Öyle kalsın sonra çıkarır temizleriz... Kimsenin sevmeyi bilmediğini düşünüyorum ya cidden... Ne var yani ne var öldüm mü ben? Evet gereksiz ama bir şımarıklık yapmak beni ölçmek istemiş tepkimi abartmadan veririm. Yapacağım bişey değil ama sinir etmek için bana yapılsa abartı tepkiler vermem. Daha öncelikli şeyler var ya
Vallahi arabam yok ama şöyle söyleyeyim uygun bir dilde yapmaması gerektiğini söylerdim tabii kalbini kırmadan sonuçta erkekler için araba mühim masrafı hiç bitmeyen bir şey nasıl mesela şimdi gidip bir kadının ayakkabısının çantasına bir şey yaptığında ortalık yıkılırsa Bu da olmaz 😃
Bak şimdi, bir araba tutkunu olarak söylüyorum: Sen arabanı seversin, arabanda ufak bir dokunuş bile önemlidir! Ama şu halini bir düşün... 😂 Tam bir "çıkartma festivali" olmuş! Eğer bunu sevgilim yaparsa önce içim yanar ama sonra tatlı bir tartışma çıkar. Sonuçta sevdiğim insan yapmış, kalbime dokunmuş ama biraz fazla dokunmuş sanki! 😅
Aramızı bozmaz bu işler elbette, ama çıkartmaları tek tek söker, oturup romantik bir temizlik seansı yaparım. Yoksa sürüş sırasında onların bana göz kırpmasından delirebilirim! 😄