Aşk İlişkileri Arkadaşlar erkek arkadaşım ı nasıl eve cagiririm? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar erkek arkadaşım i nasil Eve cagiririm Güncellemeler+1 yıl Gunnn Arkadaşlar erkek arkadaşım ı nasıl eve cagiririm? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. bir ic camasirli fotograf ve altina not bunlari cikartip beni dusa sokucak birini ariyorum hadi yaz zaten yarim saate ustunde olur 0 24 Yorumla Soran +1 yıl Utangaç ama Yorumla nomorebets35 +1 yıl olsun bu cesaretlendirir Yorumla Soran +1 yıl Muhazakar Yorumla nomorebets35 +1 yıl korkma onlarinkide kalkiyor Yorumla Soran +1 yıl Diyim mi Yorumla nomorebets35 +1 yıl ohooo halami bekliyorsun Yorumla Soran +1 yıl Attim Yorumla nomorebets35 +1 yıl yakinmi size evi :) Yorumla Soran +1 yıl Eet ne oldu ki Yorumla nomorebets35 +1 yıl cabuk gelir iste Yorumla Soran +1 yıl Attım. sildi kizdi Yorumla nomorebets35 +1 yıl o zaman kek yapiyorum de sen gel uslu durucam de yoksa bu hizla sen baska adam bulucaksin Yorumla Soran +1 yıl Ama nasıl ikcek Yorumla nomorebets35 +1 yıl iste zaten seni o degil baskasi skck belli oldu o da cok sevdim aldatti diye aglayacak Yorumla Soran +1 yıl Aynen ya Yorumla nomorebets35 +1 yıl evet bu ates sonecek :) o da mizlasin dursun :) Yorumla Soran +1 yıl Hmmm kimle Yorumla nomorebets35 +1 yıl :)))))) senin durum yuksek kritik noktada belli oldu Yorumla Soran +1 yıl Napcsn Yorumla nomorebets35 +1 yıl hemen yeni bir adam bul sen :) Yorumla Soran +1 yıl Ufff ya Yorumla nomorebets35 +1 yıl yaz bakiim sen bana Yorumla Soran +1 yıl Ekledim Yorumla Soran +1 yıl Ord Yorumla
mkd0r Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl vay anasını neler var bi tanışamadım senin gibi biriyle 0 0 Yorumla
MacHardworker Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı. Evde yalnızım ve korkuyorum. Gelir misin de. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl işveli bir çağırma istiyorsan , evde yalnızım sıkıntıdan duşa girip duruyorum de , öküz değilse anlar :D 0 26 Yorumla Soran +1 yıl Anlamaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl öküzmüş o zaman :D Yorumla Soran +1 yıl Napacam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl direk söyle o zaman yapacak bir şey , ince işçilikten anlamıyorsa Yorumla Soran +1 yıl Neyi kızar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl direk söyleyince mi kızar Yorumla Soran +1 yıl Evet konuşmaz gayya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o zaman işveli davetkar bir resim at , ne bileyim , ya da ayrıl gitsin halinden anlamıyorsa :D Yorumla Soran +1 yıl Sen kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 35 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kaç yaşındasın? Yorumla Soran +1 yıl Bisbet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bisbet ne demek? Yorumla Soran +1 yıl Lisede ikuykn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hangi şehirde? Yorumla Soran +1 yıl Ank sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ist. , uzakmış Yorumla Soran +1 yıl Ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yakın olsaydık... :)) Yorumla Soran +1 yıl Aynen ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seni emerek oral seks ile orgazm edip rahatlatmak güzel olurdu Yorumla Soran +1 yıl Ufff Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ağzıma boşalmak hoşuna giderdi sanırım :) ama bir kere yetmez bana arka arkaya bırakman lazım sularını Yorumla Soran +1 yıl Hmmm Yorumla
