Sizce kotuluk yaparmi bana?((?

Merhaba arkadaslar. Simdi ben bir is yerinde calisiyordum. Birde baska diger kiz vardi. Tesiste 2 kizdik biz. Boyle yakindi biraz bana. Bir gun benim basima bir olay geldi. Halamlarda kaliyordum ben. Halimin kocasi bana taciz etmeye kalkti. Iste bende sokundan cikamamistim. Annemlere anlatmistim ama cok kotuydum. Sabah ise gittigimde durduk yere aglamaga basladim. Oda bana ne oldu diye sordu bende soyledim. 2 sene oldu. Simdi bu calistigim yerde cocugun biri benden hoslaniyor babasida beni cok seviyor. Ama o kizindan hazz etmiyor babasi. Kizda biraz kiskaniyor qaliba. Eski is yerime gitmek istiyorum. Bir bahaneyle oraya gitmemi istemiyor kiz. Subhelenmistim bunlar konusuyormu diye sordum cocuga sacmalama dedi. Ha bide o cocuk sevgilim. Gerci bunu hic kimse bilmiyor ama babasi arada laf falan atmisti. Simdi arkadaslar is ciddiye binerde kiz bu soyledigimi onlara soyleyip bana kotuluk yaparmi? Hatirliyormu bilmiyorum ama hatirlarsa alehime kullanirmi sizce?(( cok pismanim soyledigime ama zamani geri alamiyorum (((
Sizce kotuluk yaparmi bana?((?