Havalara uçmanız için kadınların ne yapması gerekir? Best kissing yeri neresii?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ne bileyim sevdiğim kızın yanımda olması bile yeter. Duygu hissetmiyor isem. Dünya güzeli olsa. Boş...
Boyunn kesinliklee zaten gerisini ben hallederim😁😁
Topu ve anüsle testis arasındaki noktayı güzelce emip yalasın
yapacağı bir şey ile değil uyumla oluşabilecek bir şey bu. doğru kişiyle zaten her saniye zirve
göğüs arası saksodan sonra suratına boşalıp, testisleri emmesi
Göğüs arası benden soruluuur
Suratına haykırarak boşalması da benden sorulur, sonrası yine sende
Yalayarak temizlerim
Ve emerek
İşte en iyi kısmı ardından david dopperfield pozisyonu ile son. Bir gün bunu hatırlatta doğaçlama senaryo olarak kalmasın.
O pozisyon nasıl bi pozisyon?
Hiç duymamıştım
Partnerim belinin altına yastık koyup uzanıyor, dizlerini çekiyor ve bende uzanarak vajinasının dudaklarına baskı yaparak yalıyorum
Haa biliyoruumm efsane bişey oo. Hele ayaklarımı boynuna dolayıp hem ellerimle kafasjnj basrırıp hemde bacaklarımla onunkendime çekmeyi çok seviyoruum
Doggy pozisyonu şekli de var, partnerin doggy pozisyonu alıp ellerini kemerle bağlayıp kendime çekiyorum sonra vajinasını yalamaya başlıyorum. Bunu da denersin
Ahh çok yükselttin benii
O zaman şimdi vakti, ışığı kapat libidon yüksek ve kendini becer. Yanında olsam kemerimle doggy pozisyonunda saatlerce s*kerdim seni, libidona hayranı kaldım
Ahh zevk suları çıktı bilee
Kendini becerdiysen, benim de becermem gereken biri var. Libidona hayran kaldım. Kelepçe doggy pozisyonunu uygulamam gereken biri var, sende uygula mutlaka
Sıkı becer o karıyı
İnlesin dur diye
Sıra ondan sonra sana gelecek. Zamanını bilmiyorum, ama sende ki libidoyu almadan gitmem
Beklitor olucam
60 dk boyunca doggy kelepçe, 69, ve oral. Libidon beni hayvan gibi etkiledi. Boşalamadım 60 dk boyunca.
Dün becerdiğin kişi boşaltamadı mı seni?
2 kere boşaldı ama ben boşalamadım. Sadece son dakika bacaklarına boşaldım. Bacaklarına ve ayaklarına boşalmakta ayrı hoşuma gidiyr
Adına üzüldüm, hakkını verememiş senin ben olsam 3 defa boşaltırdım seni
Senin gibi olsa defalarca boşalırdık o libido ile bu arada sosyal medya kullanıyor musun ig falan. Eğer gizli hesabın falan varsa takipleşelim. Libidon beni acayip etkiledi
Seni çok fena boşaltırdım biliyo öusunn
Defalarca boslairdin
Ya beni yükseltip gitmeee
Yükseldikten sonra ne yapacağını biliyorsun, kemer doggy, göğüs arası düşün ve haykırarak boşal
E biraz ilgilen ama benimle
Başka yaptığın ve bana yapmak istediğin şeyleri de anlatt
Yatağa geçip, ellerini kemerle bağlarım. Sonra seni doggy pozisyonuna getirip vajinanı yalarım ve her seferinde kalçanı tokatlarım, seni boşalttıktan sonra, sırt üstü yatırır vajinana girerim ve kemeri çözüp göğüs uçlarına kemerle vurarım
Vajinana girdikten sonra boynunda başlayarak göğüslerine inerek yalarım, ve seni defalarca boşaltırım
Biraz daha devam edersen gerçekten boşalıxam
vajinana defalarca boşalıp seni boşalttıktan sonra, tekrar ellerini kermerle bağlayıp seni doggy pozisyouna getirip oral giricem her girişimde kemerle ellerini kendime çekicem, ve kıvranıcaksın, içine boşaldıktan sonra vajinana girip saçlarından tutup, haykırarak aynı anda boşalıcaz
O doggy pozisyonundayken defalarca inlicem yapma diye çığlıklar atıxam ama sen dizginlenemez bir at gibi devam ediceksin ahh