-Renksizgezegen Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Kanka ev dedin mi o gerisini tamamlar zaten naz mı yapacak zannediyorsun ki havada kaparlar bu haberi 😀 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Saf muhazakar Yorumla Cowman +1 yıl Yuh be o kadar basitmi sandın biziiii Yorumla Soran +1 yıl @Cowman git Yorumla Cowman +1 yıl Ne git Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne yap an kız evde kötü kız 😇🤣 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla
Uc_harfli Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cesaretlendir o seni çağırsın 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Uc_harfli +1 yıl azdır Yorumla Soran +1 yıl Hocamisin srb Yorumla Uc_harfli +1 yıl Nasıl yani Yorumla Soran +1 yıl Üç harfli demişsin ya Yorumla Uc_harfli +1 yıl penis o 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Hmmmm Yorumla Uc_harfli +1 yıl Korktun mu😂 Yorumla Soran +1 yıl Yes Yorumla Uc_harfli +1 yıl Tamam😂ama taktik bende Yorumla Soran +1 yıl Hmmm Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl çağırma adres ver ben gelrim ;) 0 1 Yorumla sedomania +1 yıl Ben geleyim 😉 Yorumla
Fofenkman Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı. Ev boş gelmeyen totoş yaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Malum iş için mi 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Yes Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok heveslisin ilk mi Yorumla Soran +1 yıl benim degil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi kucak dansı yapar mısın zıplar mısın Yorumla Soran +1 yıl Yes yes Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel bana lütfen Yorumla Soran +1 yıl By Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amınyarragadoyar Yorumla Soran +1 yıl Ne bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 22cmkalındamarlı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Hmmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstwrmisin Yorumla Soran +1 yıl yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lazım değil mi Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Evde kimse yok demen yeterli 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Gelmes Yorumla yancys +1 yıl O halde musluk bozuk de Yorumla Soran +1 yıl Gelir mi Yorumla yancys +1 yıl Dene sansini Yorumla Soran +1 yıl Ok Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben gelim onun yerine olur mu 😍😍 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şişttt Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. eve gel demen yeterli. denedin mi. 0 0 Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl film izlemeye çağır gerisi gelir 0 35 Yorumla Soran +1 yıl Ne filmi Yorumla keremkayar +1 yıl aşk filmi falan de Yorumla Soran +1 yıl Hmmm Yorumla keremkayar +1 yıl çağırdın mı? Yorumla Soran +1 yıl Eet Yorumla keremkayar +1 yıl peki sonuç? Yorumla Soran +1 yıl neden dedi Yorumla keremkayar +1 yıl geliyorum demek yerine neden diye sordu öyle mi? :D :D :D Yorumla Soran +1 yıl Aynen ya Yorumla keremkayar +1 yıl şu an verdiği cevaba gülmekten karnım ağrıdı bunu diyen bir erkek olamaz Yorumla Soran +1 yıl Aynen ya salaj Yorumla keremkayar +1 yıl sadece sakaj olamaz çok daha fazlası bence yaşı kaç? 12-13 mü Yorumla Soran +1 yıl Yok ya Yorumla keremkayar +1 yıl hani o yaşta gibi davranmışta ondan dedim ahhh ahh ben olacaktım ki Yorumla Soran +1 yıl Yaaa işte Yorumla keremkayar +1 yıl peki dün mü gel diye çağırdın Yorumla Soran +1 yıl Eet tabi Yorumla keremkayar +1 yıl bence bu salaj arkadaşa sen direk niyetini söyle anlasın Yorumla Soran +1 yıl Söyleyin mi Yorumla keremkayar +1 yıl bence söyle gerçi burası detay için pek uygun değil ama söyle sen Yorumla Soran +1 yıl Ona dimi Yorumla keremkayar +1 yıl yani ona söyle hani ne söyleyebilirsin detayını demek istemiştim. Yorumla keremkayar +1 yıl bombayı patlatınca da yaz merak ettim ne diyecek diye Yorumla Soran +1 yıl Dedim Yorumla keremkayar +1 yıl ne dedin peki tepkisi Yorumla Soran +1 yıl Bn bildigin erkek lerden degilim günah dedi Yorumla keremkayar +1 yıl :D :D :D ben bildiğin erkeklerdenim :D :D :D Yorumla Soran +1 yıl Sonra dedim pardon kuzenim. yazmis dedim. onrnli değil ne demek dedi Yorumla keremkayar +1 yıl kesinlikle canımsın istekli ve arzulu bir kadını bırakacaksın malll Yorumla Soran +1 yıl Kim Yorumla keremkayar +1 yıl sen Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla keremkayar +1 yıl yani seni bırakmasını diyorum. nasıl bir erkek kendişni arzulayan istekli bir kadını bırakır Yorumla Soran +1 yıl 22 yaşında Yorumla keremkayar +1 yıl yani en deli çağı ben o çağda uçarak gelirdim Yorumla
Donfalcone Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ev boş diye 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Desem gelir mi Yorumla Donfalcone +1 yıl Bunun çok basit bi yolu var Yorumla Soran +1 yıl Nasio Yorumla Donfalcone +1 yıl Knk anlatıyım da gizli sormuşsun Yorumla Soran +1 yıl Burdan Yorumla Donfalcone +1 yıl Haha imkansız knk Yorumla Soran +1 yıl Anlat Yorumla Donfalcone +1 yıl Knk detaylı bi şey 2 satıra sığınca bi anlamı kalmaz Yorumla Soran +1 yıl Tamam ekleyim Yorumla Donfalcone +1 yıl Hm Yorumla
marasligenc4601 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Ara bize gel de 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Aradım dedim neden dedi Yorumla marasligenc4601 +1 yıl Sikisecez de Yorumla marasligenc4601 +1 yıl Ben neden diye sormam direk giderdim Yorumla Soran +1 yıl O zaman gelir mi bilmem Yorumla marasligenc4601 +1 yıl Gelir gelir neden gelmesin Yorumla
KayaJuan Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl ne amaçla? 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Anladın Yorumla KayaJuan +1 yıl nasıl giyiniyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Nasio Yorumla KayaJuan +1 yıl neler giyersin kıyafet? Yorumla Soran +1 yıl Crop şort falan Yorumla KayaJuan +1 yıl nude atıyor musun? Yorumla Soran +1 yıl Kime Yorumla KayaJuan +1 yıl erkek arkadaşına? Yorumla Soran +1 yıl Attım bı kez kizdi Yorumla KayaJuan +1 yıl yaz bana önerimi söyleyeyim ekle yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
bir ic camasirli fotograf ve altina not
bunlari cikartip beni dusa sokucak birini ariyorum hadi yaz zaten yarim saate ustunde olur
Utangaç ama
olsun bu cesaretlendirir
Muhazakar
korkma onlarinkide kalkiyor
Diyim mi
ohooo halami bekliyorsun
Attim
yakinmi size evi :)
Eet ne oldu ki
cabuk gelir iste
Attım. sildi kizdi
o zaman kek yapiyorum de sen gel uslu durucam de yoksa bu hizla sen baska adam bulucaksin
Ama nasıl ikcek
iste zaten seni o degil baskasi skck belli oldu o da cok sevdim aldatti diye aglayacak
Aynen ya
evet bu ates sonecek :) o da mizlasin dursun :)
Hmmm kimle
:)))))) senin durum yuksek kritik noktada belli oldu
Napcsn
hemen yeni bir adam bul sen :)
Ufff ya
yaz bakiim sen bana
Ekledim
Ord
vay anasını neler var bi tanışamadım senin gibi biriyle
Evde yalnızım ve korkuyorum. Gelir misin de.
işveli bir çağırma istiyorsan , evde yalnızım sıkıntıdan duşa girip duruyorum de , öküz değilse anlar :D
Anlamaz
öküzmüş o zaman :D
Napacam
direk söyle o zaman yapacak bir şey , ince işçilikten anlamıyorsa
Neyi kızar
direk söyleyince mi kızar
Evet konuşmaz gayya
o zaman işveli davetkar bir resim at , ne bileyim , ya da ayrıl gitsin halinden anlamıyorsa :D
Sen kaç yaşındasın
35
kaç yaşındasın?
