Saçmalık sadece. Yemek yerken ne konuşur bir insan? Sen şu hatayı yaptın , ben bu hatayı yaptım. Ne güzelde bir ilişkimiz vardı , ama olmadı işte. Bu mu konuşulmalı? O zaman niye bu ayrılık? Karakterler birbirine uymamış ki ayrılık olmuş di mi..
Ayrılık sebebine göre değişir. Kötü bitmemişse her iki tarafın ortak kararı ya da zorunda kalınmışsa yenebilir. KOnuşulabilir, sohbet edilebilir. Tabi bu ayrılığı daha da güçleştirir o ayrı bir konu. Ben de bir daha görüşmemekten yanayım o ayrı
ayrılık kararı verilmişse eğer dönüp arkanı bakmak çok mantıksız kırılan bardağı tekrar birleştirip su içmek gibi biten bitmiştir uzatmanin anlamı yok bence
Skam diye bir dizi vardı ayrılma konuşmasının üstüne ilişkiye giriyorlardı. Sonra cidden ayrılıp arkadaş kalıyorlardı. Senin dediğinde o kadar saçma. Ayrılık yemeğinde ne konuşacaksın ki. Bir taraf daha üzgün olacak. O üzüldüğü için diğeri üzülecek ama ayrılmazsa kendisi üzüleceği için geri adım atamayacak belkide o yemek sayesinde ilişki sürüne sürüne mutsuz şekilde devam edecek. Bence gerek yok
Sevgililerin arkadaş kalması, görünce selamlaşması, bir ihtiyaç olduğunda arayabilmesi. Aynı iş yeri okul falansa etrafında başka insanlar olunca sırf o var diye diğerinin o ortamdan gitmemesidir. Yoksa ayrılınca arkadaş kalalım deyince. Sinemaya gidelem, kafede baş başa oturulam. Hnagi elbise daha güzel diye sorayım gibi şeyler değildir. Küs olmazsın ama yakında olmazsın.
Kuzu sen ayrılmak istediğine emin misin? Ben ayrılık olacak bitsin istiyorsun gibi düşünüp cevap verdim. Bence yoğun duygu yaşadığın eski sevgili görüşmek de doğru değil. Yani sadece gezdiğin, eğlendiğin içtiğin, yiyiştiğin biri ile arkadaş kalınır. Ama diğeri zor zaten. kıskanma hali bile olur