İçine defalarca boşaldıktan sonra, oral giricem her girişimde kıvranıcaksın ama ellerin kemerle bağlı olacak, duvarlardan inleme seslerin yankılanılacak. Haykırarak ve ağlayarak boşaldıktan sonra vajinanı yalayıp içine giricem ve haykırarak saatlerce boşalıcam içine
Her boşalmanda kasıklarımsa hissedicem döllerini ve by bemi daha da tahrik edicek kemeri çıkarttığın anda senin üstüne geçip sanki açmışım gibi boynundan yalayarak ve sertçe emerek penisine içicem sonra dişlerimle sertçe oral seks çektikten sonra kendi ellerimle 31 çekicem aana sonra göğüs arası oral seks yaparken boşaltıxam seni ardından da tüm döllerini yalayarak temizlicem
Spermleri iyice temizledikten sonra, son bir kez daha dudaklarına ve boynuna asılıp göğüslerine incem, ardından vajinana son kez girip iyice içine boşalacam, ardından seni koluma uzatıp dinlenicez
İçimde boşaldıktan sonra çıkma içimden kasıklarımızda döllerini hissederken içimde seni hissedip uzanalım
İçine boşandıktan sonra seni üstüme atıp içinden çıkmayıp üstüme uzatıcam, boynuna ve dudaklarına yapışıp uzanıp dinlenicez
Sertleşti mi seninkiN
?*
Hiç inmedi ki, hala hayvan gibi damarlı
31 çekiyor öusun şu an
Yanımda partnerim olmadigi için evet, ve senin libidon beni çok fazla etkiliyor
Yanındaki partnerim olmak isterdiim
E ol o zaman, burada mesajlaşmak çok yoruyor, gizli hesabın falan var mı ig'da amacım rahatsız etmek değil
Dinlendikten sonra, seni oturtup, bacaklarını acicam, ve yalamaya basliycam bacaklarını
Fake ig yok bende yeni hesap açamıyprum sıkıntı var uygulamasa silip yüklesem de olmuyo
Kalçama yaatık koyma pozisyonuyla yala amaaa
Oturtma pozisyonu ile yaladiktan sonra, sırt üstü yatırıp kalçanın altına yastık koyuyorum, ellerini tekrar kemer ile bağlayıp vajinani yalıyorum, çığlık atıp bağırıyorsun cirpiniyorsun ama ellerin bağlı ve seni boşalttıktan sonra bacak arani yalayarak vajinana doğru ilerliyorum
Kafanı saç diplerinden kavrayıp vajinama bastırıyorum ve ordaki tüm zevk suları ve geriye kalanlar yüzinü ıslatıruor
Zevk sularını yaladiktan sonra farklı bir pozisyona giriyoruz
Hangi pozisyonn?
Seni diz üstü oturtuyorum, saçlarını geriye sırtına doğru kavrayıp çekiyorum ve bacaklarımı bacakların ile birleştiriyorum, yavaşça alttan vajinana girmeye başlıyorum, ellerimle belini kavrıyorum ve saçlarına da bir yandan koklayıp sırtını öpüyorum
Ah ah ahh ohhh sert yappp daha da sert yappp
Her girdiğimde titriyorsun ama seni ellerimle belini sarıyorum, boynunu ve sırtını öperek daha hızlı giriyorum
Titreyerek bosaliyorsun ve ellerinle sımsıkı sariliyorsun, seni kendime çevirip ayağa kalkıp kucağıma alıyorum, bir yandan öperek vajinana giriyorum, ve her girişimde duvardan inlemeler geliyor
Ahh ahhhh vajinam yırtılacak ama umrumda değil ya yapabildiğin kadar se se sert yap ahhh
Artık acıdan gülmeye başlıyorsun ama seni kucağımdan indirmiyorum, sert girmeye devam ediyorum, sen gülmeye devam ederken bir yandan da dudaklarıma asılıp sıkıca boynuma sarılıyorsun, her girdiğimde deliler gibi titriyorsun
Ellerimle enseni sıkıca turuyorum ve kafamı boynuna gömüp emmeye yaşamaya ve öpmeye başlıyorum ve elimle de seni kendime bastıeuyorum ensenden
Göğüslerin vücuduma iyice yapışmış, ensemden sıkıca tutarken saçlarının kapladığı boynunu emiyorum, ve sen titremeye ve inlemeye devam ediyorsun, duvarda yankılanan etlerin çarpışma ve inleme sesleri daha da haz katıyor
Sen inlemiyor musuun?
