Bir insan neden bir anda yok olur?

Belli bir dönemdir instagramdan konuşuyorduk. Bir süredir şehir dışında olduğum için gelince görüşecektik telefonunj o zaman alırım diye düşünüyordum. Yazmayınca niye yazmadın falan derdi. Telefonunu istemedim çünkü instagramdan sabah akşam konuşuyorduk. Çok kez görüntülü konuştuk. Bebeğim, canımlar havada uçuşuyordu. Birbirimize sevgili videoları atıyorduk. Sürekli birbirimize videolar, fotoğraflar atıyorduk. Eskilerden bahsetmiştik. O zor bir ilişkiden çıkmış belli bir dönem önce. Bir daha ona dönmem diyordu Bir gün eski sevgilim yazdı dedi. Dönmem ona istemiyorum. Bu insanlar neden kaybettikten geri dönmek ister ki faln filan dedi. Ertesi gün yalnız kalmaya ihtiyacım var dedi. Ben de onunla barışıp barışmadığını sordum. Onla barışmam ama yalnız kalmak istiyorum dedi. Sonra ne mesajıma cevap verdi ne görüldü attı. Ben yazmaya devam ettim bak çözelim bir sorun varsa böyle yapma diye sonra da takipten falan çıkardı. Şimdi neden böyle yaptı? Benim suçum neydi ona karşı? Kaç kez konuşmayı bitireceksek de böyle olmaz dedim ama görüldü bile atmıyor. Ne yapmaya çalışıyor?
Bir insan neden bir anda yok olur?