Güncellemeler
+1 yıl
Üniversite tercihlerine gitmiş deliricem KS aptallasti
Güncellemeler
+1 yıl
Bide sürekli fake alıp takip ediyor yalnız beni derdi ne
Bence çok saçma bana yürümek için yazmış boş adresten hayatın da biri var mı diye sordu yok dedim ona sordum "Ever ama herhangi bir şey hissettiğimden değil birtakım zorundalıklar diyelim" dedi samimii Allah aşkına sen ta Üniversite de tenis 6 yıl sevgili kal 9 yılda evli kal ondan bir taje çocuk yap kadına onca yıl bak sevmiyorum de inandırıcı mi Allah aşkına
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sıkılmıştır belki 10 yıl azmi aradaki heyecan bile biter bi zaman sonra
Başkasini buldum ayrılacak bahane bulamuyorum manasında mı🤣
Yalan ya direkt engellemelisin evli erkeklerle kknusulmaz yazık evli oldugu kadına
Sjjs standart evli erkek yalanı
Bence derhal engelleyin.
hayır değil
Evet olabilir
Nasıl olabilir nasıl mantığın aldı bunu
Olabilir ya sevmiyordur zorla evlenmiştir yıllarca aşık olmadan evli kalanlar var
Kendi üniversitede tanışmış sevgili olmuş nasıl zorla evlensin ya
Seni neden ilgilendiriyor bu adam? Samimi olsun ya da olmasın evli adam. Sen uzak dur konuşma napıcaksın el alemin ailevi sorunlarını. Sonra çok canın yanar bak tecrübe konuşuyor
O rahat bırakmıyor fake alıp sürekli takip ediyor beni yine etmi fake almış yalnız beni takip ediyor e posta adresime kendi baş harifini ve benimm baş harifimi yazmış
Ya beğenmiş olabilir sen de boş değilsin galiba lutfen uzak durun evli adamlardan onlardan hayır gelmez. Bu ne ya 2 sorudan biri evli erkek
Boş değilim her seferinde unutmak için direndim her seferinde gelip aklımı karıştırdi neler söyledi 3 kere fake açtı benim için konuşmayı kestik yine geldi ne olucak böyle anlamıyorum
Allah belasını versin ne diyim, beni de evli biri kendine aşık etti yıllarca acı çektim tedavi aldım ağır ilaçlar kullandım ama iyileşemiyorum hayatım eğitimim yarım kaldı. O yüzden kurtulmaya çalış
Çok üzüldüm senin adına hemen hemen aynı şeyi yaşamış gibiyiz dertleşmek isterdim
Çok samimi
Dalga mı geçiyorsunuz
Evet
Neden sürekli fake alıp beni takip ediyor