Aşk İlişkileri Kocamı aldatmaya gidiyorum. Kim benimle geliyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bende aldatma hastalığı var Güncellemeler+1 yıl Sadece yakışıklı erkekleri seviyorum Kocamı aldatmaya gidiyorum. Kim benimle geliyor? Cevapla Aldatma Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
junchao Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Nemfomani hastalığı acilen tedavi olmanız lazım. Zira delisiniz. Bilginize. 0 0 Yorumla
Fearless10 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bizde mi kocanı aldatacağız, allah akıl fikir versin 0 0 Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. gercekten büyük kasssarrsın ya da olma yolundasin 1 0 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Edecek küfür dahi bulamadım 2 0 Yorumla
Parapisikolog Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Allah islah etsin, baska soz bulamiyorum. 1 0 Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben aldatmam çok aşığım 1 0 Yorumla
ErtugrulFurkan Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. tek gitmen daha mantıklıı 1 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Beni de götür :D 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. O yola dağ serdim. Girmem 0 0 Yorumla
dangerouskadin Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Aferin sen git biz peşinden geliyoruz 0 0 Yorumla
alper1940 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 566 cevap paylaştı. Sırf yorum yapılsın diye yazılmış bir mesaj 0 2 Yorumla alper1940 +1 yıl Bağ benim belletirim g ot benim elletirim diyo yani Yorumla alper1940 +1 yıl Herkes yakışıklı erkek seviyor Yorumla
olmasın34 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İyi yapıyorsun keko seni 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Kolay gelsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben gelirim senle 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geliyoruz iste ne diyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yakışıklı isen gelirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeminle yakisiklim baya resim atayim sna Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Nemfomani hastalığı acilen tedavi olmanız lazım. Zira delisiniz. Bilginize.
Bizde mi kocanı aldatacağız, allah akıl fikir versin
Umarım yakalanırsın :D
gercekten büyük kasssarrsın ya da olma yolundasin
Edecek küfür dahi bulamadım
Jdjsjfjdjfjf trolsün resmen
Allah islah etsin, baska soz bulamiyorum.
Ben aldatmam çok aşığım
Karaktersizlik der susarım 🙄
tek gitmen daha mantıklıı
Ne yaptın buldun mu birini
Mesleğin bu biz napalim
geçmiş olsun kardeşim
Beni de götür :D
O yola dağ serdim. Girmem
Aferin sen git biz peşinden geliyoruz
🤣🤣yürü be kim tutar senii
Sütünü içip uyumaya gidiyorsun yani
Sırf yorum yapılsın diye yazılmış bir mesaj