Merhabalar.. ben bir is yerinde calisiyordum. Biriyle iliskim oldu iliski derken normal iliski yani gerci kimse bilmiyordu isde sonra iste isden bir kisi ogrendi. Adam bununla konusmus sen okizla ciddimisin diye oda hayir demis oda eger gonul eglendiriyorsan o kizdan uzak dur dedi iste bunuda bana soyledi adam cocuk soyle boyle diyor. Bende uzaklastim tabi patron subhelenmisti onunlada benimlede ayri ayri konustu hic birimiz aramizda bisey var demedik ama o adam soyledi onceden yazisiyolar ama simdi konusmuyolar diye. Simdi bu patronun kardesi beni cok seviyor. Gerci o adamda ufak tefek laflar soktugu olmustu simdi ogluyla arami duzeltmege calisiyor cok iyi kizsin diyor oglununda gonlu var cok efendide cocuk simdi sizce bu eski cocuk gidip her seyi acik acik soylermi adama yani ondan tekrar sorarlarsa? Bir kac kez opmustu beni parkda. Tabi ben cocuga soyledim gecmiste yasandi bazi seyler ama kim oldugunu demedim oda zaten beni ilgilendirmez dedi. Babasinin sevgisini kaybetmekten korkuyorum. Bir hatadir yaptim ve yaptigim gata in farkindayim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yok karmaşık yazıyorsun ama ben hata bulamadım
Demek istedigim su ben is arkadasimla flortleshdim. Bir kac kezde optu beni simdi ama konusmuyoruz 1 senedir. 2 sene olucak hatta. Simdi patronun abisi ogluna istiyor beni ogluda ora yeni ise girdi simdi o cocukta orada ama ben ayrildim. Simdi is ciddiye binerse o cocuktan biseyler sorarlarsa olur olmaz seyler anlatirmi hakkimda onu soruyorum dikan ustundeyim (
Şimdi ben yeni sevgiliye eskisini anlatma taraftarı değilim. Ama aynı ortamda olma durumları var ve iş ciddi olur diyorsan. Ona söyle. Hani bir şeyler yaşadım geçmişte demiştim ya de. O işte bu çocuk de sadece birkaç kez öpüştük diye de ekle.
Dediğim gibi eski sevgilinin olması, onunla öpüşmüş olman bir hata değil. Huzur açısından aynı ortamda olmanız belki sıkıntı. Bir erkeğin eski sevgilisi ile yaşadığı şeyleri ortaya atması için takıntısı olması lazım. Ki öpüşmenin nesini ortaya çıkacarak :)))
Aslinda sevgili bile degilmis ben oyle sanmisim. Bu bizi bilen kisiye ben sadece onunla zaman geciriyorum demis ciddi bir niyyetim yok demis ben bunu ogrendigimde sok oldum. Ve bunu bilen kisi de bu yeni cocugun kuzeni baya karisik durum. Bana bunu anlatirken boyle dusundugunu bilmedigimi ve direk uzaklasacagimi soyledim. Ha bide bizim bu adini koyamadigim iliskide bu yeni cocugu tanimadan cok once bitti simdi ne dusunuyorsunuz bu durum hakkinda genel olarak? Cunki ben kafayi yemek uzereyim. Anlatmaya calisiyorum ama adam inatci anlatma benden onceki hayatin beni ilgilendirmez diyor
Hani ben o kizla gonul eglendirdim falan gibi seyler baska ne anlata bilirki
Ben onu anlıyorum. Anlatma ki bilmesin istiyor. Yani fiziksel olarak öpüştüğünle kısıtlı değil bu. İzlediğiniz filmi, gittiğiniz cafe restoranı, tatili ya da işte sana aldığı hediyeyi vs vs. Ne kadar çok şey bilirse önceki ilişkin o kadar büyür gözünde. Bence boş ver. Anlatma hiç bir şey. Kuzeni olan çocuğa da bişey deme. Bu yeni çocukla ciddileşirse ve öğrenir de sorarsa anlat. Ayrıca madem bazı endişelerin var. Bu çocuğa karşı da çok bağlanma. Baktın her şey iyi öyle aç kalbini. Benim çevremde herkes çok daha rahat olduğu için olayı çok basit olarak gördüm. Bu kadarı bile kafayı yemek üzereyim dedirtiyorsa, bağlanmamaya çalış.
Ben o kızla gönül eğlendirdim derse bence kavga çıkar. Ama bu çocuk sana kızmaz. :))) Saçmalık ya demez öyle cidden rahat ol.
Insallah cok iyi bir cocuk ufak tefek hatalarim yuzunden kaybetmek istemiyorum. Gerci cocugu kaybetmek korkusu degildi babasi beni cok seviyor guvenini kazandim bu benim icin cok buyuk bisey onun guvenini kaybetmek istemiyorum
Tesekkur ederim icimi rahatlatdiniz😇
Babanın güvenini kaybetmek istemenin nedeni işsel bişeyse bu yüzden bu çocuğu kaybetmem düşüncesi kötü. Tekrar ediyorum. Hata falan yapmadım. Kimseye hata yaptım gibi anlatma. Yaşandı bitti.
Kanka olabilir böyle şeylee bu kadar endişelenme sen bundan sonraki hareketlerini dikkat et ve sadık ol yeter o çocukla da değil aynı yerde yan yana olmak göx göze bile gelme adam gözlemlerse sadece arkadaşça konuştuğunuzu düşünsün
Yani sorsalar ondan bisey anlatmaz demi? Ailemi falan arastirmis babasi cok iyi insanlar duzgun insanlar demis ailem hakkinda. Simdi boyle bisey icin alt ust olmasini istemem (
Kanka hiçbir şey yapmamasın ki alt üst oluncak sen müsterih ol
Haklisiniz evet ama insanlara pek guven yok olmayacak seyleri anlatir diye korkuyorum. Aslinda oyle bir insan degil ama yinede
Sen çok korkarsan anlar daha çok üstüne gelir o yüzden dik dur ve dua et onun söylemeyevğine dair enerji yolla ters enerji verir böyle korkarsan kötü enerji yollarsın başına gelir o yüzden iyi şeyler düşün
İnsanoğlundan her şey beklenir.
Siz olsaniz anlatirmisiniz?
İşim olmaz.