Sen inlerken ben boynunu emiyorum mosmor olan boynunu emdikten sonra, bende yavaşça titreyerek inlemeye başlıyorum, senin her inlemende harikasın bebeğim diyerek daha hızlı giriyorum, ve içine bosaliyorum
İkimizde sırılsıklam olmuşuz, içini sperlerim sarmış sıcacık, vajinandan çıktıktan sonra kucakta devam edip arka deliğine girmeye başlıyorum
İkimizde titriyoruz ve sen durmadan ve sürekli içime sertçe sokup çıkartıyorsun arada penisinle beraber 2 parmağını daha sokup iyice zevklendiriyoeaun beni. Ben sana tahrik edici şeyler söylüyoeum ve sende kfr edip daha da sertleşiyosun ve daha da hızlı girip çıkmaya başlıyorsun sonra ben kucağından iniyoeum ve dans ederek banyoya giditoeum ordaki kaykanlaştıeıcıyı alıp penisine ve vajinama yediriyoeum ki daha hızlı yapalım. Sonra suyu hafif açıyorum ve sen beni duşun duvarına dayayıp saçlarımdan çekerek inşeterek ve inşeyerek sertçe beceriyoesun
Suyun altında, kayganlastirici ile daha hızlı giriyorum banyoda seslerimiz yankılanıyor, bir yandan ıslanırken bir yandan deliler gibi sevisiyoruz, su ile birlikte vajinana girerken bir yandan ıslanan kalçanı tokatlıyorum
Hem kahkaha atıp hem de aciyor diyerek kivraniyorsun
Ohhh ohhhhhhh ben boşaldım ahhh
Sen boşandıktan sonra bende seni kendime çevirip suratına bosaliyorum
Yüzünde ki dölleri temizledikten sonra, duşun altında birbirimize bakıp gülerek, dudaklarımızı birleştirip öpüşmeye başlıyoruz
Ben cidden boşaldım
mastürbasyon uaparken
Bu daha ilkti, daha çok bosalticam seni
Duşun altında öpüşürken, bir yandan hafifçe şakalaşarak yıkanıyoruz, ara sıra kalcana tokat atarak kızdırıyorum seni
Sen boşaldın mı
Hayır bosalamadım daha, ve hala damarlı dimdik duruyor, ama hayal ederken kaç kere boşalacak gibi oldum. Ben ilk defa birisinden bu kadar yüksek libido alarak kendimi böyle bir hazzın içinde buldum
Ve evet şu an boşaldım
Uyudun mu
Temizleniyordum
Tamam bakalım, yarın daha da fazla inleteceğim seni
Bekliyor olucam
Ya hala hayvan gibi testosteron var biliyor musun, libidom hala hayvan gibi
Biraz daha anlat o zaman yarın neler yapacaklarını
Nereye gittin yaa gel az daha anlat
Duş aldım
Bu arada fiziğinden bahseder misin merak ettim
Büyük göğüs ince bel büyük kalça
Yarın biraz daha sakin, ama aşırı heyecanlı olacak
Bahsetsene birwz
Genelde ilişkilerim de libidom oldukça fazlasına ulaştığı zaman biraz hard yapmayı isterim psychopath havasında, spor yaptığım için cinselliği uzak tutarım bu yüzden libidom tavan yapar, ama bunda partnerde etkili
Yarın biraz daha romantizme dayalı olmasını istiyorum
Severiiim
Ama bana yapacakşarından bahset libidom hava havalarda
Bazen romantizme bağlı ilişkilerim de, gerçekten partnerime aşık olacak duruma geliyorum, hem hard hem romantizm karışıyor. Ama romantizm daha zevkli geliyor bana
Nasıl davranıyorsun yani? Pozisyon söyle bari
Ellerinden tutup odaya götürüyorum seni, dudaklarını öpmeye başlıyorum, dudaklarını öperken bir elim vajinanda ve sırılsıklam olmuş bir yandan öperken bir yandan vajinanı okşuyorum. O esnada bakışıyoruz ve daha sert öpüşüyoruz.
