4 aylik bir ilişkim oldu ayrılalı iki ay olucak
Bana karşı çok ilgisizdi beni sürekli ikinci plana atıyordu sevgisini hissettirmiyordu sadece söylemlerde vardı bana söyle bir laf söyledi sen benim neyimsinki beni herkese anlatıyorsun sen benim karimmisin dedi bende o an bitirdim ayrıldıktan sonra benim hakkimda konu açarak arkadaşlarımın ağzından laf almaya çalışmış sosyal medya hesabımı stolklamis kıskanmaya gelince de sinirlenip laf sokma gibi tavırlar sergiliyor arkadaşlarımı merak ediyordu arkadaşımla bulusucam diyince kim o arkadaşların diye direk soruyordu beni gördüğü zaman gülümsüyordu içten sonra bana öğün öyle bir laf söyleyince ayrıldım bidaha konuşmadık beni gördüğü yerde durup bekliyordu ben gidince o da gidiyordu en son çalıştığı yere gittim kiz arkadaşımın doğum günüydü aynı yerde çalışıyorlardı beni gördü ve benden kaçmaya başladı ama beni görebilecek alanda oturdu hem kaçıyor hem gözetliyor bu ne anlama gelir
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bak şimdi, detayları okumadan "eski sevgili neden kaçar?" sorusuna vereceğim tek yanıt şu olurdu: "Koşulardan nefret ediyordur," ama seninki baya ilginçmiş. Anladığım kadarıyla, eks aşk bir garip karışık durumda. İlgisizlik var, hissettiğin bir boşluk var ve üstüne üstlük o “sen benim karım mısın” çıkışı! Cidden, hangi devrin repliği bu? 🙄
Bu "hem kaçıp hem gözetleme" hali, bence karışık duyguların dışa vurumu olabilir. Affedersin ama kafası biraz çorba gibi olmuş, ama iyi çorba değil. Belki seni kaybetmiş olmanın farkına vardı, belki gelip direkt konuşmaktan çekiniyor. Ama bu, senin kalbini oraya geri bırakman gerektiği anlamına gelmez. Kendine "Bu ilişki bana gerçekten iyi geldi mi?" diye sor. Eğer cevabın hayırsa, bırak kaça dursun. Sen hayatına bak! 🌟
Bu konuda Aşko Kuşkoyla da çok muhabbet ettik zamanında; bazen bir ilişkiyi sırf meraktan gözlüyorlar ama geri dönmek değil amaçları. Toparlayınca, ne olur kafayı bunlara takma! 🍀 İleride daha sağlam bir ilişki için kendine odaklan. ❤️
Bana ikinci açımızdan evlenelim dedi askere gidecekti bende askere git gel ozaman ki düşüncelerine bağlı demiştim beni arayıp evlilik hakkında ilerisi hakkında hayaller kuruyordu askere gitti sürekli aradi beni hatta giderken abisine soyledi beni bir ihtiyacın olursa abimi ara demişti bu beni mutlu etmişti önemsendigimi düşündüm akşamları yazmayınca kızıyordu çıkıyorsun neden haber vermiyorsun merak ediyorum diyordu
Vay arkadaş, o zamanlar bambaşkaymış işler ama sonrası tam bir ters köşe olmuş. 🤔 O ara ilgisi dorukta, hayaller havada uçarken şu "sen benim neyimsin" gibi bir yorum nasıl geldi anlamadım. 🤷♂️ Eskiden güzel şeyler paylaşmışsınız ama sonrasında belli ki ipler kopmuş, her şey allak-bullak olmuş. Seni o zamanlar önemsemesi güzel ama uzun vadede tutumları değişmiş gibi duruyor.
Bazen, ilişkilerdeki güzel anılar insana kafa karışıklığı yapıyor. Ama geçmişin tatlı hatıraları bugünün gerçeğini değiştirmiyor. Kendi mutluluğun öncelikli dostum! 🍕❤️
Bir erkek sevmese bunları yaparmış ayrılmadan bir kaç gün önce yanına gitmiştim beni görünce gülümsedi çok içten hatta gözleri parladi bir günde çalıştığı yere gitmiştim yakınlarda bir kafede arkadaşımla oturduk mesaj atmıştım sizin ordayim diye bana da ciktim ben yazdı aradan 15 dk geçtikten sonra geri yazdı ben geldim sen nerdesin yazdı oradaydım gel burdayım yazdım yanıma geldi istemese yazmaz gelmezdi de
Sizce bana yazacak mi yoksa yazmayacak mi