Eski sevgilim neden benden kaçıyor?

İkimizde severek zorunlu sebeblerden ayrılmıştık arkadaş kalalım dedik olmadı beceremedik aşk devam ettiği için, bu sefer birbirimize çok uzaklarda olduğumuz için yine bir gün tartışıp her yerden izlerimizi sildik aradan biraz zaman geçti o ayrılabilmişti normal hayata adapte olabilmişti ama bir sıkıntı vardı ben bırakamadım ruh hastasına dönüştüm ve ona saplantılı hale geldim bu saplantı aylarca sürdü bir çok kez tekrar barışıp birlikte olmak istedik birbirimizi seviyorduk, çook uzaklarda olduğumuz için birbirimizi çok yoruyorduk ne yapıyor ne ediyor derken ikimizde hep şüpheci yaklaşıyorduk uzak mesafe olduğu icin birbirini en çok sevenler birbirinden uzak olduğunda çok tartışırlar böyle bir söz vardı bu doğruymuş, birbirimizi çok yoruyorduk işte neyse biz yine tekrar ayrıldık bir şekilde, aradan 15 20 gün gecti bu sefer benim psikolojim tam bozuldu intihar ettim vitamin hapıymış ölmedim, ona tekrar ulaşmaya çalıştım bir şeyler yazdım ve ona bir ara ben şöyle bir şey demiştim oraya gelip önce senin hayatına sonra kendi hayatıma son verebilirim benimle düzgün konuş üzerime gelme demiştim böyle bir kac kez ölümle tehdit eder gibi konuşmuştum ama sadece lafta ve o anlık ruh haliyle söylemiştim, ben asla böyle bir şey yapamam onun kılına bile zarar veremem, içimde bir yerlerde ki o küçük çocuğu sadece o çok iyi biliyor zaten umarım oda anlar beni, ben daha kan görmeye bile dayanamıyorum bayılırım ve korku filmi bile izleyemiyorum ona fiziksel olarak asla zarar veremem öyle bir kalbim yok, bu laflardan dolayı mıdır beni artık her yerden engelliyor ona ulaşmaya çalıştığım her yerden engel yiyorum benden korktuğunu düşünüyorum ona olan aşkımdan dolayı bir çok psikopatlıklar ister istemez yaptım, benden kaçsa da yinede uzaktan onu izlemeyi başarıyorum çaresizim platonik bir serseriye döndüm, bulunduğum her yerde anılarımız var geçtiğimiz durduğumuz yerlerde onun hayaletini görüyorum, aşkım şöyle şekillendi hani hayranı olduğunuz bir ünlü olur ya o sizi bilmez ama siz onu çok iyi bilirsiniz seversiniz hayran olursunuz benimde sevgim bir süre sonra böyle şekillendi bu insan için, ileride hayatıma başka biri girse bile beni bu yaşıma kadar en derinlerden etkileyen kişi bu olduğu için ve iz bıraktığı için onu unutmam zaten imkansız başka birine aşık olsam bile ona olan sevgim bitmez, aşkım demiyorum sevgim diyorum bunuda belirtim.. antidepresanlara düşsem bile aklım halen bazı geceler gidip geliyor onu şu an görsem göz yaşlarım sel olur 🥺
Eski sevgilim neden benden kaçıyor?