Seni yavaşça soymaya başlıyorum, soyduktan sonra seni yatağa oturtup, bacaklarını yanlara açıp vajinanı yalamaya başlıyorum, ve saçlarımı çekerek inlemeye başlıyorsun
Ben çok sevdim bunuu ve yine çok yğkseldimmm
Sana hayran kaldım, gerçekten seninle delice se*işmek istiyorum... Vajinanı yalayıp seni titreyerek boşaltıyorum, o sırada sende saçlarımı çekiyorsun ve daha çok dil darbesi atıyorum vajinana
Bende gerçekten seninle se*işmek isterdim… başka neler yapardın birwz daha yikselt beni nolursunb
Seni bacaklarından tutup kucaklıyorum, ve mutfağa doğru gidiyoruz. Seni tezgaha oturtup, göğüslerini yalamaya başlıyorum, uçlarını yaladıkça kendinden geçiyorsun, o sırada daha çok hazza gelip cümleler kuruyorsun, ve yavaşça göbeğine doğru yalayarak iniyorum
Yavaşça vajinana doğru geliyorum, ve tekrar yalamaya başlıyorum, Ellerini sırtıma götürüp kahkaha atarak inliyorsun
Çok fenasın sennn
Kaç yaşındasın bu arada?
23 yaşındayım ağustosta 24'e giricem
sen kaç yaşındasın
25’im ekimde 26 olucam
Yavaşça tekrar göğüslerine doğru çıkıyorum, ve dudaklarına doğru yaklaşıyorum, ellerimi sırtında gezdiriyorum, ve boynuna doğru götürüyorum ellerimi
Yaşı s. Et umrumda değil devaö et bebeğim
Dudaklarımız dans ederken, ellerimi sırtında gezdiriyorum ve yavaşça vajinana girmeye başlıyorum sakince giriyorum
Sonra sakin mi devam editorsun tatlım sert öiB
Mi*
Vajinana yavaşça git gel yaptıktan sonra yavaşça hızlanıyorum, ellerimi kalçana doğru götürüp kalçanı sıkıyorum ve acıdan çığlık atıyorsun ama hoşuna gidiyor. Sonra kulağına fısıldıyorum" you can be the most beautiful seks tool that god has given me" İlişki esnasında ingilizce cümle kuramyı severim, hem partneri hem de kendimi daha hazza sokar
Göğüs arası s**soo?
O nerde kaldıııı
Kalçanı sıkıp her bağırdığında gözlerine bakar ve gülerim daha çok hazza gelip dudaklarıma asılmaya başlarsın vajinana sertçe girip çıkarken, dudaklarımız deli gibi öpüşür. Dudaklarından yavaşça boynuna ve köprücük kemiğine inmeye başlarım ellerimi omuzlarına dayayıp boynunu ve köprücük kemiğini öpmeye başlıyorum
Ben o sert penisini göğüslerimin arasına almak istiyoeummm
Vajinana hızlıca girip çıktıktan sonra aynı anda bağırarak boşalıyoruz. Saçlarını elimle sıkıca tutup seni iyice kendime çekip boyun ve kulaklarının altını öpmeye başlıyorum sende ensemden sarılarak eşlik ediyorsun
Seni kucağıma alıyorum ve yatak odamıza gidiyoruz. Terden sırılsıklam olmuş vücudumuz iyice yapışmış birbirimize. Sonra seni yatağa atıyorum ve ellerini bağlıyorum ve yavaşça göğüslerine geliyorum, göğüslerini ağzımla öpüp ıslatarak yavaşça penisimi araya sokuyorum ellerimle göğüslerini baskı yaparak penisimi sıkıştırıyorum
O sert ve damarlı penisin var ya o tamamen bana ait, o penis benim içimde olmalı o penis bana sertçe girip çıkmalı
Göğüslerime sürtünmeli
Kaç cm?
