İnsanlar insanları iki türlü severler. . Sevmek için ve elde etmek için " diye yazmış Hıncal Uluç. siz hangi tür sevenlerdensiniz? Ben gerçekten sevene denk gelmedim elde edip umursanmazdim neyse bu zamanda sanki elde edene kadar seven var gibi

İnsanlar insanları iki türlü severler. . Sevmek için ve elde etmek için " diye yazmış Hıncal Uluç. siz hangi tür sevenlerdensiniz? Ben gerçekten sevene denk gelmedim elde edip umursanmazdim neyse bu zamanda sanki elde edene kadar seven var gibi
Kendi adıma sevgim hırslardan, çıkarlardan uzak. Elde etmiş olmak için sevmek sevgi değil zaten orası apayrı bir konu.
Cevap
6Cevap
Hıncal ne diyorsa yanlış diyor salla
yok bazı konularda haklı baya
Peki. ne diyim. Hıncalı görünce sorunun gerisine cevap vermedim. Ben bir kızdan fiziksel olarak etkilince ona yaklaşırım. Konuşması fikirleri karakteri iyiyse sevgili olmaya çalışırım. Sevgili olunca sevişmek illaki isterim. Aşık olmaktan da kaçırırım. Duygular yoğunlaşırsa biraz mesafe koyarım ama çok da değil. Sonuç itibariyle bence ben her ikisi için uğraşıyorum. Sevişmediğin birisiyle uzun süreli bağ zor
Ben duygusal tarafındayım
Sacma sorular bunlar
Sevmek icin
sevmek ıcın tabıkıde
Sevmek gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?