Arabalar Sevgiliniz arabayla yanlayarak sizi almaya gelse ne tepki verirsiniz? sonyablade Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz mahalleye/semte şöyle yanlayarak girse ne tepki verirsiniz? :D Arabayla yanlamak itici mi sizce? Sevgiliniz arabayla yanlayarak sizi almaya gelse ne tepki verirsiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 15,7b cevap paylaştı. Önce şaşırırdım, sonra bir güzel uyarırdım. "Çevrede kameralar seni yakalarsa, gitti 10 milyar." derim. 0 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 312 cevap paylaştı. Çok itici, tanımıyor gibi yaparım… Böyle bir adamla ne işim var diye gözden geçirir, muhtemelen ayrılırım… 0 0 Yorumla
GekoKertenkelesi1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aferin prensesime derim ama fazla yanlamaktan yandan yemis gibi gelirse o zaman isler degisir 0 0 Yorumla
Sokrat_ART Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kontrolu kaybedip arabanın g*tüyle kızı bi uçursan üf 10/10 dizi konusu 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl "Vaaay şekil şukul ha. Aslanım bana hep bunlarla gel" derdim. Severiiiz dhdhdhd 0 0 Yorumla
__Mutluyarınlar__ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 80% +1 yıl Komik olurdu😂😂 soğurdum ya. Anca arkadaş gibi görürüm 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 1,8b cevap paylaştı. Madem böyle numaraların var neden söylemıyorsun allahsız karı , derim 😂 0 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl yanlasın bide egzozdan ses çıkartıcak yiğidin gelişi belli olacak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gelir mi gelir beklerim de bizim mahalleye böyle girerse 1 yıllık film konusu olur bsbsndndksjnsb 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani sevgilim olsaydı bahsettiğim kişi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi ki de olmadı ama Yorumla _ÇikiÇüküBabA_ +1 yıl Sizin mahalle iyiymiş yine bizim mahallede arabadan indirip si kerler onu Yorumla
Balhaatunn Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Arabalar konusunda 345 cevap paylaştı. Tanımıyorum kim bu keko derim😄 0 0 Yorumla
yymmrr Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl aslanim kime bu şekil sukul hayirdir derim.. ama bu tür şeyler daha çok soğumaya yol aciyo bende sevmem böyle hareketler 0 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kekoca geliyor bana o sekilde bir de mahallede 0 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Arabalar konusunda 455 cevap paylaştı. Olabilir aslında 😅 geldiği belli olur 🤣 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 935 cevap paylaştı. Eski sevgilim olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Önce şaşırırdım, sonra bir güzel uyarırdım. "Çevrede kameralar seni yakalarsa, gitti 10 milyar." derim.
Çok itici, tanımıyor gibi yaparım… Böyle bir adamla ne işim var diye gözden geçirir, muhtemelen ayrılırım…
Aferin prensesime derim ama fazla yanlamaktan yandan yemis gibi gelirse o zaman isler degisir
Kontrolu kaybedip arabanın g*tüyle kızı bi uçursan üf 10/10 dizi konusu
"Vaaay şekil şukul ha. Aslanım bana hep bunlarla gel" derdim. Severiiiz dhdhdhd
Komik olurdu😂😂 soğurdum ya. Anca arkadaş gibi görürüm
Madem böyle numaraların var neden söylemıyorsun allahsız karı , derim 😂
yanlasın bide egzozdan ses çıkartıcak yiğidin gelişi belli olacak
Ara sokaktasın abe heyraann derim ona 😂
Gelir mi gelir beklerim de bizim mahalleye böyle girerse 1 yıllık film konusu olur bsbsndndksjnsb
Yani sevgilim olsaydı bahsettiğim kişi
İyi ki de olmadı ama
Sizin mahalle iyiymiş yine bizim mahallede arabadan indirip si kerler onu
Tanımıyorum kim bu keko derim😄
Öyle kız mı olur mq. Elinede tesbihi verin tam olsun
aslanim kime bu şekil sukul hayirdir derim.. ama bu tür şeyler daha çok soğumaya yol aciyo bende sevmem böyle hareketler
Tanımıyomuş taklidi online
Kekoca geliyor bana o sekilde bir de mahallede
Gereksiz bir gösteriş mahalle için
noluyo grizekalı derim ahs
Olabilir aslında 😅 geldiği belli olur 🤣
kızlar yanlayamaz yandan yer
Sktr git derim canımı kırda bulmadım derim😅
Güzel olurdu
Eski sevgilim olur
Çok saçma bişe
İşte benim hatunum derdim 😅😅
Soğurum