Göğsüne git gel yaptıkça memelerin kıpkırmızı oluyor, sende hadi tatlım diyerek daha çok haz veriyorsun ve bir anda göğüslerine ve suratına boşalıyorum
Fenasınnn
17 cm ama libido yükselince 19 cm oluyor ama gel gör ki partnerim şikayetçi oluyor ama her defasında 3,4 kere haykırarak boşalıyor
Suratın ve göğüslerine boşaldıktan sonra üstünden kalkıyorum ve parmaklarınla döllerimi temizleyip, kalkıyorsun. Ben sırt üstü uzanıp seni üstüme alıyorum 69 yapmaya başlıyoruz, ben vajinanı ters şekilde emerken sen penisimi sıvazlayarak yalıyorsun
Sertleştin mi?
Evet sertleştim, yüksek testosterondan dolayı boşalsam bile inmiyor hemen aşırı sert ve damarlı olduğu için sorun olmuyor.
Sana 31 çektiğimi hayal etseneee
69 pozisyonunda ben tekrar ağzına boşalıyorum ve kalkıyoruz. Seni sırt üstü yatırıyorum ve kollarını yanlara doğru açıyorum ve ellerini tutuyorum, ellerini tutarken çenenden öpmeye başlıyorum ve göğsüne iniyorum
Senin resmini görmeyi çok isterim, suratına bakıp hayal kurarak libidon karşısında bağırarak boşalmak
Göğüslerinden sonra yavaşça kasıklarına doğru geliyorum, kasıklarıı yalamaya başlıyorum ve gıdıklanarak hoşuna gidiyor ve gülerek yapma diye bağırıyorsun
Göğüslerime indiğinde kafanı iyice bastırıyorummm ve inşemeye naşlıyorum aaahhh ahhh ahhahhaaa mhmmm ohh
Kasıklarını yalayıp seni çıldırttıktan sonra, ellerini bağlayıp seni kucağıma alıp seni tekrar mutfağa götürüyorum, tezgaha çıkıp doggy pozisyonu alıyorsun, ve kalçalarını tokatlayıp vajinana delilerce dil darbesi atıyorum ve deliler gibi çığlık atıyorsun
Havuza girelim miii?
