Sizce yaparmi bana o kotulugu?

Merhabalar.. ben bir is yerinde calisiyordum. Biriyle iliskim oldu iliski derken normal iliski yani gerci kimse bilmiyordu isde sonra iste isden bir kisi ogrendi. Adam bununla konusmus sen okizla ciddimisin diye oda hayir demis oda eger gonul eglendiriyorsan o kizdan uzak dur dedi iste bunuda bana soyledi adam cocuk soyle boyle diyor. Bende uzaklastim tabi patron subhelenmisti onunlada benimlede ayri ayri konustu hic birimiz aramizda bisey var demedik ama o adam soyledi onceden yazisiyolar ama simdi konusmuyolar diye. Simdi bu patronun kardesi beni cok seviyor. Gerci o adamda ufak tefek laflar soktugu olmustu simdi ogluyla arami duzeltmege calisiyor cok iyi kizsin diyor oglununda gonlu var cok efendide cocuk simdi sizce bu eski cocuk gidip her seyi acik acik soylermi adama yani ondan tekrar sorarlarsa? Bir kac kez opmustu beni parkda. Tabi ben cocuga soyledim gecmiste yasandi bazi seyler ama kim oldugunu demedim oda zaten beni ilgilendirmez dedi. Babasinin sevgisini kaybetmekten korkuyorum. Bir hatadir yaptim ve yaptigim gata in farkindayim
Sizce yaparmi bana o kotulugu?