek bir hareket olabilir anca, insan olanın aklı kalır geri döner.
Hayır arabadan o şekilde indiysem zaten hir neden vardır bu da tuzu biberi olur
Teşekkür ederdim kendi yüzünü gösterdiği için
Bidaha muhattap olmazdım. Net şekilde, benim için biterdi o kişi.
niye kendi arabam varken onun arabasında tartışıp yol kenarında iniyorum:d
Çok utanç verici bi an ya ahhaha. Daha konuşmazdım herhalde.
İlgi manyağı bir tip değilim, iniyorsam geçerli bir sebebi vardır. Ona rağmen hiç sorgulamadan direkt basıp gitmesi sağlam bir tip olamadığıni gösterir.
benzin gibisin çakmağı atsam yanacan maş
a... mına gordum
Konuşmam.
Küscekse inmesin
tabiki hayır
Valla hakkıdır :D