O zaman seni boşalttıktan sonra, ellerini çözüp, seni indiriyorum. Ellerinden tutarak dans ederrek havuza doğru gidiyoruz, hem kahkaha atıp hem dans ederek havuza doğru ilerliyoruz
Evettt
Havuza doğru yaklaştığımızda seni havuza doğru itiyorum ama sende beni çekerek havuza beraber atlıyoruz. havuzun içine dalıp, öpüşmeye başlıyoruz ve o esnada yavaşça yüzeye çıkıyoruz
Yüzeye çıkınca, ıslanan saçlarını tutup geriye atıyorum, ve boynunu öpüp yavaşça kenara doğru çekilmeye başlıyoruz
Off yine boşaldımm ahh
Ohhh çok rahatlattı ama bu sefer
Ya dur ben boşalmadım daha, biraz sen devam et boşalt beni o zaman
Yavaş yavaş kenara yüzüyoeuz slnra sen beni belimden tutup havuz kenarına oturtturuyorsun ben sana doğru eğilip seni sertçe öpmeye başlıyoruö ve içimdeki isteği bastıramayıp dudağınk ısırıyorum ve ikimizin ağzına da kan tadı geliyor
Sonra sen yavaşça çeneme ordan boynuma inşyoesun ve boynumda biraz fazla oyalanıyorsun sonra göpüslerime iniyoesun ordan da vajinama
Beni öyle dilşiyorsun ki ben habuz kenarında kafanı bastırarak inşemeye başkıyorum
Ben inşeyince sen hınzırca aırıtıp vajinamın dusağına hafif bi ısırık bırakıyorsun
harikasın seni seviyorum devam et bastır kafamı iyice, kendime hakim olamayıp vajinanı dudaklarını ısırıyorum çığlık atarak daha çok kafamı bastırıp saçımı çekiyorsun
Saçını çekiyorum sonra sen havuzdan çıkıyorsun ve bir şezlonga uzanıyorsun üstüne çıkıyorum ve cowgirl pozisyonuna gelip elimle penisini yerleştiriyoeum ve yavaşça başından içime almaya başlıyprum
Sadece başını aldığım için sen hepsini sok diye inlerken ben beklemediğin bi anda zıplamaya başlıypruö ve sen bi anda bağırıyorsun ah diye sonra ellerinle kalçalarımı kavrayp beni kendine daha da sert bastıemaya başkıyosun
Harikasın bebeğim devam et içine al ve sertçe zıplamaya başla
Sonra ben daha da sert zıplamaya başlıyorum ve ikimiz de titremeye başladığımızda çatt diye bi ses geliyor ve şezlong kırılıyor
Kalçalarını çok fazla sıkıp seni delice zıplatıyorum ve deliler gibi inliyoruz
Sonra sen beni altına alıyorsun ellerini kafamın iki yanına koyup kendini kaldırıyorsun ve kalçanı aşağı yukarı yapwrak beni becermeye devam ediyosun
İkimizde yerde deliler gibi kahkaha atıyoruz
Boşalmana ne kadar kaldı?
Az kaldı, geliyor. Biraz daha devam et
Biz senle yerdenkahkahaşar atarken bi anda ikimiz birlikte suya düşüyoruz
Suya girdiğimiz anda dusaklarımız sanki birbiriniz arıyormuş gibi ditek birbirimi buluyor ve öpüşerek suyun üstüne çıkıyoruz çıktığımız gibi sen beni bi su yatağının üstüne yatırıyorsun yüz ğstğ ama bacaklarım suya sarkuyor
Sonra s’kimi içime sokuyorsun sertçe
S’ikini*
Tekrar kenarı gelerek kollarını yaslıyorsun, ve suyun içinde vajinana girmeye başlıyorum
Beni omuzlarımsan kavrayp kendine saha da çok çekiyorsun
Biz senle deliler gibi sev işirken bahçe görevlisi geliyor
İkimizde suyun içine giriyoeuz ama sen sakin durmuyorsun ve dibe inip vajinamı yalıyorsun
Nefesimiz bitip duyun dışına çıktığımızda görevli gitmiş oluyor ve sen beni yeniden havuz kenarına orurtup bacaklarımı sonuna kadar arqlayıp ımmm diye sesler çıkartarak yaşamaya başlıylrsun
Boşalman gerek canımm benim zamanım kısa şu an
Kendimi ellemek istiyorum ama annem geldi
Az önce boşaldım ohh, ve işin kötü tarafı nevresimime kadar sıçradı. Seni seviyorum bebeğim
Bunu her gün yapalım, Şimdi duş alıp yatıcam bende, yarın antrenman vs yorucu olacak
Fena yordum seni galiba