Bisbet
?
Ne
bisbet ne demek?
Lisede ikuykn
hangi şehirde?
Ank sen
ist. , uzakmış
Ya
yakın olsaydık... :))
Aynen ya
seni emerek oral seks ile orgazm edip rahatlatmak güzel olurdu
Ufff
ağzıma boşalmak hoşuna giderdi sanırım :) ama bir kere yetmez bana arka arkaya bırakman lazım sularını
Hmmm
Kanka ev dedin mi o gerisini tamamlar zaten naz mı yapacak zannediyorsun ki havada kaparlar bu haberi 😀
Saf muhazakar
Yuh be o kadar basitmi sandın biziiii
@Cowman git
Ne git
Ne yap an kız evde kötü kız 😇🤣
Ne
Cesaretlendir o seni çağırsın
Nasıl
azdır
Hocamisin srb
Nasıl yani
Üç harfli demişsin ya
penis o 😂😂
Hmmmm
Korktun mu😂
Yes
Tamam😂ama taktik bende
Hmmm
Hişşt lan gel eve de)))
çağırma adres ver ben gelrim ;)
Ben geleyim 😉
Ev boş gelmeyen totoş yaz
Malum iş için mi
Yes
Çok heveslisin ilk mi
benim degil
İyi kucak dansı yapar mısın zıplar mısın
Yes yes
Gel bana lütfen
By
Amınyarragadoyar
Ne bu
22cmkalındamarlı
?
Hmmm
İstwrmisin
yok
Lazım değil mi
Evde kimse yok demen yeterli
Gelmes
O halde musluk bozuk de
Gelir mi
Dene sansini
Ok
Ben gelim onun yerine olur mu 😍😍
Şişttt
eve gel demen yeterli. denedin mi.
:) gözüm kapalı giderim
film izlemeye çağır gerisi gelir
Ne filmi
aşk filmi falan de
Hmmm
çağırdın mı?
Eet
peki sonuç?
neden dedi
geliyorum demek yerine neden diye sordu öyle mi? :D :D :D
Aynen ya
şu an verdiği cevaba gülmekten karnım ağrıdı bunu diyen bir erkek olamaz
Aynen ya salaj
sadece sakaj olamaz çok daha fazlası bence yaşı kaç? 12-13 mü
Yok ya
hani o yaşta gibi davranmışta ondan dedim ahhh ahh ben olacaktım ki
Yaaa işte
peki dün mü gel diye çağırdın
Eet tabi
bence bu salaj arkadaşa sen direk niyetini söyle anlasın
Söyleyin mi
bence söyle gerçi burası detay için pek uygun değil ama söyle sen
Ona dimi
yani ona söyle hani ne söyleyebilirsin detayını demek istemiştim.
bombayı patlatınca da yaz merak ettim ne diyecek diye
Dedim
ne dedin peki tepkisi
Bn bildigin erkek lerden degilim günah dedi
:D :D :D ben bildiğin erkeklerdenim :D :D :D
Sonra dedim pardon kuzenim. yazmis dedim. onrnli değil ne demek dedi
kesinlikle canımsın istekli ve arzulu bir kadını bırakacaksın malll
Kim
sen
Ne
yani seni bırakmasını diyorum. nasıl bir erkek kendişni arzulayan istekli bir kadını bırakır
22 yaşında
yani en deli çağı ben o çağda uçarak gelirdim
Ev boş diye
Desem gelir mi
Bunun çok basit bi yolu var
Nasio
Knk anlatıyım da gizli sormuşsun
Burdan
Haha imkansız knk
Anlat
Knk detaylı bi şey 2 satıra sığınca bi anlamı kalmaz
Tamam ekleyim