Geceniz keyifli geçmesi dileğiyle 🙏✨

İnsanlar
Aşk
Hepsi karmaşık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Geceniz keyifli geçmesi dileğiyle 🙏✨

Karmaşık olan aşk. Çünkü aşkı da insanlar icat etti/keşfetti. Herkes başka başka duygular yaşıyor ama herkes bu duyguları aşk ile adlandırıyor. Aşk dediğimiz şeyin bu yüzden düzgün bir tanımı yok.
Aşk dünyanın en masum duygusudur. Aynı zamanda en acımasız da duygusudur. Karmaşıklık insanlara mahsustur çünkü aşk bedene girince akıl devreden çıkar. Her aşık bir delidir
Cevap
42Cevap
İnsanlar karmaşık aşk değil, Kızlar seçeceği erkeği iyi seçemiyor nerede bir şiddete bağımlı biri var ona şans verirler onları seven değer ilgi gösteren çabalayın erkekleri hiç istemezler anca lafta onu söylüyorlar
Ben bedensel yürüme engelliyim sevdin aşık oldum çabaladım peşinden koştum ne için reddedilmek için şu an da aşk falan umurumda değil zaten bana aşık birisi de olmayacak bu yaz aylarında bir şeyler ya iyi yaşanacak ya kötü orasını Allah biliyor ben değil eğer istediğimi elde edemezsem pilavımı yemeye beklerim
Insan faktörü olduğu için ve insanların aşkı oluşturmasında veya aşktan soğutmasında etken hep aynı faktör Yani insanlar insanların ilk başta hevesi bir şekilde evgi ve saygı düzleminde İlerleyen bir ilişkinin aşka dönüşmesinin yanında zamanla İnsanoğlu nedendir bilinmez iyi olanın değeri kıymetini anlamaz bazen akıl tutulması mı ya da insana şımarıklığımı ya da insan yapısının ebesi başlayıp çabuk sıkılmasını her ne faktör olursa olsun bir şekilde aşkı öldürmesi söz konusu Bu da insanın aslında karmaşık bir ruh halinin yansımasıdır dolayısıyla sizin sorunuzda da söylemeyecek en doğru şey karmaşık olan şeyin insanların olması
Aşk ve insanlar, her ikisi de karmaşık olabilir. Aşk, birçok farklı faktörden etkilenebilir, örneğin kişisel deneyimler, kültürel farklılıklar, beklentiler ve daha fazlası. İnsanlar da benzersiz ve karmaşık varlıklardır, kendi deneyimleri, düşünceleri ve hisleri vardır.
Aşkın karmaşıklığı, insanların birbirlerine olan bağlılıklarını ve ilişkilerini nasıl yönettiğine bağlıdır. İlişkilerde açık iletişim, saygı, anlayış ve empati, aşkın karmaşıklığını azaltabilir ve ilişkilerin daha sağlıklı olmasına yardımcı olabilir.
Bence, aşk ve insanlar her ikisi de karmaşık olabilir. Ancak, açık iletişim, saygı, anlayış ve empati, ilişkilerin daha sağlıklı olmasına yardımcı olabilir.
Biz insanlar daha karmaşık canlılarız.
Bu gün istediğimizi yarın istemeyebiliriz.
Bu gün giydiğimizi yarın giymek istemeyebiliriz.
Bu gün beğendiğimiz yarın begenmeyebiliriz.
Bu gün sevdiğimizi yarın sevmeyebiliriz.
Bu gün yediğimizi yarın yemek istemeyebiliriz.
Aşkı bile karmaşık bir hale getiren yine biziz.
Hiçbir kavram karmaşık değildir, insan beyni onu adeta seneryo gibi uyarlar suçuda kavrama yükler. Bu da yetmezmiş gibi diğer insanları da buna inandırır, diğerleri de kendilerince seneryoyu değiştire değiştire karmakarışık bir şey yaparlar.
Seveceksin saygı duyacaksın, değer verip ilgi göstereceksin bu kadar.
İnsanlar ve beklentileri karmaşık.
Dünyada sadece hayvanlar sahte sevgi göstermezler.
Aşk insana bir sürü şey yaptırır ama karmaşık yapmaz aşkı karmaşık yapan insanlardır
Aşk karmaşık değildir, karmakarışık olan insanlardır bence kimse ne istediğini tam olarak bilmiyor
Ne olursa kabahatlı bulmak için adına aşk demişler
Aşkın bir duygu yoğunluğu sadece, karmaşık olan insanların davranışları...
İnsanlar. Aşkı karmaşık hale getirenlerde yine bizleriz, oysa aşk çok masum.
Aşk diye bir şey olmadığı için insanlar diyorum
insanların kafası karışık, insan ve hayvan arası saçma sapan bir şeyiz ondan hep
hinçk aşkı insanlar yaşıyorsa bir tek o zaman her ikisi de karışıktır
Hepsi karmaşık. Aşkta mantık yok, insan kendi bacağına sıkmaya meyilli, zor işler.
İyi geceler...
Tabisi de ki de insanlar...
Aşk soyut bisey insanlar somut... Somut olan soyut kavram olan Aşk ı sevgiyi yasatmali birbirine... Saygı sevgi ve sadakatle...
Bilmiyorum anlatabildim mi?
İnsanların ne istediğini bilmemesi ve beklentilerini yüksek tutması dan karmaşık bir hal alıyor
Aşk oldukça basit ve ilkel bir duygudur, insanlar karmaşıklaştırıyorlar..
İnsanlar her haltı yer, düşünür, yapar; suçlu aşk olur..
İnsanlar ya 😅 aşkın ne olduğu belli ama insanların belli olmuyor bazen
İnsanların dengesiz ve tutarsız davranışları daha karmaşık hale getiriyor.
Aşık insanlar karmaşık oluyor. Çünkü mantiklarını kaybediyorlar.
Aşk kâinat yaratıldığından beri değişmedi ama insanlar çok değişti 😊
Her şey karmakarışık.
aşk karmaşık bence.😀
Bı zamanda insanıda aşkıda çözmek zor
Hepsi karmaşık
İnsanlar ne istediğini bilmiyor...
İnsanların karakterleri ve istekleri
karmaşık olan insanlardır
karmaşık üçlü aşklar güzeldir
Söylenenler özellikle düşünceler
İnsanları anlamak zor
Sdii yaşayan kim