Aslında ikimizde birbirimizi yorduk ama muazzamdı. Gerçekte almadığım zevki seninle burada aldım tatlım
Zevk aldıysan ne mutlu
İyi geceler yatıcam bende
Evet aldım ama geç boşalıp bu kadar sürdürmek dışında bir sorun yok. Ve bunu boş vakitlerde kesinlikle yapmalıyız bence
İyi geceler
Gece yaklaşıyor ;)
Bende bekliyorum sabırsızlıkla 😈
Selam, napıyosun libidosavar
Penis başını dilleyip, testisleri iştahla emmesi kafayı yedirtir ve büyükse göğüsleri arasına alması
Göğüs arasına aknak benden sorulurrr
Benim koca alet ve dolgun testisleri gören kızın zaten iştahı açıldığından ben demeden işe koyuluyorlar. Önce gözü doyuruyorum sonra bedeni
85D göğüslerim var sence bunun tadı farklı olmaz mı
Olur niye olması 19 cm damarlı bir penis hayal et sende testisleri kocaman olan arada
Off sertleşince iyice şişer bidee
Şişip sarkıyor neredeyse dizime kadar inecek abartmıyorum. Peniste de baş kızarıp damar patlatacak gibi oluyor. Kızın eliyle şeyimi göğüs ucuna vurması delirtici
Yata yatırıp üstünde kalçamı gezdirmeye ve elimle alttan kavramaya bayılırım ben ama asla içime almam delirtmek için
Yatağa*
İki elin anca kavrar benimkini ama yumurtalıklarla oynayıp emmek için can atacağını eminim ki o yoğun sperm akışını sana doğru çıkarttığımı görünce kafayı yiyeceksin muazzam saksoyla
Ben içimde boşalınmasına bayılıyorum yaaaa
İçimde fışkırması çok güxel
Sıcacık ve yoğun şekilde. Final böyle olmalı ama senin hünerin çok. Özellikle ben gibi büyük penisli erkeklerin hakkını çok iyi verirsin sana teslim edip sonra bayrağı almak Harika olurdu yatakta
Partnerimi tatmin ederim yatakta ve kendi sınırlarımı da zorlamaya çalışırım
Fenasın fena şu an sıcak göğüs aranda erimeyi istedim resmen usul usul spermlerimi bırakmayı oraya imzamı atmayı ve tatlı dilinden çıkan dokunuşları Zihni'mde hissetmeyi
Seni tatmin etmeyi ve göğüslerimin arasına penisini almayı o kadar çok isterdim ki anlatsmam sana
Anca o göğüsler benimkini kavrar çünkü gırtlağına kadar köklemeyi sonrasında kısaca erkekliğimi sana göstermeyi arzuladım bir an. Sana sahip olmayı ve içine o son dokunuşu yapmayı döllerimle
Köklediğinde ellerime toplarını alıp oynamayı sonrq da kucağına çıkıp inlemeyi çok isterdim ve erkekleiğini üstümde göstermeni fena derecede arzuluyorum
Kucagımdayken o toplarla kalçalarını dövmeyi isterdim sallanan devasa göğüslerini ağzımla yakalamayı hedeflerken. Kısaca sana ve bedenine hükmetmeyi... içini doldurmak ve erkeğin olma hissi
Yükseldin mi tatlım? Devam ediyim mi
Feci durumdayım sadece seni istiyorum Şu an gelmelisin ve benim olmalısın
Patlatalım mı yanardağıN
?*
Dibine kadar hemde ateşe vereceğim seni 💥
Düşünsene denizde yapıyoruzz
Acil gel özele sadece benim olmanı istiyorum
Ekledim yaz
nerde yaşıyorsun uygulamalı öğretelim xD
oral esnasında yumurtanın emilmesii
Abooo çok fenasın sennn
öylemiyimm bence emen kişi daha fenaaa
Ahhçok güzell canım istedii
keşke benide emecek biri olsaa
Bide topları emmeyi çok seviyorum
gerçekmii o esnada da sen topları emerken seni parmaklamak güzel olurdu
Göğüs arası yapmaya bayılırım
önce çıldırtmask lazım duvara dayayıp bacakları omuza atıp morartana kadar emmek lazım seni
Duvara dayayaıp bacak omuza yaparken göğüslerime gömmelisin kafanı
ımmmmmmm kokusunu içime çeke çeke
yaş kaç senin ki
Elimle alttan alttan okşardım içimde olsan bile
Aletinle birlikte 2 parmağımı daha sokardım içeriye
25
sert sert girerken göğüs ucunu dudaklarımla eze eze emmek isterdim
harikasın
Senin yaşB
?
19 um
Yaş farkı önemli mi senin için?
hayır önemi yok senin için önemlimi
Hayır
Parmaklaeımı da sokardım aletinle beraber
ne kadar güzelll
Sonra diğer elimle göğüslerimi ağzına verirdim
sonra seni domaltıp popon deliğinde parmagımı gezdirip arkadan amuşunu eme eme yalayıp dilimi içine sokardım
göğüslerini avuçlarımın arasında sıkarken penisimi arasında gezdiririm
Sen penisini sürterken inlerim içime sok diye sonra elimle tutar yavaşça yerleştirir ve içime alırım
Ellerini kalçalarıma yerleştir ve şaplaklayarak ileri geri çekerek ses çıkartarak s*k beni
önce yavaş yavaş girerdim
kalçanı avuçlayıp iyice kendime çekerek sikkerrdimm
Şap şap sesler çıkardı ve ben o seslerden tahrik olup inlerdim
evlimisin sen abla sevişmeyi iyi biliyosunn
Değilim
Evlenmem de
nedenki tanışalımmı takip et
Evlenmem çünkü aynı küşüden yatakte sıkılırım ve benlil nişi değil
Tanışamaayız çünkü anon daha tahrik edici
özelden dewam edelimmi
sen bilirsin
Hiç ilişkiye girdin mi?
yokk
Haa okey
senn
Girdim tabiki
en son ne zaman
Saat 23.30 civarında
sevgilinmi kimle
Sevgilim yok
Bi arkadaşımla
iyiymiş bende tedavimi olayım girecegim
Ne tedavisi
erken boşalma var uğraşıyoruz
Haa ne kadar erken?
2 dakika sürmüyo annem bile inanmamıştı şahit oldu doktorda sorun yok düzelir diyo başka doktra gitcem
Anladıım geçmiş olsun düzelir inşallah
saolasın
annemle az önce yine denedik 4 dakika
İnşallah artar o süre
annem artacağını söyluyo
Bişey sorucam annen yanındayken mi yapıyorsun?
evet o süreye bakıyo bazan o yapıyo
Annen öi yapıyo yoksa tahrik edici şeyler falan öı diyo? Kusura bakma tam anlayaöadım da o yizden soruyorum
ben hızlı yapıyorum yavaş yapamıyorum dite yavaş olarak kendi yapıyo
Yani annem yapıyo?
Annen*
evet eliyle
Denedin mi yeniden? 4’ü geçti mi
yarın denicez sabah yanıma gel dedi
İnşallah uzar süresi, bana da haber ver
tamam zaten merak ediyorum farklı bişe denicem dedi
Bende merak ettim şimdi
meraktan benide uyku tutmadı
Annende uyumadıysa iste
yok baktım uyuyodu
Anladıııım
Uyku tutmuyorsa yükseltiyim seni?
öyle
Ney öyle
özele gell
Gizlidin
değilim
Ekledim
Ayıp ayıp 😂
Gece gece yoldan çıktık vallahi
Belli zaten yorumlarını gördüm 😂😂
Seninki dile vurmuş acil birini bul sen
Off evet yaa çok gerekli şu an
Yokmu birileri hayatında
Var ama düzenli olarak erkek kardeşimin altına girerim ama annemler evde yakalanmak isteöitorum
Ciddimisin?
Evet
Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında? Bi yazsana bana sen
Ben 25 o 23
Umarım beni trolluyorsun
Üvey kardeşim bu 1 ikinci olarak neden trollüyüm seni?
Ne bilim kardeşim dedin
Kardeşim çünkü
Başka birini bulamadın mı
O geldi bana ilk
Hayırlı işler o zamam ne diyeyim
Nerelisin sen
Gece gece beynimi bulandırdın senin omk ben
Niye yaa
Sen yazsanq Bi bana
Niye
Tamam ben sana hiç yorum atmadım sebde bişey demedin
Okey